Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Okazuje się, że jednak robota jest na ukończeniu. Więc może po 16 wyjdę.
A wieczorem to pewnie mnie nie będzie, bo Piter przyjeżdża na odwiedziny :P
W niedzielę wieczorkiem będę na dgm napewno :)

Posted

Oki, ale ja Cie i tak musze dorwac jakos ale to na prv.
najwyzej sie zdzwonimy :)
Wycałuj od nas Pitera :)

Mad ja te zpracuje ale jakos dzis taki dzien nie do rpacy ... ;)

Posted

jostra napisał(a):
Jak Agatka nas wysle w te ciepłe kraje to też ją będziemy chwalic, nie ? :P

Noooooooooo wtedy to bedziemy dopiero mowic i chwalic :lol: .

Posted

Agatka napisał(a):
Oki, ale ja Cie i tak musze dorwac jakos ale to na prv.
najwyzej sie zdzwonimy :)
Wycałuj od nas Pitera :)

Dzwońcie albo smsujcie, możemy się umówić na rozmowę na gg, wieczorkiem będziemy w domku

Ka-Vanga napisał(a):
Noooooooooo wtedy to bedziemy dopiero mowic i chwalic

Tak w sumie na zachętę to teraz możemy ją troszkę zacząć chwalić :P

Posted

Ale nasza Pas ma talent!! :)
Ja tez bym cie bardzo prosiła o taki emblamicik?! :oops: Więcej napisze Ci na Prywatnej widomości! :D

Ka_Vango - amogłabym prosic o twój numer GG? :D

Posted

Pas, a ja wlasnie chcialam sie pochwalic i wkleic tutaj Twoja arcydziela, normalnie jestes super kochana :angel: :calus: .

Jak mam sesje, to nie wazne czy piatek czy sobota, ja sie musze uczyc, szczegolnie, ze w poniedzialek z rana mam egzamin :wink: .

Hehe, bo ja tak bardzo chcialam jechac z dziewczynami do Kijowa, a teraz to juz sama nie wiem czy jechac czy nie :-? .

Posted

Julciu wpisz sobie na gg w wyszukiwaniu Ola Adamik, na pewno Ci sie wysiwetli moj nr gg :wink: :D .

Kurcze Pas, sama nie wiem, ktory emblemacik mam wybrac, ale chyba na razie zdecyduje sie na ten z moim ukochanym pierwszym olbrzymem ś.p.

Posted

Pasavera napisał(a):
uuu to Ka-Vango ciężko ciężko :-? Ale jakoś będzie :D :D :D

Nio latwo nie jest, szczegolnie, ze egzamin ciezki, ale jak mi sie wszystko uda ladnie zaliczyc, to po poniedzialku mam juz wolne ok 4 tygodni :D .

Posted

Pas, slicznie Cid ziekuję za emblemacik! Jest śliczny :) Jeszcze raz baaaaardzo dziekuje :calus:

Ka-Vango już Cie sobie znalazłam tylko nie wiem czy to ty :lol: - zaraz do Ciebie cosik napisze! 8)

Ale się zrobiło cicho na DGM....:(

Posted

niom pięknie ci wyczodza te emblemaciki :D
Tez cie poprosze ale jak bede miała aktualniejsza foteczke (co może nastapić juz niedługo) :wink:

CO u was poza tym...?WIdze ze cicho...No tak wszyscy zajęci. NIe wiem jak inny ale ja to siedze teraz nad książkami bo wiecie koniec półrocza... :roll: Ale teraz weekend to sie troche na DGM nadrobi :lol: :wink:

Posted

Witaj Martuś! :) Własnie ile ty ams zlat, bo ostatnio z Waszka rozgryzałysmy kto jest najmłodszy na forum?! :wink:

Julcio tylko wydaje mi się, że te łapki troszkę za jasne
Jak myślisz?

Jets super! :) Jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać! :lol:

Posted

ja mam 14 lat :oops: (no rocznie 15 :P ) więc z tego co apmiętam to jestem chyba PRAWIE najmłodsza....Bo ty Julcia chyba troszeczke młodsza jestes??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...