Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

cholera,chyba ladna?bo straszliwie wielka:))))a po czym ona?i czy ja na bank bedzie wystawiac?bo juz sie cieszylam,ze KaVanga pojedzie...:((a tu prosze jaka konkurencja!chociaz jakby byl sedzia z zagranicy...

Posted

Wiesz, że tą laskę miałam wziąć :D
Ale po jakimś czasie Oksana powiedziała, że sprawa nieaktualna
Pewnie zdecydowała się ja sobie zostawić
Chociaż ona pojawiła się dopiero co na stronie hodowli, a chłopak był od początku, może komuś ją odebrała?

Posted

Josta jejku jakie pikne postawy mają te psiaki :o
Chyba od szczeniaka się tego uczyły 8)
Ale jaki efekt :angel:
Figa to się tak wystawia tylko jak zobaczy coś ciekawego :lol:

Posted

Czekaj bo sie pogubilam:)))mialas wziac czarna sunie ta z fotki,ale cos nie wyszlo. To potem mialas wziac pieprzasta suke ,ale noge zlamala?:)))ostro:))))

Posted

Wysłałam jeszcze maila szpiegującego do drugiej kobity z Ukrainy, ona też ma czarne i p+s
Dobrze, że zrezygnowałam z wystawiania Berry na rzecz Bangi, uff, niech teraz Ka-Vanga ma zgryz :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
Czekaj bo sie pogubilam:)))mialas wziac czarna sunie ta z fotki,ale cos nie wyszlo. To potem mialas wziac pieprzasta suke ,ale noge zlamala?:)))ostro:))))

Zastanawiałam się czy wziąć jedną czy drugą, w grę wchodziły też obie, ale nie byłam przy kasie :(
Po jakimś tygodniu powiedziała mi, że czarnej niet
a po pieprzaczkę miałam jechać i 2 dni przed moim wyjazdem dostałam maila, że olbrzym stanął małej nał apę i musiała być operowana :(
Ciekawe czy mnie bajerowała? Kto ją tam wie :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
pokasuj te posty bo ni e pojedzie jeszcze!!!i nie mow,ze shandlowalas te wystawke na rzecz warszawki:))))

na warszawce to i tak byłaby w szczenkach, więc mi ta wystawa zwisa :P

Posted

Hmmmmm cos dziwnego, a moze po prostu ma ja na podhodowli, bo jak gadalam wczoraj z kumpela ktora z nia jest bardzo blisko, to mowila ze wszystkie sprzedala :hmmmm: .

Kurcze i teraz sama nie wiem czy jechac, bo jak tam bylam dwa lata temu, to ona wszystko praktycznie w olbrzymach wziela, choc nie zawsze miala najlepsze w danej klasie :roll: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hehe, Jostra z Oksana sa w ogole niezle jazdy podobno, juz sie nasluchalam od kilku osob :wink: :lol: .

Dawaj, dawaj - chcę wszystko wiedzieć, zamieniam się w słuch, :P , we wzrok znaczy się ...
Waszka - hodowla jest z Ukrainy

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Ka-vanga nie wygłupiaj się jedź, bo orsini mi wlepi mandat :P

hahahaha:))

Waszko hodowla Savali ale skad?ruski albo Ukraina

z Ukrainy i oni nie panimajet w zadnym cywilizowanym jezyku :wink: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...