Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dziwne, ja chodzilam u nas w Wawie do przeroznych i nikt nic takiego nie kazal :o . Jedyne co to jest przepis, ze do egzaminu trzeba podejsc w lancuszku i tyle.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Olus, OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie i BEsi :BIG: :laola: :terazpol: :multi: :sweetCyb: , nio i toascik za Besiaczka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :grins: .

Dziękujemy Oluś serdecznie :) Beska baaardzo chętnie wychyli toaścik, bo wyrosła z niej istna alkoholiczka (ciekawe po kim to ma :lol: ). Dostaje świra jak widzi kogoś z nas z drinkiem (dla gin&tonic, żubrówka&sok jabłkowy, piwo, szampan, wino dałąby się zabić), wkłada jęzor do szklanki i tankuje :lol: (oczywiście jak jej pozwolę) :o Oj co my mamy z niej pociechy :lol:

Posted

A w Ovari bylas? To szkola Karakowska gdzie preferuja lagodne metody.Ich adres mozna znalezc przez google.

Agatko !!! Ale piekne te Twoje kluseczki .Prosze nie pokazuj ich wiecej , bo czuje ,ze musze ,musze ,musze miec szczeniatko :-))))Nie ,zartuje pokazuj ,sa urocze :D :D

Posted

Romas napisał(a):
A w Ovari bylas? To szkola Karakowska gdzie preferuja lagodne metody.Ich adres mozna znalezc przez google.

Agatko !!! Ale piekne te Twoje kluseczki .Prosze nie pokazuj ich wiecej , bo czuje ,ze musze ,musze ,musze miec szczeniatko :-))))Nie ,zartuje pokazuj ,sa urocze :D :D

Tak słyszałam o tej szkole:) Niestety przez mój system pracy musiałam póki co zawiesić plany szkoleniowe względem Beski, całe szczęście że jest ułożoną suczką i nie mam z nią problemów, nie mniej jednak żałuję że nie mogłyśmy choćby dla zabawy uczęszczać na PT
Oj tak kluseczki są urocze!! I im więcej fotek tym lepiej :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
To dziwne, ja chodzilam u nas w Wawie do przeroznych i nikt nic takiego nie kazal :o . Jedyne co to jest przepis, ze do egzaminu trzeba podejsc w lancuszku i tyle.

i może dlatego kazą się szkoliś w łańcuszkach, żeby tak samo było na egzaminie? u nas nikt nie ingeruje w rodzaj obroży - z Lunką chodziłam w dogomaniackiej obróżce a teraz w jeszcze miększej podszywanej polarkiem i zauważyłam że ona się lepiej zachowuje niż w łańcuszku bo chyba wie, że nie bedzie jej nic bolało jak sie szarpnie - jest po prostu spokojniejsza :P ale czasem i tak chodzę znią na spacery w łańcuszku bo lubię jak wygląda (i tak biega w większości luzem :))

Posted

hehe kiedys słyszałam że wogóle pieski ładniej chodza na DoGOmaniackich obrózkach więc może dlatego :wink:

I jesszcze do tego co Justa powiedizął że jej Gala nie lubi spac na łóżku. Edi tak samo. Strasznie sie dziwimy,ale on też woli labo na posłaniu albo na dywanie....hehe az mi czasem brakuje żeby tak przyszel na łóżkod o mnie lae tak to tylko rano robi,bo zawse jak stanie mnie budzi skasaniem na łózko :wink:

Posted

aa to Luna też ma z tym spaniem różnie - czasem śpi ze mną na poduszcze :lol: :-? a czasem jak siedzę długo w nocy to idzie sobie spać do pustego pokoju na kanapę gdzie ma spokój i przychodzi do mnie rano, kiedyś też mi było szkoda, że nie zawsze chce spać zze mną :oops: :lol: :lol: :lol: ale cóż zmuszać nie będę :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
Cześć Wam wszystkim :D No ja dalej walczę z telekomunikacją :evil: Co zadzwonię na Infolinię w swojej sparwie to mi co innego mówią :evil: Zgłupieć idzie :evil: Ale jest promyk nadziei że coś ruszy po 1 lutym-naaaaareszcie!!!
A dzisiaj otrzymałyśmy baaardzo miłą przesyłkę z ZK Głównego z W-wy!! Otrzymałyśmy nareszcie Dyplom Młodzieżowego Championa Polski :D :D :D Jutro muszę znaleźć dla niego miejsce gdzieś na ścianie :D Ale to miłe uczucie :) Jostra jak tam do Ciebie też już dotarł Dyplomik Lambisia??

Powodzenia w walce :D :snipersm: :2gunfire: :ak-shot: :cooldevi: Nie daj się telekomunie :P
Od 2 tygodni Lambiś już jest oficjalnie Mł Ch Pl :)

Posted

Orsini...bo ty bys od razu championa chciala :lol: .. Wiadomo,że to nie istny cud swiata....ale jest slodki i wystepuje tam jako sznaucer ...więc takiej nowości i tak nie nalezy przegapiac :iloveyou:
Ale to prawda ,że inne rasy sa bardziej podobne do siebie :lol:
Ale i tak najwięcej dzieci biora sznaucie....u mojej Izy w klasie to wszyscy tylko je mają :D

Witaj Olu! Tak już dawno tu nie wpadalaś ..przez tego neta cholernego...
Gratulujemy Besi i Tobie z całego serducha "szampionka" :laola: :terazpol: :BIG:
Szukaj..szukaj miejsca na scianie i ładnej rameczki!!

Kluseczki juz ogladalam w galerii!!! Pieeęęeekne!!
Ale Dengi na fotkach to poprostu zabija czlowieka!!!Autentycznie Debesciak z niego!!!!!A gdzie ten mały 4 miesięczny dup...gielek owłosiony jak kuleczka :lol:

Posted

Dzięki :D i proszę bardzo: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cooldevi:

Posted

O juz jest to ja sie dolaczam :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

A ja się moge dołaczyć?? Lubię sobie golnac czasem z ranka.....championat tez może byc pretekstem

No to za Besię i Lambisia!! :popcorn: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Juz wiem :)

BESIA I LAMBIS GRATUALCJE!!!!!

My w zeszłym tygodniu dostalismy Dyplom Championa ROsji dla Daniczki :)
Ja musze sie w końcu pozbierac i wysłac wniosek o wydanie DYplomu Młodzieżowego CHampiona SŁowacji dla Arwenki, bo jakos mi nie idzie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...