Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Hehe Jostra, te Twoje 5 to jak moj jeden Lord :cunao: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 M@d napisał(a):[ 1) Faceci mają swoje ulubione tematy, kobiety swoje... Przypatrz się jak zabawna i elokwentna staje się kobieta gdy 2 rozbawionych facetów gada przy niej o wyższości silnika GTX z turbodoładowaniem , nad dwu-wałkowym DOHC :tard: :roflt: 2) Mężczyźni w sferze werbalnej operują w pierwszej warstwie znaczeniowej, kobiety analizują 6 w głąb :-P ... trudno być błyskotliwym i elokwentnym, gdy próbuje się przed każdym zdaniem zgadnąć, "co ono może jeszcze wg. niej znaczyć ..?" :lol: i dokonuje analizy "czy ona może się za to obrazić..?" :evil_lol: hahahaa:)))) czekaj, czyli sie nie odzywasz, bo...CIE NUDZIMY???porownujesz nasze tu belkoty do belkotu 2 facetow o czyms tam?:(((buuuuuuuuu mowilam,on nas nie lubi:((((((((((((((((((((((((
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pasavera napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: . Ja Cię lubię :lol: :lol: :lol: :calus: czysta wazelina!!!
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pasavera napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: . Ja Cię lubię :lol: :lol: :lol: :calus: Ooooo chociaz jedna fajna osoba ktora mnie lubi :grins: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 nie lubi,ale pewnie ma jakis interes do Ciebie to tak sobie napisala:))))
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):Pasavera napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: . Ja Cię lubię :lol: :lol: :lol: :calus: czysta wazelina!!! Ciebie też lubię, nie martw się :lol: :lol: :lol:
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 teraz już mam pewność, Oksana wystawia Savali Only Once She w klasie młodzieży Ka-Vanga napisał(a):Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: . Jostra, a nie zdzwililo Cie, ze juz Ci nagle dwoch szczeniat odmowila :wink: . To nie było tak dokładnie, że odmówiła. Wysłała mi info, że są te 2. Ja się zastanawiałam, prosiłam o więcej zdjęć, itd. No i po tygodniu dała mi znać, że tylko p+s jest do sprzedaży. Więc mi nie odmówiła, bo ja nie byłam jeszcze zdecydowana. A w drugim przypadku to może to była prawda o tym złamaniu, skąd mogę wiedzieć. Więc nie było tak, że ja się decyduję na szczenię, a ona mi odmawia, nie? Ty mi nic nie chcesz powiedzieć i coś kręcisz A od niej chyba jakaś czarna suka jest w Polsce, co?
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 malawaszka napisał(a):i tylko Jostrze odmawia??? :o Ka-Vanga o co chodzi??? Hehe, zaraz sie zrobi jakis kryminal, a moze te osoby mialy pecha i dlatego jakos glupio wyszlo :wink: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 WOW:))))) to sie ciesze:)))) ale...kogo bardziej?ja czy mnie?:)))))))))))))))))))
Olivka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka - Vanga ja tez Cię lubię, a szczególnie nocne pogadychy na gg .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 aaa wlasnie mi sie przypomnialo...jest i pies gdzies ale nie pytajcie mnie bo nie wiem co , ale w okolicach chyba gdanska?
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Olivka napisał(a):Ka - Vanga ja tez Cię lubię, a szczególnie nocne pogadychy na gg . oooo, z nia to rozmawiasz a z nami nie chcesz:((((((
M@d Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No mówiłem!!! Feministka!!! :lol: "bełkot facetów" :mdrmed: Na dodatek rozważania ogólne, natychmiast bierze do siebie :P No i potem się dziwić punktowi drugiemu ... :WTF: :grins:
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):Olivka napisał(a):Ka - Vanga ja tez Cię lubię, a szczególnie nocne pogadychy na gg . oooo, z nia to rozmawiasz a z nami nie chcesz:(((((( To ja jestem obrażona, na Ka-Vangę też i jeszcze bardziej jej nie lubię, bo ja nie mam jej nr gg :(
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 hehehe:)))))m@d Ty to potrafisz rozbawic:))))))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to sie ciesze, ze choc kilka osob mnie lubi :angel: , Olivcia, juz niedlugo sesje bede miala za soba, wiec sie szykuj na nocne gadanie :wink: :D . Jostra sa i to nawet kilka, mi nie o to chodzi, ze ona dac nie chce, bo to raczej nie byloby w jej interesie, tylko raczej spojrz jakie zostaja na Ukrainie, albo ida do innych krajow, a spojrz jakie sa u nas. Tak naprawde jest u nas jedna suka ktora mi sie super podoba, tyle, ze ja bardziej w olbrzymach patrze. Ta jedna suka jest naprawde przepiekna, ale ta dziewczyna jakos potrafi najlepsze psy zabrac hodowcy :wink: . No i nie chodzi o to, ze nie chce napisac tylko nie moge!
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 pierdu pierdu! :((( a macie www tej babki co ma te cz mini z savali?bo to chyba i ona ma psa teraz.
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):To ja jestem obrażona, na Ka-Vangę też i jeszcze bardziej jej nie lubię, bo ja nie mam jej nr gg :( No i znowu sie na mnie obrazila :P , to ja sie tez na Ciebie obrazam, ze nie mam Twojego gg :wink: :evilbat: .
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to wpiszcie swoje numerki w kontaktach ze sznauceromaniakami i bedzie wszystko jasne kto jaki ma numer :wink: 8)
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='orsini']pierdu pierdu! :((( a macie www tej babki co ma te cz mini z savali?bo to chyba i ona ma psa teraz. Magda nie ma psa, ona ma dwie suki z Savali, mini i olbrzymke : www.republika.pl/nordcup
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 no i teraz chyba doszedl pies miniatura czarny, doszedl na bank,ale nie wiem co i gdzie,ale chyba tam:))
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Jostra sa i to nawet kilka, mi nie o to chodzi, ze ona dac nie chce, bo to raczej nie byloby w jej interesie, tylko raczej spojrz jakie zostaja na Ukrainie, albo ida do innych krajow, a spojrz jakie sa u nas. Tak naprawde jest u nas jedna suka ktora mi sie super podoba, tyle, ze ja bardziej w olbrzymach patrze. Ta jedna suka jest naprawde przepiekna, ale ta dziewczyna jakos potrafi najlepsze psy zabrac hodowcy :wink: . No i nie chodzi o to, ze nie chce napisac tylko nie moge! Chodzi mi o miniaturę nie olbrzymy! A info chciałam ogólne, a nie dane osobowe komu odmówiła, chciałam tylko poznać sytuację, ale oki, juz nie pytam, ja Ci też już nic nie powiem :P Jesli chodzi o gg to łatwo mnie znaleźć, bo jak wszędzie jestem jostra, więc dla chcącego nic trudnego, a Ty jesteś chyba incognito :evilbat:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Czyli to jest siostra tej suki co ja Jostra wkleila 10 kartek wstecz?a olbrzymka jest siostra suki Irminy?
Recommended Posts