jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 100 euro i to bez ostrzeżenia, co za bestia wstrętna :evilbat:
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 no wlasnie:))patrz i nawet NIE reaguje:))))bo sobie siedzi gdzie indziej no:))) :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 orsini napisał(a):fizyka jak dla mnie:))horror:))) Eeeeeeee nie znasz sie, ja nawet na mat-fizie bylam w liceum :wink: :evilbat: .
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 oooo widzicie ja?:)))))wchodzi jakby nic:)))))i o co nam chodzi?:))) ale witaj Olu U NAS!!! a nie gdzies tam :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Buahahaha, 100euro, buuuuuuuuahahahaha :cunao: :roflt: :lol: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Witajcie, po dluuuuuuuuugiej nieobecnosci :lol: .
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Jostra: za malo??? Oki, moze byc 150 Eu skoro tak:)))))
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 orsini napisał(a):Jostra: za malo??? Oki, moze byc 150 Eu skoro tak:))))) Buahahahaha, nawet jednego euro Wam nie dam :evilbat: . A tu macie do tematu o szkolach, tylko musi byc z glosnikami, bo inaczej nie jest smieszne (chyba).
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 sluchajta; PINK ma dzis ponoc urodziny:)))) sto lat, sto lat...a kto z nami nie wypije... :smilecol: :new-bday: :BIG: :rainbowa: :laola: :terazpol: :tort: :peace: :Help_2: :laola: :chainsaw: :snipersm: :chainsaw: :smilecol: :laola: :ghost_2: :scared: :chainsaw: :diabloti: :smilecol: :laola:
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):[A tu macie do tematu o szkolach, tylko musi byc z glosnikami, bo inaczej nie jest smieszne (chyba). TU tzn. GDZIE???:))))bo jakos nie widze:))moze wkleilas w rodzinkach na forum a nie TU :evilbat:
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):fizyka jak dla mnie:))horror:))) Eeeeeeee nie znasz sie, ja nawet na mat-fizie bylam w liceum :wink: :evilbat: . Ja też, ale tylko w I klasie, później się przeniosłam do ogólnej
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 O zapomnialam dac link: http://granda.room-303.com/ STO LAT STO LAT NIECH ZYJE PINK NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE PINK NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE PINK NAM NIECH ZYJE NAM :new-bday: :BIG: :multi: :laola: :GRINS: . :tort: :drinking: .
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):[A tu macie do tematu o szkolach, tylko musi byc z glosnikami, bo inaczej nie jest smieszne (chyba). TU tzn. GDZIE???:))))bo jakos nie widze:))moze wkleilas w rodzinkach na forum a nie TU :evilbat: :P :P :P :P :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 jostra napisał(a):Ja też, ale tylko w I klasie, później się przeniosłam do ogólnej Hehe, ja wytrzymalam 4 lata, ale wole matme niz fize :evilbat: .
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 a ja ani jedno ani drugie:)))))ja w ogole to nic nie lubie:))chyba bilogia byla nalepsza
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Ja też, ale tylko w I klasie, później się przeniosłam do ogólnej Hehe, ja wytrzymalam 4 lata, ale wole matme niz fize :evilbat: . ja też wolę matmę, ale chyba już wszystko zapomniałam :D A biologia była do kitu, o zwierzętach to jeszcze, ale pierwsza klasa o jakichś roślinach i komórkach, fito coś tam, błeeeeeeeee a pani "profesor" zasłaniała się torebką i czytała z książki, he, he :D
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 orsini napisał(a):a ja ani jedno ani drugie:)))))ja w ogole to nic nie lubie:))chyba bilogia byla nalepsza Biola, nie to nie dla mnie, ja nie umiem sie takich przedmiotow uczyc :wink: . Widzieliscie filmik z muza :wink: 8) ????????
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 http://artpad.art.com/gallery/?iak52k1m1aco nie ale sama zobacz TO:))))
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Hehe juz widzialam, ale galerii obrazow masz odp. :grins: .
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ale Wy mnie denerwujecie :chainsaw: Nie mam tu głośników, ani nie mogę oglądać obrazków :( Chyba znajdę sobie inny topic :P 8)
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 http://nostalgia.tv.pl/ - zobaczcie to, jak milo posluchac i poogladac stare kreskowki, no i Pani Lyzeczka - "maj fejwert" :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Dobra zaraz zaczne wklejac kary, za odwiedzanie innych topicow niz sznaucery :wink: :lol: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 orsini napisał(a):i kto to mowi:)))) Yyyyyyyyy, a ktora czesc, pierwsza, druga czy trzecia :hmmmm: :cunao: .
dorotak Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Hehe, Dorota, co do konkursu uciagow, to ja nie wiem czy Atos ma jakiekolwiek szansa na mojego prawie 50 kilowego Lorda :wink: . Wiesz, Atos drobną dwukrotną różnicę w wadze :lol: będzie nadrabiał ambicją :cunao: A z mniej przyjemnych spraw, to UWAŻAJCIE NA KLESZCZE! Tak, tak. Atos ma babesziozę - wczoraj znalazłam na nim opite paskudztwo :evil: Już jest po podaniu odtrutki i dwóch kroplówkach. Siedzi teraz ze mną w pracy i chyba czuje się coraz lepiej, bo zaczyna obszczekiwać wszystkich przechodzących pod drzwiami :evilbat: Pozdrowienia
Recommended Posts