Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pododbno to jedyna metoda na nia.
ale cóż ma renome i moze moze pozwolic sobie na takie draki...
ja to jak ktos prosi to wybieram ładne szczeniaczki i juz nie robie kombinacji

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ale to chyba domena ludzi z tamtych stron. Ja jak bralam Nafke od Olgi z Glorisa to tez musialam sie niezle nameczyc zeby mi w ogole sprzedala, kilka osob prosilam, zeby dzwonili w mojej sprawie (znali sie z nia) i potwierdzili, ze bede duzo wystawiala i w ogole. Hehe i tak dopiero jak sie urodzily to mi powiedziala czy mi sprzeda czy nie :wink: . Naczekalma sie niezle chyba z 6 miechow.

Posted

kombinacje alpejskie ;)

Bo ja do niej tez pisałam o suke, ale chciała mi dac taka co mi sie nie pododbała co jej została z miotu ( ZIma - Ola bedziesz wiedziała)
A ta suka niespecjalna jest

dopiero potem sie dowiedziałam jak trzeba było zrobic

Posted

Agatka napisał(a):
No dokładnie to tez był powód
A do tego ta suka prawie wogóle nie wystawiana była i została pokryta w wieku 18 miechów... :(

O fajnie Orsini, to jak bedziesz wiedziala to pisz :D .

Agatko, tez to widzialam u niej na stronce, szkoda suczki, bo olbrzymy w tym wieku to jeszcze straszne dzieciaki, a moze byla za "cienka" i chciala zeby sie zaczela rozbudowywac :-? .

Posted

Hehe, no to fakt, ale zaraz ide sie uczyc, na szczescie egzamin dopiero w poniedzialek :D .

Jostra, jak wrzucilam Cie w wyszukiwanie na gg, to mi nawet dwie Jostry wyskoczyly :wink: , ale jak to powiedziala Pas: mam Cie :wink: :angel: .

Posted

no Pas mi zorbiła !!! jest cudowna!! kochana!!!

Olka nie mam pojecia czemu, ale ja bym w zyciu ŚŁonia tera znie pokryła to tak jakby 14 latka miała dzieci....
dziwne...
ale juz pewnie ma chroste na jezyku przez nas ;) hihihi

Posted

No moze rzeczywiscie o przykrych doswiadczneiahc powinno sie głosno mówic, ale i o dobrych tez

BO ja np mam bardoz miłe doswiadczenia ze współpracy w wybieraniu szczeniaka z Olga z Rus Astershvarc.
jej naprawde zalezało!
widac było ze kupe serducha w to włozyła.

Bo tak naprawde eksterierowo mam naprawde piekna suke , tylko dziewcyznka ma jakies uprzedzenie do wystaw i marudzi, a moze sama jestem sobie winna, moze brak doswiadczenia... ale z Olga mam cąły czas kontakt i pisze jej o wszystkich wystawach ŚŁonika :)

Posted

Ej to ja tez musze pochwalic Olge Seliverstowa z Glorisa, bo ona tez zawsze mi sluzy rada i pomoca. A jak byla na wystawie w Opolu to mi Nafcie przystrzygla i wystawila z mila checia, Nafcia wtedy ukonczyla Ch.Pl. i tak sie Olga cieszyla, ze hej. Jak napisalam pozniej do Niemcow, ojca Nafki to oni powiedzieli ze juz wiedza o championacie Nafki bo juz im Olga powiedzial :D .

Posted

No to ja tez mam bardoz miłe doswiadczenia z ta Olga S.
Szalenie fajna osoba.
tez do niej pisałam jak czarnuszki były małe.
wysyłałam jej zdjecia :) Bardzo sie ciesyzła :)
Rafał do niej dzwonił :)

A jak szukałam SŁonia to potem pisała do mnie ze ma fajny miot i ze przeprasza bo jej wcieło mój meil... ale ja juz wtedy miałam słonia :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...