Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ja też ogladalam ta stronke i doslownie wymięklam przy tych piechach!!

Mam taki kalendarz na 2005 . Kupiłam sobie...no..może nie dokładnie ten ale z tymi "wielkimi nosami w obiektywie". :D

A w Mc donaldzie sa teraz te pieski ....i sznaucerek tez jest ( zw zestawie dziecięcym). Juz sobie dynda przy mojej torebce :D

Waszko...a mialam się kiedyś pytać. jak tam u Lunki po sterylce? Wszytsko ok?? To znaczy nic się nie zmieniła?? Psychicznie?? Fizycznie?? ( czy przytyla??). Bo ja dalej drążę temat....

Gagatko!! To sobie musze ogladanac maleństwa koniecznie!!Cudności malusiane...a jak się uda to może naocznie je zobacze :angel:

Posted

No co ty Orsini...reklamuja w TV na potęge!! Ja zaraz polecialam!!! Ponoć szlauferki maja największe wziecie!! Jeszcze są mopsy , beagle, chyba labki, spanielki...
sznaucerek jest smiesznisty!!

Posted

ja TV nie ogladam:(((((tylko seriale:))wiesz M jak Milosc, Na dobre i na zle, Klan, Plebanie, Pensjonat pod Roza, Samo zycie i Straznik Texasu:))
kurcze to musze zasuwac do Maca dzis koniecznie bo jeszcze wykupia!!!!od dawna te zabawki sa?

Posted

:angel: to ja tesh lecę do maca :lol:

Seja gdzie kupiłaś ten kalendarz??? bo ja choruję na takie ale znalazłam tylko z kotami w empiku i mam z kotami ale wolałabym z piecholami :angel:

Lunka po sterylce super - przytyła może niecałe pół kilo, ale już to straciła bo wielki apetyt miała tylko przez 3 miesiące a teraz już znowu niejadek... jedyne co się zmieniło to jest ostra dla obcych przychodzących do nas do domu - dokładnie uwzięła się na obcych facetów, a jeszcze jak są z brodą czarną to już chce zjeść - to jedyne zmiany :lol:

Posted

qrde zaraz ze stresu zjem cale paznokcie czy te sznaucerki u mnie jeszcze beda!!!:))a co to wlasciwie jest?brelok do kluczy???
a wczoraj zarlam w macu na drivie,ale serki:((((buuuuu

Posted

orsini napisał(a):
qrde zaraz ze stresu zjem cale paznokcie czy te sznaucerki u mnie jeszcze beda!!!:))a co to wlasciwie jest?brelok do kluczy???
a wczoraj zarlam w macu na drivie,ale serki:((((buuuuu

hahha Orsini dokładnie ja chyba zaraz polecę - szkoda, że z psem nie mogę :lol: chyba że stanę przy okienku drive'a :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
taaa i popros o znizke:))bo masz sznaucerka:))))))

hahaha no właaaśnieeeee :angel: :angel: :angel: na pewno dostanę
a co jest w tych happy mealach???? da się to zeżreć??? bo ja do maca tylko na lody i shake czasem chodzę :lol:

Posted

Sznaucerki w Mc Donaldzie sa od jakichs 2 tygodni...jak nie wiecej niestety!!!
Ale moze się jeszcze załapiecie!!A jak już nawet przeszła ta seria to może będą luzem do kupienia...bo oni tak robia,że za 3 zł potem mozna kupić w MC.
Ja zresztą w zeszłą sobote sobie kupiłam jeszcze na rynku Bulika ( o! Bulik jest sliczny!!) i były wszystkie..

Pieski sa z taka śmieszna obrożą, którą jak się ściągnie to robi się kolko do przyczepienia do torebki!! :D

Waszko!! Ja kalendarz z Piechami kupiłam w Hetmańskiej księgarni u nas na Rynku ale w Empiku tez były , ale droższe o 3zł!

Waszko!! To dziwne ,że Lunka zachowuje sie bardziej grrr PO sterylce. To co wszytscy mówią ,że psy łagodnieją???? :o

Orsini!! Nie mów,ze ty naprawdę tylko seriale!! hihiBo ja akurat wsio OPRÓCZ seriali :lol:

Posted

Seja napisał(a):
Waszko!! Ja kalendarz z Piechami kupiłam w Hetmańskiej księgarni u nas na Rynku ale w Empiku tez były , ale droższe o 3zł!

