Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Oj dziewczyny!

Ja tak lubię Was czytać . A ja tak to nie mam zbyt wiele do powiedzenia, bo ja dopiero raczkująca jestem .

A tak na serio, to jak włączę rano to mi tak chodzi cały dzień aż sobie przypomnę,że nie wyłączyłam .

Ja nie podglądam NAPRAWDĘ :oops:

Posted

[quote name='jostra']

na tym drugim to fajne szpony ma ta osoba co trzyma szczenka:))z zaloba bo kocie :)))jak moja mama zawsze mowi:)))

Olivka a jak sunia?pokryta juz?

Posted

orsini napisał(a):
ooo ladna malutka;)))))a tatus jakis znany?

Tatuś węgier, ale teraz mi wyleciało z głowy, zdjęcia niestety nie mam w pracy, w domu w kompie pewnie by się znalazło
Teraz mnie Ka-Vanga trochę podkurzyła, że nie chce powiedzieć, bo może jej się tak naprawdę nic nie stało, tylko np. ktoś zaproponował więcej kasy? :evilbat:

Posted

Ja zawsze jestem z Wami , czy piszę, czy nie .
A Oliwka nie pokryta ,czekamy na cieczkę , a ona jak zaklęta nic . Lucky nam wyjechał ,więc znowu szukanie innego chłopa.
Ja osiwieję . Chyba poczekam do lata .
No i czekam przecież na nowe psie dziecko.

Zmykam cholerka do szkoły .

Posted

jostra napisał(a):
może jej się tak naprawdę nic nie stało, tylko np. ktoś zaproponował więcej kasy? :evilbat:

mmmm jak ja lubię się tu dowiadywać o takich perełkach :evilbat: jaki człowiek jest naiwny i nie świadomy niczego dopóki nie znajdzie się między starymi wyjadaczami wystawowymi jak Wy - wtedy otwierają się oczy :wink: 8)

Posted

Jostra, super fotki maluchow i tych czarnych i tych p&s.

Olivka, hehe fajnie ze to napisalas, bo juz myslalam, ze tylko ja nie moge sie z nia dogadac :wink: .

Jostra, tu nie chodzi o kase, ani o jakies oszustwa, raczej o oddawqanie najlepszych szczeniat i takie z tym zwiazane naciagactwa :wink: .

Posted

Olivka napisał(a):
Ja zawsze jestem z Wami , czy piszę, czy nie .
A Oliwka nie pokryta ,czekamy na cieczkę , a ona jak zaklęta nic . Lucky nam wyjechał ,więc znowu szukanie innego chłopa.
Ja osiwieję . Chyba poczekam do lata .
No i czekam przecież na nowe psie dziecko.

Zmykam cholerka do szkoły .

Oliwka kiedy będziesz mieć to dziecko?
mam nadzieję, że wtedy nam coś więcej powiesz, co?

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jostra, super fotki maluchow i tych czarnych i tych p&s.

Olivka, hehe fajnie ze to napisalas, bo juz myslalam, ze tylko ja nie moge sie z nia dogadac :wink: .

Jostra, tu nie chodzi o kase, ani o jakies oszustwa, raczej o oddawqanie najlepszych szczeniat i takie z tym zwiazane naciagactwa :wink: .

I tak Cię nie lubię :P, a jeszcze bardziej nie lubię naciągaczy :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
ja nic nie wiem:))ale jak bedziesz bila KaVange to moge pomoc:)))a tak sobie w celu wyzycia sie na kims:)))

Dobrze, ze mam dwa duze psy obronne, hehe no i jednego malego :wink: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
no jestes:))bo juz bloczek mandatowy byl przygotowany:)))
Oj, Kochaniutki, te 500euro to nie byl moj pomysl, aczkolwiek bardzo mi sie spodobal:))))))))
a co ja zrobie,ze faceci w wielkiej liczbie sa dziwni-mruki itp:)))

Skoro już generalizujemy to:

1) Faceci mają swoje ulubione tematy, kobiety swoje...
Przypatrz się jak zabawna i elokwentna staje się kobieta gdy 2 rozbawionych facetów gada przy niej o wyższości silnika GTX z turbodoładowaniem , nad dwu-wałkowym DOHC :tard:
:roflt:
2) Mężczyźni w sferze werbalnej operują w pierwszej warstwie znaczeniowej, kobiety analizują 6 w głąb :-P ... trudno być błyskotliwym i elokwentnym, gdy próbuje się przed każdym zdaniem zgadnąć, "co ono może jeszcze wg. niej znaczyć ..?" :lol: i dokonuje analizy "czy ona może się za to obrazić..?" :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...