Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurczę - ja też właśnie mam jechać samochodem, bo mi już naprawili ekspresik kawowy i mogę go odebrać, ale tek okrutnie sypie i wieje że jakoś nie mam ochoty jechać :-?

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

malawaszka napisał(a):
kurczę - ja też właśnie mam jechać samochodem, bo mi już naprawili ekspresik kawowy i mogę go odebrać, ale tek okrutnie sypie i wieje że jakoś nie mam ochoty jechać :-?

Al lepiej odpuść, ekspresik i zrób sobie rozpuszczalną :wink: Nie za fajna pogoda na jazdę autem :(

Posted

No wlansie, u nas tez zamiec sniezna, a ja dzis musze jechac na uczelnie po czesc wynikow no i potem na sekcje do ZK, bo juz nie byla tyle czasu, mam nadzieje, ze mnie nie wywala :roll: .

Posted

jostra napisał(a):
u mnie nie pada

Jostra, ja Cie bardzo prosze, Ty sie nie odzywaj z takimi tekstami, dobrze :evil: .
Bo ja zaraz musz ezaczac samochod odsniezac.

Posted

Siedze na sekcji sznaucera mini, czasem przychodza ludzie pytac sie co i jak, czasem psiaka pokazac, czasem tzreba jakas papierkowa odwalic robote, hehe a czasem jest luzik i tylko gadamy :wink: 8) .

Posted

kurka jak ja bym chciała żeby w nowym oddziale w Będzinie zrobili agility :roll: bo normalnie tu - na tym krańcu świata nic się nie dzieje :-?

hahaha uwielbiam tą żyrafę :lol:

Posted

hahaha moja siostra ma takie cóś w podpisie na forum mamo-tato - tam wszystkie babki to mają i odliczają dni do porodu :wink: :lol:

właśnie zauważyłam że na dogo coraz więej ludzi to ma :D

Posted

jostra napisał(a):
Powiedz osobie, która wysyła kasę, żeby podała koszty banku zagr. (details of charges) "OUR" , bo inaczej możesz dostać mniej kasy, bo banki mogą potrącić sobie koszty z tych środków

eeeee...what?:))))mozesz jasniej?:)))
dzieki za wyjasnienia :angel: :angel:

Posted

Nie da się jaśniej
Jak zleca się przelew zagraniczny, trzeba wypełnić kto pokrywa koszty banku zagranicznego jak zaznaczą, że Ty, to możesz dostać mniej kasy, najlepiej jak zaznaczą, że pokrywają wszystkie koszty - tzn. najlepiej dla Ciebie :P

Posted

Ale fajna zabawka :)

Wiecie co lubie to nasze forum. Jakas taka fajna atmosferka.
A nawet sie potrafimy kulturalnie pokłócic i pogodzic i dyskusje sobie potrafimy normalna zrobic i nikt nikogo nie wysmiewa i nie łapie za słówka...

Fajnie ze jest takie miejsce :) Dzieki Wam wszystkim za to. oby tak było dalej :)

Posted

Seja napisał(a):
Hihi!! A ja też wiem co to za piesek!! Niedawno buszowalam po ich stronie i zapamiatalam tego osobnika
I rzeczywiście jest tatusiem Agatkowej suni :D

a mozecie mi wyjasnic o co chodzi?bo ja jak zwykle sie nie orientuje:)))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Oooooo no wlacha, a co sie stalo z Orsini :hmmmm: .

Kare jej wlepimy, kare, ze nie pisze nic :angel: , ile, jak myslicie :lol: .

PRACUJE QR****CIEZKO PRACUJE:))))
a od kar to jestem JA:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...