Kora- Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Korę jak zawsze puszczam ze smyczy za blokiem dzisiaj zaczeła jeść trawe to okrzyczałam ją to zaczeła mi uciekać biegła pod samochopdy pózniej do innego bloku fajne się ją goniło a jak ją złapałam dostała odemnie mały ochrzań za uciekanie!! :fadein: :cry: :lol: :( :x :-? :P :roll: :fadein: 0X :evil: :x :o :D :)
malawaszka Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 To nie wiesz, że psa nie wolno karać jak już do Ciebie przyjdzie lub jak się go złapie? Bo w końcu przestanie przychodzić zupełnie.
Marta-m Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 lepeij pamietaj o tym na przyszlośc bo go zastraszysz!!!!!!!!!!!!
Pasavera Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 no właśnie ! ! ! Potem nie będzie do Ciebie chciał w ogóle przyjść bo się będzie ciebie bał :-?
Marta-m Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 a to jest najgorsze jak pies się dziebie boi...............
malawaszka Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Kurczę, Lunce dzisiaj w nocy mleko wypłynęło z cycusiów i miała cały brzuchol posklejany :o - musiałam jej to wszystko powycierać delikatnie
Pasavera Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Ja jeszcze tego z Figą nie miałam, i oby długo tak nir było :lol:
malawaszka Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 No właśnie - Marta napisz chociaż czy już jest Chesterek :fadein:
Agusia i Busiu Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 No jest już ten maluch w nowym domu? Dziś dla mojej staruszki troche za ciepło,zdyszała się biedna na spacerze w tym słońcu,ale śpi szczęśliwa. A jaki kolor będzie miał psiaczek?
Pasavera Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Chesterek :D sznaucer mini p&s. napewno będzie taki :D no.... o takim Marta mówiła :wink: ale mało osób coś dzisiaj........ :(
Matt Posted May 14, 2004 Author Posted May 14, 2004 Agusia i Busiu prosze zmien emblemat, poniewaz ma go duzo ludzi i sie strrrrasznie myli.... :x
Matt Posted May 14, 2004 Author Posted May 14, 2004 A Marta nic :o Może zbyt pochłonieta zabawa?? Moze jak maluch pojdzie spac to cos naskrobie :D
Kora- Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Zdaje mi się że marta będzie teraz zadziej na kompie od kiedy ma chesterka!!!
malawaszka Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Niom jest po 1 w nocy a Marta nic :( chyba nie zapomniała z tego wszystkiego o starych znajomych (niektórzy są juz naprawdę starzy :( ) Marto prosimy chociaż o dwa zdania - podziel się swoim szczęściem :sweetCyb:
Kora- Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 No marta napisz choc jedno slowo!!!Marta napisz jedno slowko
Marta-m Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Przepraszam przepraszam przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wcale o was nie zapomniałam!!!!!!!!! Tylko biedna psinka tak sie przywiązała że piszczy jak odchodze :lol: No ale teraz śpi i wszystko nadrobie!!!!!!!!!! No więc wyjechałam po niego tak w okolicach 16.00... Nasz cel był ZAMBRÓW. Jechalismy, troche nawet pobłądzilismy,ale nie poddawaliśmy się!!! Wkońcu zgodnie z opisem dojechaliśmy gdzieś na pastwiska gdzie stały 3 "domy". Pisze w cudzysłowiu bo były to 3 wielkie chawiry, chyba na potrzeby psów :o Najpierw zauważyliśmy dwa szczeniaki rasy....eeee to-sa??? nie nie...nie pamietam nazwy, jakis chińskie,ale w każdym razie jak zobaczylismy ich matke to była olbrzymia!!!!!!!!! I okazało się że była dwukrotna mistrzynia Polkski :o tylko ciekawe kiedy....? POtem zaszliśmy dalej....biegały sobie ze 4 szczeniaki sznaucerów czarnych....ale olbrzymów :D a tuz obok za ogrodzeniem chyba ich ojciec-piekny. Jednym słowem była tam cała psiarnia-poprostu raj!!! Ale miniaturek ani śladu....Wreszcie wyszedł właściciel :D a za nim nieduza piękna suczka p&s :D :D :D okazało sie że to mamusia- Amanda. Była naprawde cudowna!!! No ale pobieglismy do szczeniaków...było ich cztery :o w tym jedna milusia suczka,ale my przeciez chcielismy psiaka...zostały 3 do wyboru. Nie wiem jak ale wybrałam tego jednego,wraz z moją siostrą. Tata poszedł do faceta. On pokazał mu rodowód Amandy i jej dwa zwycięstwa w czempionach polski. Mój tata był ciekawy,dlaczego więc szczeniaki sa bez? Facet powiedział że rodowody sa zbyt kosztowne...hmm. I wiecie co,okazało się że jego ojciec był srebrno-czarny :o to dlatego facet mówił że to bedzie przyciemniany p&s. Naprawde piekna mieszanka. I jest taki madry!!!!!! Wiecie że juz tam nauczył się robić na gazety??!! w domu prawie nie robi!!! Biedaczek tylko na dworku źle się czuje... :( w dodatku jeszzce taj zimno. Wiecie co,jak jechałam to myślałam że to bedzie jakis facet co choduje psy, tylko dla kasy. Ale okazało sie że ona naprawde kocha te psy...Ja jechaliśmy to go tak czule żegnał. Nawet go zważył (ma 1,70 kg) i dał witaminki "gratis". Poza tym udzielił wielu rad i naprawde widac było że się na tym zna. A Chester?? Jak to moja mama mówi "widacz madrość w jego oczach" :D No cóż jak mi się uda foty zeskanować to wszystko umiescze. A mam wiele zdjęc: z Amandą, Chesterkiem jego całym rodzeństwem i olbrzymkami :D . No chyba jakos się wam zrekompensowałam. Prze[raszam za opuźnienie!!!!!!!!!!! Marta&Chester
malawaszka Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 O rany Marta straaasznie się cieszę, że w końcu się doczekałaś :D WITAMY CHESTERKA :BIG: :B-fly: :laola: :sweetCyb:
Recommended Posts