Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga jeżeli tylko Nafula będzie mogła to mnie już zapisuj na malucha - wielkiego owłosionego samca :wink: byłooby suuperancko :angel: Waszunia, kochana jestes :D , ale wiesz, ze dzieci mojej Nafki to po mamusi i po babci sa "szalone" :wink: :lol: .
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):ostatnio bylismy na kontroli i facet karmil swinie zdechlymii indykami-a za pare dni swinki poszly do Morlin-wiec smacznego przy jedzeniu Berlinek:))))))))) :o :shake: dobrze, że nie jem parówek :-? 0X
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):ale mierna zalicza:))))tylko nie na studiach:)))) Waszko-wszystko jest tu bezsensu:)))na nic nie ma kasy-na wykup np. chorych krow nie ma kasy, na dojazdy na kontrole nie ma kasy, a jak juz sie kasa znajdzie to sie okazuje , ze wszystkie przepisy w kraju sa o kant d*** rozbic, bo dotycza gospodarstwa jako przedsiebiorstwa,a gospodarstwo takowym nie jest:)))i kolko sie zamyka-mozemy tylko tym rolnikom mowic co wolno a czego ni ewolno i co? ostatnio bylismy na kontroli i facet karmil swinie zdechlymii indykami-a za pare dni swinki poszly do Morlin-wiec smacznego przy jedzeniu Berlinek:))))))))) Bleeeeeeeee dobrze, ze ja nie jadam wedlin :grins: .
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini: thx :evilbat: Właśnie zjadłam 2 śniadanko
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 mam wiecej takich perelek:)))) moze mleczko pijecie w takim razie?:))))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Jostra, a kiedy ta biala slicznotka ma do Ciebie przyjechac?
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 nastepna co nas nie czyta:)))pała:)))))) 30stycznia ma shows gdzies tam:)))))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):mam wiecej takich perelek:)))) moze mleczko pijecie w takim razie?:)))) Ja nie pije, ja nie pije :wink: , ale pije kefiry wiec ne wiem czy tez mam sie bac :wink: .
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):malawaszka napisał(a):Ka-Vanga jeżeli tylko Nafula będzie mogła to mnie już zapisuj na malucha - wielkiego owłosionego samca :wink: byłooby suuperancko :angel: Waszunia, kochana jestes :D , ale wiesz, ze dzieci mojej Nafki to po mamusi i po babci sa "szalone" :wink: :lol: . i takie właśnie kocham :multi: :angel: a poza tym, że szalone to po mamusi na pewno mądre :D no a szaleństwo będzie mógł wybiegać na wieelkiej działce :P gdzie planuję zrobić tor agility więc nuudy nie będzie :D kurna ja się chyba nie mogę już doczekać :oops: 8)
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):mam wiecej takich perelek:)))) moze mleczko pijecie w takim razie?:)))) Orsini dawaj wszystko co masz może przestanę tyle żreć i trochę schudnę :evilbat: :lol:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 eeee watpie:))ja to na zywo widzialam i nic mi nie pomoglo:)))))za bardzo kocham zarcie:)))co niestety widac:)))ale co tam:))) o mleczku kiedy indziej:))napisze:)))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 malawaszka napisał(a):i takie właśnie kocham :multi: :angel: a poza tym, że szalone to po mamusi na pewno mądre :D no a szaleństwo będzie mógł wybiegać na wieelkiej działce :P gdzie planuję zrobić tor agility więc nuudy nie będzie :D kurna ja się chyba nie mogę już doczekać :oops: 8) No takie szalence sie super szkola, ludzie mieli np. problem ze psy nie chcialy aportowac, a ja mialam "problem" bo moja i na drzewo mogla po aport wejsc :wink: :lol: . A co do agility, to ze mnie i z Nafki sie zawsze smiali, ze ja dopiero zaczynam biec, a ona juz na ostatniej przeszkodzie, takie to szalone :wink: :lol: .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 przestancie z tym agility, bo bym poszla w weekend, a Mafia wyskubana:((((a co ze wscieklym szetlandem mam isc?
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):eeee watpie:))ja to na zywo widzialam i nic mi nie pomoglo:)))))za bardzo kocham zarcie:)))co niestety widac:)))ale co tam:))) o mleczku kiedy indziej:))napisze:))) Orsini, nie badz taka napisz, plissssssssss :P .
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):przestancie z tym agility, bo bym poszla w weekend, a Mafia wyskubana:((((a co ze wscieklym szetlandem mam isc? A czemu nie mozesz isc z Mafia, przeciez cieplo jest.
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 jakie cieplo???w weekend ma byc zimniej,a u nas te zajecia trwaja 3h wiec nawet przy takim cieple to sie boje,ze wilka dostanie albo innego czorta:))))
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 No w sumie z tym mleczkiem to ciezko opisac-trzeba zobaczyc-jakie te krowy sa brudne itp.A w ilu gospodartwach sie doi do tkich kanek!i potem sie susza na plocie zupelnie jak na starych filmach:))i suszy sie taka kanka na plocie a obok chlewik otwarty a jeszcze obok pryzma z gnojem i te muszki cyk do swinek, potem cyk na kanke umyta itp:)))i co z tego,ze jest pasteryzacja potem tego mleka?wiecie jak to dziala na wyobraznie?dobrze,ze tez nie lubie mleczka:))))
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jostra, a kiedy ta biala slicznotka ma do Ciebie przyjechac? Chiba w lutym :D Orsini nie słuchaj, bo ona sobie coś wydedukowała i tyle, a ja nawet nie powiedziałam czy ma rację :P Orsini - ja lubię jeść, więc nie obrzydzaj :evilbat: A mleka nie piję, bo się po nim źle czuję, widać coś jest na rzeczy :)
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 mleko to ja lubie,ale tylko to smakowe-czekoladowe:))))czyli kakao:))))a te biale fuuuuj:)))))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 O fuuuuuuuuuu :-? . No my co prawda cwiczymy dwie godzinki, ale ja tez chodzilam z Bangi wyskubana na zero, hehe smiesznie wtedy wygladala, bo miala glowe zarosnieta, a cialko wyskubane :lol: . Ale w sumie moze lepiej nie ryzykuj z Mafia i wez szalona szelke :wink: .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 ale z szelka mi sie nie chce za bardzo:(((zreszta zobaczymy jaka bedzie pogoda
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Jostra to juz niedlugo :D , ale bedziesz miala wesolo :multi: :D .
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):ale z szelka mi sie nie chce za bardzo:(((zreszta zobaczymy jaka bedzie pogoda Ale len :P :evil_lol: .
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 len:))zawsze powtarzam,ze mega len:))))) a jostra ma w lutym koncert SDMu mojego ukochanego w Rzeszowie:(((buuuuu ja tyz chce:((((a u nas niet:(((((w planach nawet niet:((((
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jostra to juz niedlugo :D , ale bedziesz miala wesolo :multi: :D . Niooo :P Już mam wesoło :evilbat: Wczoraj zauważyłam kątem oka jakieś podejrzane ruchy i myslałam, że to Parysek znów wsiadł na Berryśkę, idę, patrzę i oczom nie wierzę. A ta mała czarna bestia wlazła Paryskowi na głowę i go gwałci!!! Wcale nie chciała z niego zleźć :-? To jest cholera :roll:
Recommended Posts