Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):len:))zawsze powtarzam,ze mega len:))))) a jostra ma w lutym koncert SDMu mojego ukochanego w Rzeszowie:(((buuuuu ja tyz chce:((((a u nas niet:(((((w planach nawet niet:(((( To dawaj na Rzeszowa na koncert, od razu Jostre odwiedzisz :grins: . Ale u nas dzis sliczne sloneczko i ciepelko, tylko jakies chmury sie pojawily na horyzoncie :roll: .
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):len:))zawsze powtarzam,ze mega len:))))) a jostra ma w lutym koncert SDMu mojego ukochanego w Rzeszowie:(((buuuuu ja tyz chce:((((a u nas niet:(((((w planach nawet niet:(((( A co to jest i kiedy ma być w Rzeszowie?
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 a taki zespol i jakos na poczatku lutego buuu:(((((
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 jostra napisał(a):Niooo :P Już mam wesoło :evilbat: Wczoraj zauważyłam kątem oka jakieś podejrzane ruchy i myslałam, że to Parysek znów wsiadł na Berryśkę, idę, patrzę i oczom nie wierzę. A ta mała czarna bestia wlazła Paryskowi na głowę i go gwałci!!! Wcale nie chciała z niego zleźć :-? To jest cholera :roll: Hihihihi, biedny Parysek :wink: , ale lobuziak z Berrylki :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Hura hura hura, jestem mlodszym dogmasterem :wink: :grins: .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 pchi:)))) a ja Wam musze nakablowac na m@da!!!udziela sie na innym topicu na jakiejs galerii czy cus i mu powiedzialam,ze jak szybko sie tu nie pojawi to go ukarzemy:))))ile?jak myslicie?50 euro?:))))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ja Ci dam pchi :grab: :wink: :lol: . Ja mysle, ze 50 to malo, co najmniej 100 :evilbat: .
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Proponuję: pierwsze ostrzeżenie - 100 euro drugie ostrzeżenie: 500 euro trzecie ostrzeżenie: zakaz wstępu na sznauceromaniaków! :evilbat:
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 uff wrócilam :lol: nie chciało mi się iść na spacer bo myślałam, że tam zimno, ale w końcu musiałam wyjść i okazało się że cieplusio jest :angel: :D aż się spociłam :oops: bo ubrałam się jak na zimę :roll: kupiłam Lunce aporcik bo od tej soboty ćwiczymy aportowanie :lol: jakoś to kiepsko widzę z Luną bo ona ukradnie i będzie uciekać :lol:
M@d Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 U Was kable [,] dałem też, ale jakoś nikt nie zauważył :P
M@d Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Pracujesz w szkole? Na etacie nauczyciela j. polskiego? Interpunkcja się nie podoba? :lol: To sobie wstaw wirtualny przecinek :D Kable to Wy, bo zaraz kablujecie na innych, a Orsini, to naczelny kablowy :D Update: Wstawiłem przecinek. Lepiej? :lol:
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 noo PAŁA jakbyś był tu z nami dzisiaj to być wiedział że ominęła mnie przyjemność zostania nauczycielem :lol: :wink: a ten przecinek i tak nie wiem czy jest potrzebny :lol:
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ale się dzisiaj sypią pały :P Ja mam w najbliższej rodzinie 4 nauczycieli, więc mam prawo dawać pały waszka też, bo ona już prawie belfrem została, nie? 8)
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 haha noo ja jakbym chciała to mam uprawnienia pedagogiczne :lol:
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 wiem wiem :D moja mama jest nauczycielką i nie chcę być taka jak ona :evilbat: :lol:
berenika Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 O! To już wiem dlaczego mnie do Was ciągnęło .... mój tat jest nauczycielem na emeryturze :D . Tu to : swój do swego i po swoje. :lol:
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hahah w sumie to mój tata też nauczyciel ale akademicki :lol:
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Hehe, moja ciocia tez jest nauczycielka :D .
berenika Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 No a nie mówiłam ? :D . Co do uszu mojego psa to jedno stanęło :lol: a drugie nie :evilbat: .
alexandra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 No dzisiaj to zaszaleliście, godzinę mi zeszło na przeczytanie postów :evil: Ale już nie długo będę na bieżąco bo na codzień na DGM :lol: No to widzę że nauczycielskie grono się zebrało :lol: Mój ślubny nauczyciel, moja mamcia też nauczycielka oraz z 6 ciotek również :lol: Olciu cieszę się że z NAfcią lepiej i że jest szansa na dzieciaczki :) !!
Recommended Posts