orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 HURRRAAAAAA Olivka:))))))))))))))))))))))))))))))) :smilecol: :smilecol: :laola: :laola: :laola:
Olivka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Oj dziewczyny! Ja tak lubię Was czytać . A ja tak to nie mam zbyt wiele do powiedzenia, bo ja dopiero raczkująca jestem . A tak na serio, to jak włączę rano to mi tak chodzi cały dzień aż sobie przypomnę,że nie wyłączyłam . Ja nie podglądam NAPRAWDĘ :oops:
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Olivka co tam z Olivką? bo nic nie odpowiedziałaś :(
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='jostra'] na tym drugim to fajne szpony ma ta osoba co trzyma szczenka:))z zaloba bo kocie :)))jak moja mama zawsze mowi:))) Olivka a jak sunia?pokryta juz?
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Olivka a my lubimy czytac Ciebie:)))))wiec PISZ kobieto cokolwiek:))))
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jostra :angel: :angel: :angel: Jaki słodki szczeniaczek :lilangel: Witaj Olivko :angel:
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):ooo ladna malutka;)))))a tatus jakis znany? Tatuś węgier, ale teraz mi wyleciało z głowy, zdjęcia niestety nie mam w pracy, w domu w kompie pewnie by się znalazło Teraz mnie Ka-Vanga trochę podkurzyła, że nie chce powiedzieć, bo może jej się tak naprawdę nic nie stało, tylko np. ktoś zaproponował więcej kasy? :evilbat:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra: mnie juz na tym swiecie wiele nie zdziwi:))))
Olivka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ja zawsze jestem z Wami , czy piszę, czy nie . A Oliwka nie pokryta ,czekamy na cieczkę , a ona jak zaklęta nic . Lucky nam wyjechał ,więc znowu szukanie innego chłopa. Ja osiwieję . Chyba poczekam do lata . No i czekam przecież na nowe psie dziecko. Zmykam cholerka do szkoły .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 dlatego chciałam coś o niej wiedzieć, jeżeli jest nieuczciwa to wolałabym być ostrzeżona
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):może jej się tak naprawdę nic nie stało, tylko np. ktoś zaproponował więcej kasy? :evilbat: mmmm jak ja lubię się tu dowiadywać o takich perełkach :evilbat: jaki człowiek jest naiwny i nie świadomy niczego dopóki nie znajdzie się między starymi wyjadaczami wystawowymi jak Wy - wtedy otwierają się oczy :wink: 8)
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jostra, super fotki maluchow i tych czarnych i tych p&s. Olivka, hehe fajnie ze to napisalas, bo juz myslalam, ze tylko ja nie moge sie z nia dogadac :wink: . Jostra, tu nie chodzi o kase, ani o jakies oszustwa, raczej o oddawqanie najlepszych szczeniat i takie z tym zwiazane naciagactwa :wink: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 ja nic nie wiem:))ale jak bedziesz bila KaVange to moge pomoc:)))a tak sobie w celu wyzycia sie na kims:)))
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Olivka napisał(a):Ja zawsze jestem z Wami , czy piszę, czy nie . A Oliwka nie pokryta ,czekamy na cieczkę , a ona jak zaklęta nic . Lucky nam wyjechał ,więc znowu szukanie innego chłopa. Ja osiwieję . Chyba poczekam do lata . No i czekam przecież na nowe psie dziecko. Zmykam cholerka do szkoły . Oliwka kiedy będziesz mieć to dziecko? mam nadzieję, że wtedy nam coś więcej powiesz, co?
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a to kolejna tajemnica jakas?do rozwiazania?:)))to podaj ze 2 szczegoly:))))chociaz:))))
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jostra, super fotki maluchow i tych czarnych i tych p&s. Olivka, hehe fajnie ze to napisalas, bo juz myslalam, ze tylko ja nie moge sie z nia dogadac :wink: . Jostra, tu nie chodzi o kase, ani o jakies oszustwa, raczej o oddawqanie najlepszych szczeniat i takie z tym zwiazane naciagactwa :wink: . I tak Cię nie lubię :P, a jeszcze bardziej nie lubię naciągaczy :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):ja nic nie wiem:))ale jak bedziesz bila KaVange to moge pomoc:)))a tak sobie w celu wyzycia sie na kims:))) Dobrze, ze mam dwa duze psy obronne, hehe no i jednego malego :wink: :lol: .
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ja tez Cie nie lubie za to, ze nie chcesz z nami do Kijowa jechac:(((
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 z tymi duzymi to sobie poradze,ale z tym malym...to nie wiem:))))
M@d Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):no jestes:))bo juz bloczek mandatowy byl przygotowany:))) Oj, Kochaniutki, te 500euro to nie byl moj pomysl, aczkolwiek bardzo mi sie spodobal:)))))))) a co ja zrobie,ze faceci w wielkiej liczbie sa dziwni-mruki itp:))) Skoro już generalizujemy to: 1) Faceci mają swoje ulubione tematy, kobiety swoje... Przypatrz się jak zabawna i elokwentna staje się kobieta gdy 2 rozbawionych facetów gada przy niej o wyższości silnika GTX z turbodoładowaniem , nad dwu-wałkowym DOHC :tard: :roflt: 2) Mężczyźni w sferze werbalnej operują w pierwszej warstwie znaczeniowej, kobiety analizują 6 w głąb :-P ... trudno być błyskotliwym i elokwentnym, gdy próbuje się przed każdym zdaniem zgadnąć, "co ono może jeszcze wg. niej znaczyć ..?" :lol: i dokonuje analizy "czy ona może się za to obrazić..?" :evil_lol:
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 A ja mam 5 (wkrótce 6) obronno-atakujących a może raczej na odwrót :P A w sumie Berryska to może robić za 3, hi, hi :evilbat:
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: . Jostra, a nie zdzwililo Cie, ze juz Ci nagle dwoch szczeniat odmowila :wink: .
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 i tylko Jostrze odmawia??? :o Ka-Vanga o co chodzi???
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Nikt mnie nie lubi, buuuuuuuu :bigcry: . Ja Cię lubię :lol: :lol: :lol: :calus:
Recommended Posts