Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Waszka:))) 10 kartek wstecz byly 2 psiaki czarne na O, no to wydedukowalam,ze to rodzenstwo.
Ta olbrzymka Irminy jest przepiekna i pamietalam,ze jest na E:))))ot i caly sekret:)))))

Posted

a ja Wam mowie po raz 10ty,ze jest w Polsce pies czarny min. z hodowli Savali ino nie wiem gdzie i nie wiem co to za pies,ale Wy mi moze powiecie?miala ostatnio jakis miot ta pani?czy tylko te jedne miniatury na O?

Posted

Kurcze ja tez słyszałam od paru osób ze Oksana Saly to kombinatorka niezła ;) zze z nia trzeba twardo...
od samego poczatku jej stawiac warunki .
I jak ktos zainteresowany to sposób na Oksane dam na prv ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Mnie tez latwo znalezc, bo ja jestem po iminiu i nazwisku :P .

jak dgm nie chodziło to szukałam ludzi na gg i jakoś nie znalazłam, chyba że ostatnio zmieniłaś swoje dane :P
Ale już skończyłam temat, już się nie odzywam

Posted

a ja slyszalam ze wlasnie trzeba jej powiedziec, ze sie bedzie duzo jezdzilo na wystawki i jak da chłam to sama sobie zrobi reklame, a raczej anty reklame:))itd:)))ale nie wiem czy to prawda:))bo ja osobiscie jakby mi ktos tak wyskoczyl to bym sie wq*** troszku:)))

Posted

Agatka napisał(a):
Kurcze ja tez słyszałam od paru osób ze Oksana Saly to kombinatorka niezła ;) zze z nia trzeba twardo...

teraz już nie planuję brać szczenków, więc nie do końca mi jest to info potrzebne, ale chętnie się dowiem, bo wkurza mnie to, że mogła mnie robić w balona :evilbat:

Posted

Agatka napisał(a):

Ufffff, myslalam, ze to tylko ja slyszalam o niej takie info, ale teraz jest juz nas dwie :wink: :D

Posted

jostra napisał(a):

jak dgm nie chodziło to szukałam ludzi na gg i jakoś nie znalazłam, chyba że ostatnio zmieniłaś swoje dane :P
Ale już skończyłam temat, już się nie odzywam

Hehe, az sprawdzilam czy jak wpisze swoje imie i nazwisko to czy mnie znajdzie i....... znalazlo :D . Jostra wpisz Ola Adamik i zobacz, ze Ci wyskoczy: Ola lat 23, Warszawa :D .

Posted

orsini napisał(a):
a ja Wam mowie po raz 10ty,ze jest w Polsce pies czarny min. z hodowli Savali ino nie wiem gdzie i nie wiem co to za pies,ale Wy mi moze powiecie?miala ostatnio jakis miot ta pani?czy tylko te jedne miniatury na O?

Raczej te jedne, tak mi się wydaje i następne ma mieć teraz na wiosnę, po tej samej suce

Posted

No to juz nie musze na prv bo Orsini napisała
jej włąsnie trzeba tak powiedziec, ze sie chce na wystawy ze sie bedzie jeźziło duzo a jak da byle co to sie tym bardzije bedzie jeździło i pokazywało wszystkim co ona sprzedaje jako typ show
a jak wogóle odmówi sprzedazy to sie bediz emówiło ze ona to zorbiła specjalnie żeby nie wystawiac bo miot był nieudany

no i wtedy dostaje sie super psa/suke

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Pasavera napisał(a):
Ka-Vanga mam Cie mam Cie :angel: :angel: :angel:

:wink:

Hehe, jak w tym programi chyba na TVN: Mamy Cie :wink: :lol: .

:lol: :lol: :lol:

Posted

Gratuluję szczeniąt i młodej gwiazdy. Mam nadzieję, że będzie ona wielką pociechą dla Was i chlubą naszego oddziału. Witam nową damę w mojej sekcji :)) Powodzenia

to ostatni wpis z ksiegi gosci,wiec wychodzi na to,ze to jednak tam jest ten new pies w tej nord cup hodowli, tylko ciekawe CO za pies

Posted

Witajcie! :D
Ale wy macie tempo! :o O rany! :wink: Nie czytałam nawet wszytkiego, bo miałabym do czytania dokładnie 20 stron! :lol: Przeczytałam tylko soatnie i wiem mniej więcej o czym tu gadaliście! :wink:

Te linki do tych piesków, które dajecie starsznie mi się podobaja :) Bardzo ładne pieski! :)

Agatko, a jak tam czuja sie małe kluseczki i mamuśka? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...