orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 optyka eeee co????? a fuj:)))) bede,bo jej kilka tygodni temu obiecalam jak sie ze mnie smiala:))))ze ona ma ferie a ja tu tyrac musze:)))))))no to ja dalej tyram,ale ona tyz:)))))
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):a Ty Waszko juz po studiach??????????? ano po studiach :( sończyłam w zeszłym roku :roll:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ło matko nastepna:)))))co wyglada duzo mlodziej niz powinna:)))) moze zalozcie jakis klub albo cos:))))
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 wow dzięki orsini :D zawsze wyglądałam starzej niż byłam może teraz się zatrzymałam z wyglądem a latka lecą :lol: :lol: :lol: Tylko chyba Ciebie nikt nie widział tu na zdjęciach :evilbat:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 no i dzieki Bogu bo ja jak Bazyliszek-kto zobaczy ten skamienieje:)))))))
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Maławaszka bardzo dobrze: SIADAJ PAŁA!!!!!!! :evilbat: Oczywiście za niedokładne czytanie i oglądanie sznauceromaniaków! Było zdjęcie Orsini na tle góry złomu na wystawie warszawskiej :P Kurcze, jakoś nie skamieniałam :P :evilbat:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 czysty przypadek:))tylko dlatego,ze mialas monitor brudny a 2.ze czesc energii poszla na zlom:)))))wiesz,zadzialal jak taki piorunochron:)))
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 To mi się udało, uffff :lol: A swoja drogą miejsce zorganizowania wystawy było przednie :P Nie ma jak stolica, u mnie na wsi nie ma takich cudnych miejsc :D
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 jostra napisał(a):Maławaszka bardzo dobrze: SIADAJ PAŁA!!!!!!! :evilbat: Oczywiście za niedokładne czytanie i oglądanie sznauceromaniaków! Było zdjęcie Orsini na tle góry złomu na wystawie warszawskiej :P Kurcze, jakoś nie skamieniałam :P :evilbat: :oops: no faktycznie i nawet się z niego śmiałam - to skleroza starcza a nie niedokładne czytanie forum :lol:
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='orsini']Centrum Handlowe Mokotow U nas centra handlowe wyglądają trochę inaczej, hi hi :P Maławaszka - walnij bilobil :drinking: A pałę wymazuję :D
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 no wlasnie nawet nas nie czytasz!!!:)))) a Waszko co w takim razie robisz?pracujesz gdzies?bo wiesz pisze biografie:))))i Ciebie mi brakuje, bo myslalam,zes Ty mlodziak:)))
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 buuuahahah Orsini no a nie młodziak?? :lol: pracuję pracuję - przy kompie stąd tyle na forum siedzę :wink: skończyłam geografię i pracuję w zawodzie (na szczęście ominął mnie los nauczyciela :wink: ) w rodzinnej firmie 8) STARCZY do biografii?? :lol: :lol: :lol:
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini: PAŁA albo bilobil :evilbat: Waszka już pisała, że siedzi przy kompie w domu i pracuje z mapami :D Nawet Lunkę zaprzęga do roboty - w galerii zdjęcia były, to wiem :P
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 wow, to super:)))) no wlasnie sie zastanawialam co robisz bo wciaz na kompie;))) jaki z Ciebie mlodziak?stara szkapa:))))
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 stara ale jara :grab: :lol: a ty co robisz orsini 8) jak już tak się na zwierzenia zebrało :lol: pewnie dostanę zaraz PAŁE od Jostry bo juz pewnie pisałaś co? :lol:
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-Vanga gdzie jesteś??? potrafisz tak wybrać???? :) Jestem jestem :wink: . Ano wydaje mi sie ze potrafie :wink: , juz kilku osobom wybralam i byli bardzo zadowoleni, szczegolnie tacy jedni, co ich namowilam do ogoniastej suki, teraz sa moimi dobrymi znajomymi, a suka wyrosla na piekna sznaucerke (tylko oni ja troche rozpuscili i i czasem na ringu stac ladnie nie chce :wink: ), ale i tak wygrywa wiec jestok :evilbat: (ale ze mnie chwalipieta cio :wink: :evilbat: ).
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 nie:))nie pisalam:))) pracuje w panstwowce w inspekcji wet. czyli w sumie nic nie robie i kasy przez to nie zarabiam,ale szukam jakiejs innej firmy,zeby dac dyla:))))bo mi na waciki nie starcza:)))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 orsini napisał(a):ja Ci powiem: uczy sie:))))hahaha:))))))))))ale jestem swinia:)))) Ano ucze sie bo dzis mam egzamin, wiec bardzo prosze o trzymanie kciukow miedzy 17 a 18.30 :D .
jostra Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 No dobra, już więcej pał nie stawiam :oops: Bez skojarzeń proszę :evilbat:
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ka-Vanga żeby Nafulka miała szczeniaczki :kciuki: to mi wybierzesz takiego jednego Pana 8) :kciuki: Orsini - właśnie wielka szkoda, że tam nic nie robicie bo do zrobienia jest duużo, ale niestety taki kraj :-? no i szkoda, że kiepsko płacą bo jaky płacili lepiej to może i ludziom by się chiało pracować :roll: oo Ka-Vanga moje kciuki co prawda na Nafkę cały czas lecą, ale ok na te 1,5 godziny przeprogramuję na Ciebie :wink:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 oj nie wiem czy tego chcesz:))kiedys tu za kogos trzymalam i byla mierna z geografii:)))ale skoro chcesz...:)))))
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Hehe, Malawaszko fajnie by bylo gdyby "moje dziecko" do Ciebie trafilo, szczegolnie, ze ja teraz mysle nad pokryciem albo amerykanskim psem albo takim ruskim, ale to dopiero plany :wink: . Ale nawet jakbys nie brala ode mnie to i tak moge pomoc w wyborze :D . Orsini, to Ty sie lepiej wstrzymaj z tym trzymaniem, bo ja bym chciala zaliczyc :P :wink: :lol: .
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ka-Vanga jeżeli tylko Nafula będzie mogła to mnie już zapisuj na malucha - wielkiego owłosionego samca :wink: byłooby suuperancko :angel:
orsini Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 ale mierna zalicza:))))tylko nie na studiach:)))) Waszko-wszystko jest tu bezsensu:)))na nic nie ma kasy-na wykup np. chorych krow nie ma kasy, na dojazdy na kontrole nie ma kasy, a jak juz sie kasa znajdzie to sie okazuje , ze wszystkie przepisy w kraju sa o kant d*** rozbic, bo dotycza gospodarstwa jako przedsiebiorstwa,a gospodarstwo takowym nie jest:)))i kolko sie zamyka-mozemy tylko tym rolnikom mowic co wolno a czego ni ewolno i co? ostatnio bylismy na kontroli i facet karmil swinie zdechlymii indykami-a za pare dni swinki poszly do Morlin-wiec smacznego przy jedzeniu Berlinek:)))))))))
Recommended Posts