Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 pododbno to jedyna metoda na nia. ale cóż ma renome i moze moze pozwolic sobie na takie draki... ja to jak ktos prosi to wybieram ładne szczeniaczki i juz nie robie kombinacji
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Orsini, to chodzi pewnie o ta nowa suczke, ja tam jej na zywo nie widzialam, ale Magda mowila ze jest fajna, tylko tyle wiem.
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 moze za malo asertywnie:))ze jak Ci nie da to bedziesz na nia zle gadac:)))to dopiero asertywnosc:))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ale to chyba domena ludzi z tamtych stron. Ja jak bralam Nafke od Olgi z Glorisa to tez musialam sie niezle nameczyc zeby mi w ogole sprzedala, kilka osob prosilam, zeby dzwonili w mojej sprawie (znali sie z nia) i potwierdzili, ze bede duzo wystawiala i w ogole. Hehe i tak dopiero jak sie urodzily to mi powiedziala czy mi sprzeda czy nie :wink: . Naczekalma sie niezle chyba z 6 miechow.
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 KaVanga NIE:)))mowie Ci,ze jest pies w okolicach gdanska:)))i tyle wiem nic wiecej:((((
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 kombinacje alpejskie ;) Bo ja do niej tez pisałam o suke, ale chciała mi dac taka co mi sie nie pododbała co jej została z miotu ( ZIma - Ola bedziesz wiedziała) A ta suka niespecjalna jest dopiero potem sie dowiedziałam jak trzeba było zrobic
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 no Kochaniutkie, bo m@da znowu wcielo:(( zaraz mam weekend:)))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Moze jest, ale watpie zeby byl u Magdy. Agatko wiem wiem, tez jest po Oddesie, no i przede wszystkim cieta, a Ty przeciez "cala" chcialas :fadein: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 juz niedlugo bede znala wiecej szczegolow to napisze:)))
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No dokładnie to tez był powód A do tego ta suka prawie wogóle nie wystawiana była i została pokryta w wieku 18 miechów... :(
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Agatka napisał(a):No dokładnie to tez był powód A do tego ta suka prawie wogóle nie wystawiana była i została pokryta w wieku 18 miechów... :( O fajnie Orsini, to jak bedziesz wiedziala to pisz :D . Agatko, tez to widzialam u niej na stronce, szkoda suczki, bo olbrzymy w tym wieku to jeszcze straszne dzieciaki, a moze byla za "cienka" i chciala zeby sie zaczela rozbudowywac :-? .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 no ja zaraz ide do domku:))))ale KaVanga to sie dzis duuuzo nauczyla;))nie ma co:))znowu nocke zarwiesz pewnie:)))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Hehe, no to fakt, ale zaraz ide sie uczyc, na szczescie egzamin dopiero w poniedzialek :D . Jostra, jak wrzucilam Cie w wyszukiwanie na gg, to mi nawet dwie Jostry wyskoczyly :wink: , ale jak to powiedziala Pas: mam Cie :wink: :angel: .
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):ojej,nowe logo u Agatki!!!! Rzeczywiscie, ale SUPER :angel: .
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 no Pas mi zorbiła !!! jest cudowna!! kochana!!! Olka nie mam pojecia czemu, ale ja bym w zyciu ŚŁonia tera znie pokryła to tak jakby 14 latka miała dzieci.... dziwne... ale juz pewnie ma chroste na jezyku przez nas ;) hihihi
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Powinno się mówić o takich hodowcach, bo są przecież inni, akurat u tych nie musimy brać szczenków, nie?
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Agatka napisał(a):no Pas mi zorbiła !!! jest cudowna!! kochana!!! :oops: :oops: :oops:
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No moze rzeczywiscie o przykrych doswiadczneiahc powinno sie głosno mówic, ale i o dobrych tez BO ja np mam bardoz miłe doswiadczenia ze współpracy w wybieraniu szczeniaka z Olga z Rus Astershvarc. jej naprawde zalezało! widac było ze kupe serducha w to włozyła. Bo tak naprawde eksterierowo mam naprawde piekna suke , tylko dziewcyznka ma jakies uprzedzenie do wystaw i marudzi, a moze sama jestem sobie winna, moze brak doswiadczenia... ale z Olga mam cąły czas kontakt i pisze jej o wszystkich wystawach ŚŁonika :)
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ej to ja tez musze pochwalic Olge Seliverstowa z Glorisa, bo ona tez zawsze mi sluzy rada i pomoca. A jak byla na wystawie w Opolu to mi Nafcie przystrzygla i wystawila z mila checia, Nafcia wtedy ukonczyla Ch.Pl. i tak sie Olga cieszyla, ze hej. Jak napisalam pozniej do Niemcow, ojca Nafki to oni powiedzieli ze juz wiedza o championacie Nafki bo juz im Olga powiedzial :D .
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to ja tez mam bardoz miłe doswiadczenia z ta Olga S. Szalenie fajna osoba. tez do niej pisałam jak czarnuszki były małe. wysyłałam jej zdjecia :) Bardzo sie ciesyzła :) Rafał do niej dzwonił :) A jak szukałam SŁonia to potem pisała do mnie ze ma fajny miot i ze przeprasza bo jej wcieło mój meil... ale ja juz wtedy miałam słonia :)
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jak Agatka nas wysle w te ciepłe kraje to też ją będziemy chwalic, nie ? :P
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jak wygram w Totka to obiecuje przy swiadkach ze pojedziemy !!!
Recommended Posts