Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Mnie tez latwo znalezc, bo ja jestem po iminiu i nazwisku :P Orsini, zgadza sie. I o tej pieknej suce, to mowilam o Elektrze wlasnie :D .
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 :o :o :o kurde orsini Ty masz przed sobą zeszyt ze wszystkimi sznaucerami w Pl i okolicy?? jak Ty to spamiętujesz?? :o
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Waszka:))) 10 kartek wstecz byly 2 psiaki czarne na O, no to wydedukowalam,ze to rodzenstwo. Ta olbrzymka Irminy jest przepiekna i pamietalam,ze jest na E:))))ot i caly sekret:)))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):Chodzi mi o miniaturę nie olbrzymy! Jostra, co ja poradze, ze od 9 lat obracam sie w olbrzymach, a w mini dopiero od niedawna :P :wink: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a ja Wam mowie po raz 10ty,ze jest w Polsce pies czarny min. z hodowli Savali ino nie wiem gdzie i nie wiem co to za pies,ale Wy mi moze powiecie?miala ostatnio jakis miot ta pani?czy tylko te jedne miniatury na O?
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Kurcze ja tez słyszałam od paru osób ze Oksana Saly to kombinatorka niezła ;) zze z nia trzeba twardo... od samego poczatku jej stawiac warunki . I jak ktos zainteresowany to sposób na Oksane dam na prv ;)
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Mnie tez latwo znalezc, bo ja jestem po iminiu i nazwisku :P . jak dgm nie chodziło to szukałam ludzi na gg i jakoś nie znalazłam, chyba że ostatnio zmieniłaś swoje dane :P Ale już skończyłam temat, już się nie odzywam
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a ja slyszalam ze wlasnie trzeba jej powiedziec, ze sie bedzie duzo jezdzilo na wystawki i jak da chłam to sama sobie zrobi reklame, a raczej anty reklame:))itd:)))ale nie wiem czy to prawda:))bo ja osobiscie jakby mi ktos tak wyskoczyl to bym sie wq*** troszku:)))
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Agatka napisał(a):Kurcze ja tez słyszałam od paru osób ze Oksana Saly to kombinatorka niezła ;) zze z nia trzeba twardo... od samego poczatku jej stawiac warunki . I jak ktos zainteresowany to sposób na Oksane dam na prv ;) teraz już nie planuję brać szczenków, więc nie do końca mi jest to info potrzebne, ale chętnie się dowiem, bo wkurza mnie to, że mogła mnie robić w balona :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Agatka napisał(a):Kurcze ja tez słyszałam od paru osób ze Oksana Saly to kombinatorka niezła ;) zze z nia trzeba twardo... od samego poczatku jej stawiac warunki . I jak ktos zainteresowany to sposób na Oksane dam na prv ;) Ufffff, myslalam, ze to tylko ja slyszalam o niej takie info, ale teraz jest juz nas dwie :wink: :D
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a gdzie mogę zobaczyć tą piękną sukę???? :angel: olbrzymkę
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a): jak dgm nie chodziło to szukałam ludzi na gg i jakoś nie znalazłam, chyba że ostatnio zmieniłaś swoje dane :P Ale już skończyłam temat, już się nie odzywam Hehe, az sprawdzilam czy jak wpisze swoje imie i nazwisko to czy mnie znajdzie i....... znalazlo :D . Jostra wpisz Ola Adamik i zobacz, ze Ci wyskoczy: Ola lat 23, Warszawa :D .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):a ja Wam mowie po raz 10ty,ze jest w Polsce pies czarny min. z hodowli Savali ino nie wiem gdzie i nie wiem co to za pies,ale Wy mi moze powiecie?miala ostatnio jakis miot ta pani?czy tylko te jedne miniatury na O? Raczej te jedne, tak mi się wydaje i następne ma mieć teraz na wiosnę, po tej samej suce
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='malawaszka']a gdzie mogę zobaczyć tą piękną sukę???? :angel: olbrzymkę www.modus.of.pl
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga mam Cie mam Cie :angel: :angel: :angel: :wink:
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pasavera napisał(a):Ka-Vanga mam Cie mam Cie :angel: :angel: :angel: :wink: Hehe, jak w tym programi chyba na TVN: Mamy Cie :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):Waszko, hodowla modus chyba Hodowla Modus Vivendi :D .
Agatka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to juz nie musze na prv bo Orsini napisała jej włąsnie trzeba tak powiedziec, ze sie chce na wystawy ze sie bedzie jeźziło duzo a jak da byle co to sie tym bardzije bedzie jeździło i pokazywało wszystkim co ona sprzedaje jako typ show a jak wogóle odmówi sprzedazy to sie bediz emówiło ze ona to zorbiła specjalnie żeby nie wystawiac bo miot był nieudany no i wtedy dostaje sie super psa/suke
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Pasavera napisał(a):Ka-Vanga mam Cie mam Cie :angel: :angel: :angel: :wink: Hehe, jak w tym programi chyba na TVN: Mamy Cie :wink: :lol: . :lol: :lol: :lol:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Gratuluję szczeniąt i młodej gwiazdy. Mam nadzieję, że będzie ona wielką pociechą dla Was i chlubą naszego oddziału. Witam nową damę w mojej sekcji :)) Powodzenia to ostatni wpis z ksiegi gosci,wiec wychodzi na to,ze to jednak tam jest ten new pies w tej nord cup hodowli, tylko ciekawe CO za pies
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Aaaaa Agatko te drugie pol jest jeszcze lepsze:))))ale ja to bym tak nie potrafila:))))az tak asertywnie do sprawy podejsc:)))))
julcia_so Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Witajcie! :D Ale wy macie tempo! :o O rany! :wink: Nie czytałam nawet wszytkiego, bo miałabym do czytania dokładnie 20 stron! :lol: Przeczytałam tylko soatnie i wiem mniej więcej o czym tu gadaliście! :wink: Te linki do tych piesków, które dajecie starsznie mi się podobaja :) Bardzo ładne pieski! :) Agatko, a jak tam czuja sie małe kluseczki i mamuśka? :D
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ale jak dama to chyba nie pies? Chyba, że Miriam :P Jesli chodzi o Oksanę, to akurat mówiłam jej, że będę dużo wystawiać
Recommended Posts