Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Napewno nie zapomne!! Chyba wszyscy poszli do domku z wyjatkiem nas dwuch... Ja musz etu wysiedziec do 17 a Ty ?
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Aż wszystko zrobię, a przez to, że dziś się udzielam na dgm to robota mi kiepsko idzie
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to rzeczywiście przerabane to lepiej rób a nie pis zposty :) Pogadamy wieczorkiem :)
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Okazuje się, że jednak robota jest na ukończeniu. Więc może po 16 wyjdę. A wieczorem to pewnie mnie nie będzie, bo Piter przyjeżdża na odwiedziny :P W niedzielę wieczorkiem będę na dgm napewno :)
M@d Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pewnie, że wcięło, Orsini ... U Was jak na czacie... a ja pracować muszę :-P
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Oki, ale ja Cie i tak musze dorwac jakos ale to na prv. najwyzej sie zdzwonimy :) Wycałuj od nas Pitera :) Mad ja te zpracuje ale jakos dzis taki dzien nie do rpacy ... ;)
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):Jak Agatka nas wysle w te ciepłe kraje to też ją będziemy chwalic, nie ? :P Noooooooooo wtedy to bedziemy dopiero mowic i chwalic :lol: .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Agatka napisał(a):Oki, ale ja Cie i tak musze dorwac jakos ale to na prv. najwyzej sie zdzwonimy :) Wycałuj od nas Pitera :) Dzwońcie albo smsujcie, możemy się umówić na rozmowę na gg, wieczorkiem będziemy w domku Ka-Vanga napisał(a):Noooooooooo wtedy to bedziemy dopiero mowic i chwalic Tak w sumie na zachętę to teraz możemy ją troszkę zacząć chwalić :P
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Oki sie spikamy :) Juz lepiej nic nie mówcie bo ja sie bede czerwienic... taka wstydliwa ze mnie dziewczynka ....
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Hehe, no cisza, cisza, ale to dobrze, bo wreszcie moge sie w spokoju pouczyc, ani sledzic co sie dzieje na forumie :wink: :lol: .
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 A Ty się w piątek uczysz :o zobacz tutaj :D A co to za opis na gg ? :(
julcia_so Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ale nasza Pas ma talent!! :) Ja tez bym cie bardzo prosiła o taki emblamicik?! :oops: Więcej napisze Ci na Prywatnej widomości! :D Ka_Vango - amogłabym prosic o twój numer GG? :D
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pas, a ja wlasnie chcialam sie pochwalic i wkleic tutaj Twoja arcydziela, normalnie jestes super kochana :angel: :calus: . Jak mam sesje, to nie wazne czy piatek czy sobota, ja sie musze uczyc, szczegolnie, ze w poniedzialek z rana mam egzamin :wink: . Hehe, bo ja tak bardzo chcialam jechac z dziewczynami do Kijowa, a teraz to juz sama nie wiem czy jechac czy nie :-? .
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Julciu wpisz sobie na gg w wyszukiwaniu Ola Adamik, na pewno Ci sie wysiwetli moj nr gg :wink: :D . Kurcze Pas, sama nie wiem, ktory emblemacik mam wybrac, ale chyba na razie zdecyduje sie na ten z moim ukochanym pierwszym olbrzymem ś.p.
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 uuu to Ka-Vango ciężko ciężko :-? Ale jakoś będzie :D :D :D julcia_so czekam na wiadomość :lol: :wink:
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pasavera napisał(a):uuu to Ka-Vango ciężko ciężko :-? Ale jakoś będzie :D :D :D Nio latwo nie jest, szczegolnie, ze egzamin ciezki, ale jak mi sie wszystko uda ladnie zaliczyc, to po poniedzialku mam juz wolne ok 4 tygodni :D .
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 :thumbs: julcia_so już zrobiłam :D zobacz tutaj :wink:
julcia_so Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pas, slicznie Cid ziekuję za emblemacik! Jest śliczny :) Jeszcze raz baaaaardzo dziekuje :calus: Ka-Vango już Cie sobie znalazłam tylko nie wiem czy to ty :lol: - zaraz do Ciebie cosik napisze! 8) Ale się zrobiło cicho na DGM....:(
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Julcio tylko wydaje mi się, że te łapki troszkę za jasne :roll: Jak myślisz? :D
Marta-m Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 niom pięknie ci wyczodza te emblemaciki :D Tez cie poprosze ale jak bede miała aktualniejsza foteczke (co może nastapić juz niedługo) :wink: CO u was poza tym...?WIdze ze cicho...No tak wszyscy zajęci. NIe wiem jak inny ale ja to siedze teraz nad książkami bo wiecie koniec półrocza... :roll: Ale teraz weekend to sie troche na DGM nadrobi :lol: :wink:
julcia_so Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Witaj Martuś! :) Własnie ile ty ams zlat, bo ostatnio z Waszka rozgryzałysmy kto jest najmłodszy na forum?! :wink: Julcio tylko wydaje mi się, że te łapki troszkę za jasne Jak myślisz? Jets super! :) Jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać! :lol:
Marta-m Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 ja mam 14 lat :oops: (no rocznie 15 :P ) więc z tego co apmiętam to jestem chyba PRAWIE najmłodsza....Bo ty Julcia chyba troszeczke młodsza jestes??
julcia_so Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Tak - to my jesteśmy dwienajmłodsze :lol: Ja mam 12 lat :) A 30 sierpnia stuknie mi 13! :lol:
Recommended Posts