orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):no i nie mowilam?:((( Kurcze, a tak chcialam z Wami jechac :bigcry: . buuuuuu
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='"Ka-Vanga z Ukrainy i oni nie panimajet w zadnym cywilizowanym jezyku :wink: .[/quote'] to po jakiemu rozmawiacie?:))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Pas, obejrzalam sobie na Twojej stronce fotki dogomaniakow i chyba mnie do nich nie zaliczasz, bo mnie tam nie ma :bigcry: .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 "Ka-Vanga napisał(a):z Ukrainy i oni nie panimajet w zadnym cywilizowanym jezyku :wink: . E tam po angielsku się z nimi można dogadać, czasami oczywiście jak coś napiszą to ni cholery nie mogę zrozumieć, ale coś tam kumają Ostatnio jedna Ukrainka pisała do mnie w języku Ukraińsko-Rosyjsko-Polskim i oczywiście "naszymi" literami - tego to dopiero nie mogłam zrozumieć, hi, hi :D
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):to po jakiemu rozmawiacie?:)))) Troche na migi, ja troche kapuje po rusku, ciezko mi sie z nia dogac bylo :wink: .
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='Ka-Vanga']Pas, obejrzalam sobie na Twojej stronce fotki dogomaniakow i chyba mnie do nich nie zaliczasz, bo mnie tam nie ma :bigcry: . Dużo osób nie ma :wink: Ale powinnam niedługo wszystko pouzupełniać. Tak to jest jak się ma 5 stron na głowie i jeszcze komuś innemu się robi :lol: 8)
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 WOW jakie Wy macie światowe znajomości - fiu fiu 8)
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 najwazniejsze, ze JA JESTEM:))))a Wy to tam nie musicie byc:))))))))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):E tam po angielsku się z nimi można dogadać, czasami oczywiście jak coś napiszą to ni cholery nie mogę zrozumieć, ale coś tam kumają Ostatnio jedna Ukrainka pisała do mnie w języku Ukraińsko-Rosyjsko-Polskim i oczywiście "naszymi" literami - tego to dopiero nie mogłam zrozumieć, hi, hi :D Jostra, ja nie mowie o mailach tylko o realu, bo w domu to sie mozna zawsze czyms albo kims podeprzec. No chyba ze od Glogowa sie doksztalcila w jakims normalnym jezyku :wink: .
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='Pasavera'] Dużo osób nie ma :wink: Ale powinnam niedługo wszystko pouzupełniać. Tak to jest jak się ma 5 stron na głowie i jeszcze komuś innemu się robi :lol: 8) Ewentualnie moge wybaczyc :P :evilbat: (ale tylko dlatego, ze Cie lubie :wink: ).
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):najwazniejsze, ze JA JESTEM:))))a Wy to tam nie musicie byc:)))))))))))))))))))))))))))))) Hehe, spodziewalam sie, ze to napiszesz :wink: :evil_lol: .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 O realu nie mówię :) tylko o mailach, ale ja po rusku trochę kapuję, moja mama uczy rosyjskiego :) No ale co tam miałaś do powiedzenia o Oksanie - wal!!! Czekam, nie? :evilbat:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a ja prosilam o fotki pieprzaczki ze zlamana lapka:))))
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):O realu nie mówię :) tylko o mailach, ale ja po rusku trochę kapuję, moja mama uczy rosyjskiego :) No ale co tam miałaś do powiedzenia o Oksanie - wal!!! Czekam, nie? :evilbat: Nie bede tego tutaj pisala, bo nie moge, osoby ktore mi to powiedzialy prosily o dyskrecje :-? . Nie wiem ja sie tez uczylam ruskiego, ale jakos jej skapowac za bardzo nie moglam, ale moze dlatego, ze ja sie uczylam daaaaaaawno.
M@d Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 - Nie pisałem, bo coś się zwaliło (napisałem o tym do administratora) - Nie pisalem, bo musiałem przeczytać kilkanaście stron tego co napłodziliście w międzyczasie :-P - "Ostry" to jest mój pies, ja taki nie byłem, może zacząłem się do niego upodabniać ... ? :-P - Orsini... ty nie tylko jesteś materialistką (ciągle o pieniądzach.. 50 Euro, 100 Euro, 500 Euro ...), ale chyba też i wojującą feministką ("... zabawny ... co u facetów rzadkie...") :roflt:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 no jestes:))bo juz bloczek mandatowy byl przygotowany:))) Oj, Kochaniutki, te 500euro to nie byl moj pomysl, aczkolwiek bardzo mi sie spodobal:)))))))) a co ja zrobie,ze faceci w wielkiej liczbie sa dziwni-mruki itp:)))
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 M@d napisał(a):- Nie pisałem, bo coś się zwaliło (napisałem o tym do administratora) nie liczyłabym na odpowiedź :lol: Admin nie zniża się do poziomu szaraczków jakiki dla niego jesteśmy - jeżeli coś ważnego to lepiej napisz do Margo - Ona odpisuje 8)
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):[Nie bede tego tutaj pisala, bo nie moge, osoby ktore mi to powiedzialy prosily o dyskrecje :-? . . a to to nie fair-jak sie mowi A to i B trzeba powiedziec:((narobila apetytu a teraz dyskretna...:((((
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 dawaj na PW - ja jestem dyskretna, ale z nią gadałam i dalej gadam, więc wolę byc uprzedzona, jak ma mnie bajerować
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 faktem jest,ze dzis to niezle z tymi stronami zaszalelismy:)))3 takie dni i 500 postow jak nic bedzie:))))
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Sluchajcie, Olivka znowu nas podglada:))))moze w koncu sie odezwie?:)))
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):Sluchajcie, Olivka znowu nas podglada:))))moze w koncu sie odezwie?:))) Ale Ty paskuda jesteś 8)
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 ej no jaka paskuda?wszyscy czekamy na Olivke od rana i nic:((((((milczy,albo nas nie lubi albo ja gardlo tfu palce bola i dlatego nic ni emowi
Olivka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):O realu nie mówię :) tylko o mailach, ale ja po rusku trochę kapuję, moja mama uczy rosyjskiego :) No ale co tam miałaś do powiedzenia o Oksanie - wal!!! Czekam, nie? :evilbat: Nie bede tego tutaj pisala, bo nie moge, osoby ktore mi to powiedzialy prosily o dyskrecje :-? . Nie wiem ja sie tez uczylam ruskiego, ale jakos jej skapowac za bardzo nie moglam, ale moze dlatego, ze ja sie uczylam daaaaaaawno. Ja też jej nie rozumiałam . Pytałam czy mówi po angielsku , czy po polsku ,czy po niemiecku . I klapa niestety . Mówi tylko po rosyjsku i ukraińsku . Natomiast odpisuje na maile pisane do niej w każdym języku . Najprędzej to ja się dogadam z Havenstadami. Tzn jak facet się rozpędza ,to ciężej ,ale ogólnie rozumiemy się.
Recommended Posts