Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze względu na moją pracę psiaki mają żarełko w miskach prawie cały czas i Berry jakoś się specjalnie nie obżera, raczej zjada mniej więcej porcję odpowiednią dla jej wieku
Nie ważyłam małej ostatnio, jest taka w sam raz, ani za gruba ani za chuda :)
Chciałabym, żeby już się trochę rozbudowała, bo teraz szczurek trochę z niej jest, ale to musi z wiekiem przyjść :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga a Lordzik ma dużo dzieci?? :D można gdzieś je zobaczyć??? i dzieci Nafci też można gdzieś pooglądać??? kurde pracować przez to nie mogę :lol: :lol: :lol:

Ka-Vanga jak nie czyatłaś to ponawiam pytanie :lol: :D

Orsini zapodaj se listek takiej jednej roślinki, co to rosną u babć na parapetach :lol: kurna zapomniałam jak się toto nzywało ale działa :fadein:

Posted

orsini napisał(a):
Wlasnie KaVanga???
dodam,ze nie trzymalam kciukow sama wiesz dlaczego:)))

ludzie HELP ucho mnie boli:((co mam sobie do uszka zapodac?:((

Przecież to Ty wetem jesteś, a człek też zwierz, nie? :P

Posted

Jakos poszlo, ale nie powiem zebym byla jakos super zadowolona :wink: .

Waszeczko a to nie aloes czasem, bo mi zawsze babci do wszystkiego chciala aloes dawac :wink: :D . Acha Waszeczko napisze Ci na priv zaraz :D .

Hehe, Orsini, dzieki, za nietrzymanie kciukow, mam nadzieje, ze sie przyda (hihi, a zawsze mowi sie odwrotnie, ale numer :wink: :D ).

Posted

glaby:))to nie aloes:))aloes ma takie grube liscie:)))bo jest kaktusem-rodzaj kaktusa,a to tak strasznie smierdzi jak sie zerwie.ale co ja mam z tym zrobic???wsadzic do ucha???czlowiek z lisciem na glowie...:)))

Posted

masz wziąść listek, najlepiej młody z czubeczka :lol: zwinąć w kuleczkę tylko nie za małą i wsadzić do ucha 8) pomaga - mnie przynajmniej, ten listek tam soczki lecznicze puści :lol:

Posted

Agatko słoneczeko zdradź mi przepis na taka cudowną sierść na łapach u sznaucera!!! :o Mało co zawału nie dostałam jak zobaczyłam to Twoje cudo!!!

Posted

TO moje cudo to ma tego teraz dwa razy więcej i on sie z tym poprostu urodził

Tak wygladał jak miał 5 tygodni
A teraz...
Zreszta zobaczycie jak wrócimy z Głogowa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...