orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 tak jakbym miala czarne sie dopytuje:)))) ale suka pikna i ciekawi mnie co wyszlo i poczym:)))
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 cholera,chyba ladna?bo straszliwie wielka:))))a po czym ona?i czy ja na bank bedzie wystawiac?bo juz sie cieszylam,ze KaVanga pojedzie...:((a tu prosze jaka konkurencja!chociaz jakby byl sedzia z zagranicy...
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 http://www.geocities.com/savalius/SOskar1.jpg Savali Opium - chopiec Psiaki są po Gloris Ultrafact
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 skurkowane krotkie wyszly. a pieprzaki to z tego skojarzenia czy innego wyszly?
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Wiesz, że tą laskę miałam wziąć :D Ale po jakimś czasie Oksana powiedziała, że sprawa nieaktualna Pewnie zdecydowała się ja sobie zostawić Chociaż ona pojawiła się dopiero co na stronie hodowli, a chłopak był od początku, może komuś ją odebrała?
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Z innego, chyba będzie wystawiać z tego miotu, z którego miałam wziąć, ale suczka złamała łapę
Pasavera Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Josta jejku jakie pikne postawy mają te psiaki :o Chyba od szczeniaka się tego uczyły 8) Ale jaki efekt :angel: Figa to się tak wystawia tylko jak zobaczy coś ciekawego :lol:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Czekaj bo sie pogubilam:)))mialas wziac czarna sunie ta z fotki,ale cos nie wyszlo. To potem mialas wziac pieprzasta suke ,ale noge zlamala?:)))ostro:))))
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Wysłałam jeszcze maila szpiegującego do drugiej kobity z Ukrainy, ona też ma czarne i p+s Dobrze, że zrezygnowałam z wystawiania Berry na rzecz Bangi, uff, niech teraz Ka-Vanga ma zgryz :evilbat:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 pokasuj te posty bo ni e pojedzie jeszcze!!!i nie mow,ze shandlowalas te wystawke na rzecz warszawki:))))
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 haloo o jakich fotach mówicie??? pewnie 50 atron wstecz??? mówię od razu nie czytałam tylu stron co dzisiaj napisałyście :-? tam gdzieś te fotki są??? :fadein:
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):Czekaj bo sie pogubilam:)))mialas wziac czarna sunie ta z fotki,ale cos nie wyszlo. To potem mialas wziac pieprzasta suke ,ale noge zlamala?:)))ostro:)))) Zastanawiałam się czy wziąć jedną czy drugą, w grę wchodziły też obie, ale nie byłam przy kasie :( Po jakimś tygodniu powiedziała mi, że czarnej niet a po pieprzaczkę miałam jechać i 2 dni przed moim wyjazdem dostałam maila, że olbrzym stanął małej nał apę i musiała być operowana :( Ciekawe czy mnie bajerowała? Kto ją tam wie :evilbat:
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a pieprzasta po jakich rodzicach?wklej fotke:))))
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):pokasuj te posty bo ni e pojedzie jeszcze!!!i nie mow,ze shandlowalas te wystawke na rzecz warszawki:)))) na warszawce to i tak byłaby w szczenkach, więc mi ta wystawa zwisa :P
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Hmmmmm cos dziwnego, a moze po prostu ma ja na podhodowli, bo jak gadalam wczoraj z kumpela ktora z nia jest bardzo blisko, to mowila ze wszystkie sprzedala :hmmmm: . Kurcze i teraz sama nie wiem czy jechac, bo jak tam bylam dwa lata temu, to ona wszystko praktycznie w olbrzymach wziela, choc nie zawsze miala najlepsze w danej klasie :roll: .
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a o kim Wy teraz mówicie??? co to za hodowla taka zbierająca wszelkie laury i siejąca postrach????
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Hehe, Jostra z Oksana sa w ogole niezle jazdy podobno, juz sie nasluchalam od kilku osob :wink: :lol: .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-vanga nie wygłupiaj się jedź, bo orsini mi wlepi mandat :P
orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 jostra napisał(a):Ka-vanga nie wygłupiaj się jedź, bo orsini mi wlepi mandat :P hahahaha:)) Waszko hodowla Savali ale skad?ruski albo Ukraina
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):no i nie mowilam?:((( Kurcze, a tak chcialam z Wami jechac :bigcry: .
jostra Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hehe, Jostra z Oksana sa w ogole niezle jazdy podobno, juz sie nasluchalam od kilku osob :wink: :lol: . Dawaj, dawaj - chcę wszystko wiedzieć, zamieniam się w słuch, :P , we wzrok znaczy się ... Waszka - hodowla jest z Ukrainy
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Ka-vanga nie wygłupiaj się jedź, bo orsini mi wlepi mandat :P hahahaha:)) Waszko hodowla Savali ale skad?ruski albo Ukraina z Ukrainy i oni nie panimajet w zadnym cywilizowanym jezyku :wink: .
Recommended Posts