jostra Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Ze względu na moją pracę psiaki mają żarełko w miskach prawie cały czas i Berry jakoś się specjalnie nie obżera, raczej zjada mniej więcej porcję odpowiednią dla jej wieku Nie ważyłam małej ostatnio, jest taka w sam raz, ani za gruba ani za chuda :) Chciałabym, żeby już się trochę rozbudowała, bo teraz szczurek trochę z niej jest, ale to musi z wiekiem przyjść :D
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Wlasnie KaVanga??? dodam,ze nie trzymalam kciukow sama wiesz dlaczego:))) ludzie HELP ucho mnie boli:((co mam sobie do uszka zapodac?:((
malawaszka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga a Lordzik ma dużo dzieci?? :D można gdzieś je zobaczyć??? i dzieci Nafci też można gdzieś pooglądać??? kurde pracować przez to nie mogę :lol: :lol: :lol: Ka-Vanga jak nie czyatłaś to ponawiam pytanie :lol: :D Orsini zapodaj se listek takiej jednej roślinki, co to rosną u babć na parapetach :lol: kurna zapomniałam jak się toto nzywało ale działa :fadein:
jostra Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 orsini napisał(a):Wlasnie KaVanga??? dodam,ze nie trzymalam kciukow sama wiesz dlaczego:))) ludzie HELP ucho mnie boli:((co mam sobie do uszka zapodac?:(( Przecież to Ty wetem jesteś, a człek też zwierz, nie? :P
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 no co mam sobie gruczoly wycisnac czy jak?bo z reguly psie uszy sa bolace jak gruczoly pelne:)))
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 jakie kurka wodna roslinki???Waszko?:(((do ucha???buuu a nie znacie jakis kropli lub czegos?
malawaszka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Orsini specjalnie dla Ciebie roślinka owa wygląda tak: :lol:
Ka-Vanga Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Jakos poszlo, ale nie powiem zebym byla jakos super zadowolona :wink: . Waszeczko a to nie aloes czasem, bo mi zawsze babci do wszystkiego chciala aloes dawac :wink: :D . Acha Waszeczko napisze Ci na priv zaraz :D . Hehe, Orsini, dzieki, za nietrzymanie kciukow, mam nadzieje, ze sie przyda (hihi, a zawsze mowi sie odwrotnie, ale numer :wink: :D ).
malawaszka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 nie nie to nie aloes, za chiny se nazwy nie mogę przypomnieć :-?
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 glaby:))to nie aloes:))aloes ma takie grube liscie:)))bo jest kaktusem-rodzaj kaktusa,a to tak strasznie smierdzi jak sie zerwie.ale co ja mam z tym zrobic???wsadzic do ucha???czlowiek z lisciem na glowie...:)))
Ka-Vanga Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Hiehie teraz to wiem ze to nie aloes, ale dopiero zobaczylam jak wyslalam posta, ze ty fotke dalas :wink: :evilbat: .
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 macie kurka wodna problem:)))a mnie ucho boli:)))moze w koncu ktos wymysli lekarstwo?:))))
Ka-Vanga Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 orsini napisał(a):glaby:)) Ja Ci dam glaba :grab: , napisalam zaczelam pisac posta, nim Waszeczka wyslala ta fotke z roslinka :grab: :wink: .
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 CZY JA SIE DOWIEM CO NA BOLACE UCHO???tylko nie roslinki i inne chwasty PLIZ:))))
malawaszka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 masz wziąść listek, najlepiej młody z czubeczka :lol: zwinąć w kuleczkę tylko nie za małą i wsadzić do ucha 8) pomaga - mnie przynajmniej, ten listek tam soczki lecznicze puści :lol:
malawaszka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 orsini napisał(a):CZY JA SIE DOWIEM CO NA BOLACE UCHO???tylko nie roslinki i inne chwasty PLIZ:)))) a to se weź ibuprom marudo :lol:
orsini Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 taaaaak, a jak potem nie wyjme i mi zgnije?:((( no to teraz mam jeszcze szukac tego badyla u kogos?:))))a inne metody?zna ktos?:)))
jostra Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 dwie sety - wewnętrznie oczywiście, najlepiej drogą doustną :D :P Na wszystko działa :D
Ka-Vanga Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Waszeczko to tak sie tez robi z aloesem :lol: . Orsini wez procha i juz :P :D .
malawaszka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Waszeczko to tak sie tez robi z aloesem :lol: . Orsini wez procha i juz :P :D . bo to pewnie placebo :lol: :lol: :lol: byle badyl wsadzić i działa :lol:
Ka-Vanga Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 malawaszka napisał(a):bo to pewnie placebo :lol: :lol: :lol: byle badyl wsadzić i działa :lol: Buahahahaha, chyba tak :cunao: .
Justa Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Agatko słoneczeko zdradź mi przepis na taka cudowną sierść na łapach u sznaucera!!! :o Mało co zawału nie dostałam jak zobaczyłam to Twoje cudo!!!
Agatka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 TO moje cudo to ma tego teraz dwa razy więcej i on sie z tym poprostu urodził Tak wygladał jak miał 5 tygodni A teraz... Zreszta zobaczycie jak wrócimy z Głogowa :)
Recommended Posts