Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orsini, jak Ci sie stronka otworzy, to najedz na literki myszka i kliknij to Ci sie dalej otworzy no i pozniej powinno byc wsi jasne.

Hehe, Agatko cool :wink: :evilbat: .

Posted

Fuck!!!na jakie literki???
klikam na pain your own to mi wyskakuje jakis szajs czy ja agree to jak ja agree to mi wyskakuje jeszcze wiekszy szajs i apiać:((((w koło macieju

Posted

Ale bajer...mnie to wyszedł końchyba a nie sznaucer..hihi

dupa ..ale wykasowalo bo nie zapisalam...jak się to zapisuje ,zeby mi zostało?? Tsakie jak wam....zeby się od nowa rysowalo totot moje???

Posted

A mnie wyszedł zarąbiscie za drugim razem...w koncu ja rysssowniczka jestem...ale nie komputerowiec stąd go nie zobaczycie ....buuuu!!!

Posted

[quote name='madzior_ka']a mam pytanie co do kantarka, co on daje czemu słuzy? pies nie ciąnie to tylko do szkolenia cyz potem tez?

Madzior_ko, Romas już Ci napisała w sprawie kantarka. Mój Atos ciągnie jak parowóz i według mnie jest niereformowalny ;-) Dlatego od czasu do czasu nosi kantarek. Bo mimo średniej budowy ciała silny jest jak koń. Olu, może zrobimy kiedyś "próbę uciągu" Atos kontra Lord :cunao:

Co do łańcuszków, to Atos w lecie nosi taki półzaciskowy - według mnie jest bardziej praktyczny niż obroża (Atos cały czas schładza się w napotykanych kałużach :lol: ) a i podobnie jak Oli czarny sznaucer w takim łańcuszku wydaje mi się bardziej elegancki :D

Aha, Madzior_ko, próbowałam kilka razy ściągać wasz filmik szkoleniowy, ale się nie odtwarza :(. Jeśli chcesz nam pokazać ćwiczenia, to chyba musisz spróbować jeszcze raz, ale nagrywać wykonanie pojedynczych komend, żeby plik nie był taki duży...

Pozdrowienia

Posted

Seja napisał(a):
Orsini...a co to kurna jest ....chinski grzywacz?? :evil_lol:

chyba podpisalam tak?:)))))
to namaluj lepsiejszego:))))))))
juz mam te www w ulubionych:)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...