Waszko!! To dziwne ,że Lunka zachowuje sie bardziej grrr PO sterylce. To co wszytscy mówią ,że psy łagodnieją???? :o

kurde a jakbym Ci wysłała kasę to kupisz mi i wyślesz taki???? :modla: ile kosztował???

Właśnie nigdzie nie jest mówione, ze suki po sterylce mogą sie stać takie - to rzadko się zdarza ale jst możliwe - samce natomiast łagodnieją i tu nie ma wątpliwości. Jakoś bardzo nam to nie przeszkadza i myślę, że uda nam się opanować - tylko za dużego treningu nie mamy bo nie tak często przychodzi facet z brodą :lol: no i jeszcze jest taka kwestia, że ten gość mówił, że na niego większość psów tak reaguje i nawet dzieci sie go boją :wink: więc moze to zbieg okoliczności, a może sterylka tylko trochę nasiliła to zachowanie - jeżeli Seja nie ma takich predyspozycji (nie pisałaś nigdy o agresji u niej) to nic takiego nie wystąpi - Luna taka jest i to mogło trochę ją jeszcze podkręcić :wink:

Posted

Tu macie te piechy....sznaucerek tutaj niezaładnie wyszedł..ale w sumie jest słodziutki!!

Waszko! Ja za ten kalendarz dałam 17 zł. a w EWmpiku 19.90. Ale to było 3tyg temu...czy sa jeszcze to nie wiem .No bo nie wiem czy to jeszcze sezon na kalendarze.. :D
Moge popatrzyc jak będę w centrum Cracowa :D

Posted

Waszko..Seja nie jest agresywna...ale cielę z niej tez nie jest. Jest energiczna i nie da sobie dmuchac w kasze..od czasu drugiej cieczki gorzej reaguje tylko na niektóre suki i bywa zazdrosna pierońsko o mnie i o moja Izę.
To jest pocieszny widok jak taki 32 cm w kapeluszu rzuca się "cwierkająć i bulgoczac" na jakaś dużą psine co się polasić przyszla :lol:
Ale ona nie gryzie ..raczej kłapie na postrach i się jezy..

Mnie tam raczej o to biega by Seja nie sflaczala...bo bymm nie zniosla takiego leniwca w domu :lol:

Posted

Szlauferek jest "pieprzasty". W rzeczywistości ma fajne wąsiki jak u szczeniaka szlaufika , taką "chryzantemkę". A toto czarne to czarny labek :D

Posted

Seja napisał(a):
Mnie tam raczej o to biega by Seja nie sflaczala...bo bymm nie zniosla takiego leniwca w domu :lol:

ooo to nie grozi - tylko apetyt będzie miała większy przez góra pół roku (Luna miała 3 mies.) ale jak się pilnuje żeby nie żarła więcej niż normalnie to nic jej nie będzie zwłaszcza, że Seja niejadek jak Luna to nie sądzę żeby były problemy, a energiczności ani trochę nie straciła :lol:

Posted

Ja bym się ucieszyła jakby seja duuużo żarła. Niechby przytyla i z kilogram to jeszcze malo będzie!!Poki co wywalczyłam pól kilo podczas cieczki....ale utrzymać toto to koszmar!!

A najbardziej to mi sie chcialo smiać jak prezyszlo nam ubranko. Franca nie chce w tym chodzić...dosłownie!! Nie zrobi kroku...tylko się przewraca i udaje martwa!! jakbym ja w gips wpakowała ..zołza mala!!
A na polu to się trzesie jak "latlelek"

Posted

Ja mojego Paryska utuczyłam na Frank's Pro Gold Performance, ale teraz u mnie brakuje, niestety :( A po tym był najlepszy rezultat.
Jak zmieniłam karmę na adult to znów schudł
teraz dotuczam go na Royal Energy 4300 i już jest dużo lepiej
na innych karmach robi się jak szkieletorek

Posted

Wszystkim bardzo dziekuje za mile slowa o moim wielgasie :wink: :grins: .
Przyznaje sie bez bicia, ze wszystkiego nie przeczytalam, bo mialam dzis egzamin, wiec wczoraj nie zagladalam, a dzis wstalam po 4 zeby sie jeszcze pouczyc i nie jestem w stanie :evilbat: ,a zaraz ide SPAAAAAAC :grins: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...