Pasavera Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Dzisiaj postaram się wstawić fotki Figi z jej dobkową koleżanką - Sarą :angel: :angel: :angel: Ale różnica w wielkości 8) :lol: Szalały po przedpokoju :D :D :D Sara to sie nie miała jak obracać bo ten przedpokój to troche mały jest, a do pokoju to nie chciały iść poszaleć :P :P :P
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 qrcze jak sobie radzicie ze smiechem do kompa:)))bo jak pamietam to jestem powazna i udaje ze pracuje,ale zaraz zapomne i znowu sie bede szczerzyc z tego co przeczytam:)))
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Buahahaha, Orsini :lol: , ja moge sie smiac do woli :evilbat: .
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 smiej sie smiej!!!podla istoto:))))))a ja musze "pracowac" nie?:))
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 no to jak sobie radzisz ze smiechem?bo ja sie szczerze do kompa to od razu widac,ze raczej nie robie tabelek:)))bo bym byla przykurzona raczej, a nie zadowolona i szczesliwa:)))
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ja mam jeszcze gorzej, bo mi ludzie chodzą za plecami i muszę opanować szybkie używanie klawiszy Alt+tab :D A jeśli chodzi o szczerzenie się do kompa to nie jest łatwo, czasami zasłaniam się włosami, dobrze, że zapuszczam, jest coraz łatwiej :P Staram się zachowywać powagę :) , ale jest bardzo ciężko czasami :)
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 taaaa u mnie te Alt+Tab nie za bardzo dziala, bo jak juz widze szefa w drzwiach idacego do mnie z zapytaniem co pani dzis robi to wciskam,ale mam tak wolnego kompa,ze zanim przelacze to i tak zdarzy glupoty zobaczyc:)))ale Ty i tak masz gorzej, bo mnie nikt z tylu nie atakuje:)))z tylu mam okno:))))
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Z tyłu chodzi szefowa i współpracownicy a z przodu klienci, co prawda jak przyjdzie klient to mam pełne prawi się szczerzyć, bo ja się przecież bardzo cieszę jak klienci przychodzą :D
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 jaka znowu szefowa jak Ty jestes szefowa??? klientami to je sie nie przejmuje, bo zaden z nich mi do tylu nie podejdzie:))ale szefik i owszem, a komp wolny jak diabli!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: co za zlom!!!
Pasavera Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 A na tu jak zwylke nikt nie śpi :lol: Nie obiecuję, że fotki będą jeszcze dzisiaj ale się postaram :D A teraz lecem do szkoły :( wrrr.... historia ....
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 brrrr, historia to najbardziej znienawidzony przeze mnie przedmiot był :-?
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 fizyka jak dla mnie:))horror:)))historia tylko nudna byla jak flaki z olejem
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 historii nigdy się nie uczyłam, jak siadłam do czytania to po 3 max. 5 linijkach usypiałam
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 nie no w ogole o jakim czytaniu mowimy?tego sie czytac nie dalo:)))))
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 ale się starałam, trochę :P średniowiecze jeszcze było ok, ale później stało się już nie do zniesienia, a XiX wiek to już była tragedia
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 oj nieeee...ja tylko 2ga wojne swiatowa lubilam,a reszta makabra:))))
Agatka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 ja to mam dobrze słysze szefa juz od drzwi ze wchodiz na nasze pietro wiec mam czas sie przełaczyc, a pozatym zawsze co chce dostaje wiec sie nie czepia ;) A drugi szef to szef telefoniczny, wszystko załatwia przez słuchawke wiec nie widzi co robie ;) A ja jak chodzi o historie to jedyne czego lubiłam sie uczyc to II wojna swiatowa i czasy Władysława Jagiełły. reszta mogłaby nie istniec. Za to nienawidziłam j.Polskiego
jostra Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Drugą wojnę ??? :eek2: Jak można to lubić??? O wojnach wcale nie byłam się w stanie uczyć; wojska przesunęły się tu, a później gdzie indziej ... Kto to by spamiętał i po co ???
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 nieeee, ale tez i bursztynowa Komnata, i inne sensacje:))))
orsini Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 hmmmm...a co powiecie na kare dla KaVangi?udziela sie na jakis Rodzinkach na forum a nas ma w d***:(((((buuuuu
Recommended Posts