Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

"Ka-Vanga napisał(a):
z Ukrainy i oni nie panimajet w zadnym cywilizowanym jezyku :wink: .

E tam po angielsku się z nimi można dogadać, czasami oczywiście jak coś napiszą to ni cholery nie mogę zrozumieć, ale coś tam kumają
Ostatnio jedna Ukrainka pisała do mnie w języku Ukraińsko-Rosyjsko-Polskim i oczywiście "naszymi" literami - tego to dopiero nie mogłam zrozumieć, hi, hi :D

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Pas, obejrzalam sobie na Twojej stronce fotki dogomaniakow i chyba mnie do nich nie zaliczasz, bo mnie tam nie ma :bigcry: .
Dużo osób nie ma :wink:
Ale powinnam niedługo wszystko pouzupełniać.
Tak to jest jak się ma 5 stron na głowie i jeszcze komuś innemu się robi :lol: 8)

Posted

jostra napisał(a):
E tam po angielsku się z nimi można dogadać, czasami oczywiście jak coś napiszą to ni cholery nie mogę zrozumieć, ale coś tam kumają
Ostatnio jedna Ukrainka pisała do mnie w języku Ukraińsko-Rosyjsko-Polskim i oczywiście "naszymi" literami - tego to dopiero nie mogłam zrozumieć, hi, hi :D

Jostra, ja nie mowie o mailach tylko o realu, bo w domu to sie mozna zawsze czyms albo kims podeprzec. No chyba ze od Glogowa sie doksztalcila w jakims normalnym jezyku :wink: .

Posted

[quote name='Pasavera']
Dużo osób nie ma :wink:
Ale powinnam niedługo wszystko pouzupełniać.
Tak to jest jak się ma 5 stron na głowie i jeszcze komuś innemu się robi :lol: 8)
Ewentualnie moge wybaczyc :P :evilbat: (ale tylko dlatego, ze Cie lubie :wink: ).

Posted

orsini napisał(a):
najwazniejsze, ze JA JESTEM:))))a Wy to tam nie musicie byc:))))))))))))))))))))))))))))))

Hehe, spodziewalam sie, ze to napiszesz :wink: :evil_lol: .

Posted

O realu nie mówię :) tylko o mailach, ale ja po rusku trochę kapuję, moja mama uczy rosyjskiego :)
No ale co tam miałaś do powiedzenia o Oksanie - wal!!!
Czekam, nie? :evilbat:

Posted

jostra napisał(a):
O realu nie mówię :) tylko o mailach, ale ja po rusku trochę kapuję, moja mama uczy rosyjskiego :)

Nie bede tego tutaj pisala, bo nie moge, osoby ktore mi to powiedzialy prosily o dyskrecje :-? .

Nie wiem ja sie tez uczylam ruskiego, ale jakos jej skapowac za bardzo nie moglam, ale moze dlatego, ze ja sie uczylam daaaaaaawno.

Posted

- Nie pisałem, bo coś się zwaliło (napisałem o tym do administratora)
- Nie pisalem, bo musiałem przeczytać kilkanaście stron tego co napłodziliście w międzyczasie :-P
- "Ostry" to jest mój pies, ja taki nie byłem, może zacząłem się do niego upodabniać ... ? :-P
- Orsini... ty nie tylko jesteś materialistką (ciągle o pieniądzach.. 50 Euro, 100 Euro, 500 Euro ...), ale chyba też i wojującą feministką ("... zabawny ... co u facetów rzadkie...") :roflt:

Posted

no jestes:))bo juz bloczek mandatowy byl przygotowany:)))
Oj, Kochaniutki, te 500euro to nie byl moj pomysl, aczkolwiek bardzo mi sie spodobal:))))))))
a co ja zrobie,ze faceci w wielkiej liczbie sa dziwni-mruki itp:)))

Posted

M@d napisał(a):
- Nie pisałem, bo coś się zwaliło (napisałem o tym do administratora)

nie liczyłabym na odpowiedź :lol: Admin nie zniża się do poziomu szaraczków jakiki dla niego jesteśmy - jeżeli coś ważnego to lepiej napisz do Margo - Ona odpisuje 8)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
[Nie bede tego tutaj pisala, bo nie moge, osoby ktore mi to powiedzialy prosily o dyskrecje :-? .

.

a to to nie fair-jak sie mowi A to i B trzeba powiedziec:((narobila apetytu a teraz dyskretna...:((((

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):

Nie bede tego tutaj pisala, bo nie moge, osoby ktore mi to powiedzialy prosily o dyskrecje :-? .

Nie wiem ja sie tez uczylam ruskiego, ale jakos jej skapowac za bardzo nie moglam, ale moze dlatego, ze ja sie uczylam daaaaaaawno.

Ja też jej nie rozumiałam . Pytałam czy mówi po angielsku , czy po polsku ,czy po niemiecku . I klapa niestety .
Mówi tylko po rosyjsku i ukraińsku . Natomiast odpisuje na maile pisane do niej w każdym języku .

Najprędzej to ja się dogadam z Havenstadami. Tzn jak facet się rozpędza ,to ciężej ,ale ogólnie rozumiemy się.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...