Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
Jostra: za malo???
Oki, moze byc 150 Eu skoro tak:)))))

Buahahahaha, nawet jednego euro Wam nie dam :evilbat: .

A tu macie do tematu o szkolach, tylko musi byc z glosnikami, bo inaczej nie jest smieszne (chyba).

Posted

sluchajta; PINK ma dzis ponoc urodziny:))))
sto lat, sto lat...a kto z nami nie wypije...
:smilecol: :new-bday: :BIG: :rainbowa: :laola: :terazpol: :tort: :peace: :Help_2: :laola: :chainsaw: :snipersm: :chainsaw: :smilecol: :laola: :ghost_2: :scared: :chainsaw: :diabloti: :smilecol: :laola:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
[A tu macie do tematu o szkolach, tylko musi byc z glosnikami, bo inaczej nie jest smieszne (chyba).

TU tzn. GDZIE???:))))bo jakos nie widze:))moze wkleilas w rodzinkach na forum a nie TU :evilbat:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
fizyka jak dla mnie:))horror:)))

Eeeeeeee nie znasz sie, ja nawet na mat-fizie bylam w liceum :wink: :evilbat: .

Ja też, ale tylko w I klasie, później się przeniosłam do ogólnej

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
[A tu macie do tematu o szkolach, tylko musi byc z glosnikami, bo inaczej nie jest smieszne (chyba).

TU tzn. GDZIE???:))))bo jakos nie widze:))moze wkleilas w rodzinkach na forum a nie TU :evilbat:

:P :P :P :P :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):
Ja też, ale tylko w I klasie, później się przeniosłam do ogólnej

Hehe, ja wytrzymalam 4 lata, ale wole matme niz fize :evilbat: .

ja też wolę matmę, ale chyba już wszystko zapomniałam :D
A biologia była do kitu, o zwierzętach to jeszcze, ale pierwsza klasa o jakichś roślinach i komórkach, fito coś tam, błeeeeeeeee
a pani "profesor" zasłaniała się torebką i czytała z książki, he, he :D

Posted

orsini napisał(a):
a ja ani jedno ani drugie:)))))ja w ogole to nic nie lubie:))chyba bilogia byla nalepsza

Biola, nie to nie dla mnie, ja nie umiem sie takich przedmiotow uczyc :wink: .

Widzieliscie filmik z muza :wink: 8) ????????

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Hehe, Dorota, co do konkursu uciagow, to ja nie wiem czy Atos ma jakiekolwiek szansa na mojego prawie 50 kilowego Lorda :wink: .

Wiesz, Atos drobną dwukrotną różnicę w wadze :lol: będzie nadrabiał ambicją :cunao:

A z mniej przyjemnych spraw, to UWAŻAJCIE NA KLESZCZE! Tak, tak. Atos ma babesziozę - wczoraj znalazłam na nim opite paskudztwo :evil: Już jest po podaniu odtrutki i dwóch kroplówkach. Siedzi teraz ze mną w pracy i chyba czuje się coraz lepiej, bo zaczyna obszczekiwać wszystkich przechodzących pod drzwiami :evilbat:

Pozdrowienia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...