Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga jeżeli tylko Nafula będzie mogła to mnie już zapisuj na malucha - wielkiego owłosionego samca :wink: byłooby suuperancko :angel:

Waszunia, kochana jestes :D , ale wiesz, ze dzieci mojej Nafki to po mamusi i po babci sa "szalone" :wink: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
ostatnio bylismy na kontroli i facet karmil swinie zdechlymii indykami-a za pare dni swinki poszly do Morlin-wiec smacznego przy jedzeniu Berlinek:)))))))))

:o :shake: dobrze, że nie jem parówek :-? 0X

Posted

orsini napisał(a):
ale mierna zalicza:))))tylko nie na studiach:))))

Waszko-wszystko jest tu bezsensu:)))na nic nie ma kasy-na wykup np. chorych krow nie ma kasy, na dojazdy na kontrole nie ma kasy, a jak juz sie kasa znajdzie to sie okazuje , ze wszystkie przepisy w kraju sa o kant d*** rozbic, bo dotycza gospodarstwa jako przedsiebiorstwa,a gospodarstwo takowym nie jest:)))i kolko sie zamyka-mozemy tylko tym rolnikom mowic co wolno a czego ni ewolno i co?
ostatnio bylismy na kontroli i facet karmil swinie zdechlymii indykami-a za pare dni swinki poszly do Morlin-wiec smacznego przy jedzeniu Berlinek:)))))))))

Bleeeeeeeee dobrze, ze ja nie jadam wedlin :grins: .

Posted

orsini napisał(a):
mam wiecej takich perelek:))))
moze mleczko pijecie w takim razie?:))))

Ja nie pije, ja nie pije :wink: , ale pije kefiry wiec ne wiem czy tez mam sie bac :wink: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga jeżeli tylko Nafula będzie mogła to mnie już zapisuj na malucha - wielkiego owłosionego samca :wink: byłooby suuperancko :angel:

Waszunia, kochana jestes :D , ale wiesz, ze dzieci mojej Nafki to po mamusi i po babci sa "szalone" :wink: :lol: .

i takie właśnie kocham :multi: :angel: a poza tym, że szalone to po mamusi na pewno mądre :D no a szaleństwo będzie mógł wybiegać na wieelkiej działce :P gdzie planuję zrobić tor agility więc nuudy nie będzie :D kurna ja się chyba nie mogę już doczekać :oops: 8)

Posted

orsini napisał(a):
mam wiecej takich perelek:))))
moze mleczko pijecie w takim razie?:))))

Orsini dawaj wszystko co masz może przestanę tyle żreć i trochę schudnę :evilbat: :lol:

Posted

eeee watpie:))ja to na zywo widzialam i nic mi nie pomoglo:)))))za bardzo kocham zarcie:)))co niestety widac:)))ale co tam:)))
o mleczku kiedy indziej:))napisze:)))

Posted

malawaszka napisał(a):
i takie właśnie kocham :multi: :angel: a poza tym, że szalone to po mamusi na pewno mądre :D no a szaleństwo będzie mógł wybiegać na wieelkiej działce :P gdzie planuję zrobić tor agility więc nuudy nie będzie :D kurna ja się chyba nie mogę już doczekać :oops: 8)

No takie szalence sie super szkola, ludzie mieli np. problem ze psy nie chcialy aportowac, a ja mialam "problem" bo moja i na drzewo mogla po aport wejsc :wink: :lol: .
A co do agility, to ze mnie i z Nafki sie zawsze smiali, ze ja dopiero zaczynam biec, a ona juz na ostatniej przeszkodzie, takie to szalone :wink: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
eeee watpie:))ja to na zywo widzialam i nic mi nie pomoglo:)))))za bardzo kocham zarcie:)))co niestety widac:)))ale co tam:)))
o mleczku kiedy indziej:))napisze:)))

Orsini, nie badz taka napisz, plissssssssss :P .

Posted

orsini napisał(a):
przestancie z tym agility, bo bym poszla w weekend, a Mafia wyskubana:((((a co ze wscieklym szetlandem mam isc?

A czemu nie mozesz isc z Mafia, przeciez cieplo jest.

Posted

jakie cieplo???w weekend ma byc zimniej,a u nas te zajecia trwaja 3h wiec nawet przy takim cieple to sie boje,ze wilka dostanie albo innego czorta:))))

Posted

No w sumie z tym mleczkiem to ciezko opisac-trzeba zobaczyc-jakie te krowy sa brudne itp.A w ilu gospodartwach sie doi do tkich kanek!i potem sie susza na plocie zupelnie jak na starych filmach:))i suszy sie taka kanka na plocie a obok chlewik otwarty a jeszcze obok pryzma z gnojem i te muszki cyk do swinek, potem cyk na kanke umyta itp:)))i co z tego,ze jest pasteryzacja potem tego mleka?wiecie jak to dziala na wyobraznie?dobrze,ze tez nie lubie mleczka:))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jostra, a kiedy ta biala slicznotka ma do Ciebie przyjechac?

Chiba w lutym :D
Orsini nie słuchaj, bo ona sobie coś wydedukowała i tyle, a ja nawet nie powiedziałam czy ma rację :P
Orsini - ja lubię jeść, więc nie obrzydzaj :evilbat:
A mleka nie piję, bo się po nim źle czuję, widać coś jest na rzeczy :)

Posted

O fuuuuuuuuuu :-? .

No my co prawda cwiczymy dwie godzinki, ale ja tez chodzilam z Bangi wyskubana na zero, hehe smiesznie wtedy wygladala, bo miala glowe zarosnieta, a cialko wyskubane :lol: . Ale w sumie moze lepiej nie ryzykuj z Mafia i wez szalona szelke :wink: .

Posted

len:))zawsze powtarzam,ze mega len:)))))

a jostra ma w lutym koncert SDMu mojego ukochanego w Rzeszowie:(((buuuuu ja tyz chce:((((a u nas niet:(((((w planach nawet niet:((((

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jostra to juz niedlugo :D , ale bedziesz miala wesolo :multi: :D .

Niooo :P
Już mam wesoło :evilbat:
Wczoraj zauważyłam kątem oka jakieś podejrzane ruchy i myslałam, że to Parysek znów wsiadł na Berryśkę, idę, patrzę i oczom nie wierzę.
A ta mała czarna bestia wlazła Paryskowi na głowę i go gwałci!!!
Wcale nie chciała z niego zleźć :-?
To jest cholera :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...