Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

M@d napisał(a):
[

1) Faceci mają swoje ulubione tematy, kobiety swoje...
Przypatrz się jak zabawna i elokwentna staje się kobieta gdy 2 rozbawionych facetów gada przy niej o wyższości silnika GTX z turbodoładowaniem , nad dwu-wałkowym DOHC :tard:
:roflt:
2) Mężczyźni w sferze werbalnej operują w pierwszej warstwie znaczeniowej, kobiety analizują 6 w głąb :-P ... trudno być błyskotliwym i elokwentnym, gdy próbuje się przed każdym zdaniem zgadnąć, "co ono może jeszcze wg. niej znaczyć ..?" :lol: i dokonuje analizy "czy ona może się za to obrazić..?" :evil_lol:

hahahaa:))))
czekaj, czyli sie nie odzywasz, bo...CIE NUDZIMY???porownujesz nasze tu belkoty do belkotu 2 facetow o czyms tam?:(((buuuuuuuuu
mowilam,on nas nie lubi:((((((((((((((((((((((((

Posted

Pasavera napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: .

Ja Cię lubię :lol: :lol: :lol:

:calus:

Ooooo chociaz jedna fajna osoba ktora mnie lubi :grins: .

Posted

orsini napisał(a):
Pasavera napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):

Ja Cię lubię :lol: :lol: :lol:

:calus:

czysta wazelina!!!

Ciebie też lubię, nie martw się :lol: :lol: :lol:

Posted

teraz już mam pewność, Oksana wystawia Savali Only Once She w klasie młodzieży

Ka-Vanga napisał(a):

Jostra, a nie zdzwililo Cie, ze juz Ci nagle dwoch szczeniat odmowila :wink: .

To nie było tak dokładnie, że odmówiła.
Wysłała mi info, że są te 2.
Ja się zastanawiałam, prosiłam o więcej zdjęć, itd.
No i po tygodniu dała mi znać, że tylko p+s jest do sprzedaży.
Więc mi nie odmówiła, bo ja nie byłam jeszcze zdecydowana.
A w drugim przypadku to może to była prawda o tym złamaniu, skąd mogę wiedzieć.
Więc nie było tak, że ja się decyduję na szczenię, a ona mi odmawia, nie?
Ty mi nic nie chcesz powiedzieć i coś kręcisz
A od niej chyba jakaś czarna suka jest w Polsce, co?

Posted

malawaszka napisał(a):
i tylko Jostrze odmawia??? :o Ka-Vanga o co chodzi???

Hehe, zaraz sie zrobi jakis kryminal, a moze te osoby mialy pecha i dlatego jakos glupio wyszlo :wink: .

Posted

No mówiłem!!! Feministka!!! :lol:
"bełkot facetów" :mdrmed:
Na dodatek rozważania ogólne, natychmiast bierze do siebie :P
No i potem się dziwić punktowi drugiemu ... :WTF:
:grins:

Posted

orsini napisał(a):
Olivka napisał(a):
Ka - Vanga ja tez Cię lubię, a szczególnie nocne pogadychy na gg .

oooo, z nia to rozmawiasz a z nami nie chcesz:((((((

To ja jestem obrażona, na Ka-Vangę też i jeszcze bardziej jej nie lubię, bo ja nie mam jej nr gg :(

Posted

No to sie ciesze, ze choc kilka osob mnie lubi :angel: , Olivcia, juz niedlugo sesje bede miala za soba, wiec sie szykuj na nocne gadanie :wink: :D .

Jostra sa i to nawet kilka, mi nie o to chodzi, ze ona dac nie chce, bo to raczej nie byloby w jej interesie, tylko raczej spojrz jakie zostaja na Ukrainie, albo ida do innych krajow, a spojrz jakie sa u nas. Tak naprawde jest u nas jedna suka ktora mi sie super podoba, tyle, ze ja bardziej w olbrzymach patrze. Ta jedna suka jest naprawde przepiekna, ale ta dziewczyna jakos potrafi najlepsze psy zabrac hodowcy :wink: .
No i nie chodzi o to, ze nie chce napisac tylko nie moge!

Posted

jostra napisał(a):
To ja jestem obrażona, na Ka-Vangę też i jeszcze bardziej jej nie lubię, bo ja nie mam jej nr gg :(

No i znowu sie na mnie obrazila :P , to ja sie tez na Ciebie obrazam, ze nie mam Twojego gg :wink: :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Jostra sa i to nawet kilka, mi nie o to chodzi, ze ona dac nie chce, bo to raczej nie byloby w jej interesie, tylko raczej spojrz jakie zostaja na Ukrainie, albo ida do innych krajow, a spojrz jakie sa u nas. Tak naprawde jest u nas jedna suka ktora mi sie super podoba, tyle, ze ja bardziej w olbrzymach patrze. Ta jedna suka jest naprawde przepiekna, ale ta dziewczyna jakos potrafi najlepsze psy zabrac hodowcy :wink: .
No i nie chodzi o to, ze nie chce napisac tylko nie moge!

Chodzi mi o miniaturę nie olbrzymy!
A info chciałam ogólne, a nie dane osobowe komu odmówiła, chciałam tylko poznać sytuację, ale oki, juz nie pytam, ja Ci też już nic nie powiem :P
Jesli chodzi o gg to łatwo mnie znaleźć, bo jak wszędzie jestem jostra, więc dla chcącego nic trudnego, a Ty jesteś chyba incognito :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...