Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

optyka eeee co?????
a fuj:))))
bede,bo jej kilka tygodni temu obiecalam jak sie ze mnie smiala:))))ze ona ma ferie a ja tu tyrac musze:)))))))no to ja dalej tyram,ale ona tyz:)))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wow dzięki orsini :D zawsze wyglądałam starzej niż byłam może teraz się zatrzymałam z wyglądem a latka lecą :lol: :lol: :lol:

Tylko chyba Ciebie nikt nie widział tu na zdjęciach :evilbat:

Posted

Maławaszka bardzo dobrze: SIADAJ PAŁA!!!!!!! :evilbat:
Oczywiście za niedokładne czytanie i oglądanie sznauceromaniaków!
Było zdjęcie Orsini na tle góry złomu na wystawie warszawskiej :P
Kurcze, jakoś nie skamieniałam :P :evilbat:

Posted

To mi się udało, uffff :lol:
A swoja drogą miejsce zorganizowania wystawy było przednie :P
Nie ma jak stolica, u mnie na wsi nie ma takich cudnych miejsc :D

Posted

jostra napisał(a):
Maławaszka bardzo dobrze: SIADAJ PAŁA!!!!!!! :evilbat:
Oczywiście za niedokładne czytanie i oglądanie sznauceromaniaków!
Było zdjęcie Orsini na tle góry złomu na wystawie warszawskiej :P
Kurcze, jakoś nie skamieniałam :P :evilbat:

:oops: no faktycznie i nawet się z niego śmiałam - to skleroza starcza a nie niedokładne czytanie forum :lol:

Posted

[quote name='orsini']Centrum Handlowe Mokotow
U nas centra handlowe wyglądają trochę inaczej, hi hi :P
Maławaszka - walnij bilobil :drinking: A pałę wymazuję :D

Posted

no wlasnie nawet nas nie czytasz!!!:))))
a Waszko co w takim razie robisz?pracujesz gdzies?bo wiesz pisze biografie:))))i Ciebie mi brakuje, bo myslalam,zes Ty mlodziak:)))

Posted

buuuahahah Orsini no a nie młodziak?? :lol:

pracuję pracuję - przy kompie stąd tyle na forum siedzę :wink: skończyłam geografię i pracuję w zawodzie (na szczęście ominął mnie los nauczyciela :wink: ) w rodzinnej firmie 8) STARCZY do biografii?? :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini: PAŁA albo bilobil :evilbat:
Waszka już pisała, że siedzi przy kompie w domu i pracuje z mapami :D
Nawet Lunkę zaprzęga do roboty - w galerii zdjęcia były, to wiem :P

Posted

malawaszka napisał(a):
Ka-Vanga gdzie jesteś??? potrafisz tak wybrać???? :)

Jestem jestem :wink: . Ano wydaje mi sie ze potrafie :wink: , juz kilku osobom wybralam i byli bardzo zadowoleni, szczegolnie tacy jedni, co ich namowilam do ogoniastej suki, teraz sa moimi dobrymi znajomymi, a suka wyrosla na piekna sznaucerke (tylko oni ja troche rozpuscili i i czasem na ringu stac ladnie nie chce :wink: ), ale i tak wygrywa wiec jestok :evilbat: (ale ze mnie chwalipieta cio :wink: :evilbat: ).

Posted

nie:))nie pisalam:)))
pracuje w panstwowce w inspekcji wet. czyli w sumie nic nie robie i kasy przez to nie zarabiam,ale szukam jakiejs innej firmy,zeby dac dyla:))))bo mi na waciki nie starcza:)))

Posted

orsini napisał(a):
ja Ci powiem:
uczy sie:))))hahaha:))))))))))ale jestem swinia:))))

Ano ucze sie bo dzis mam egzamin, wiec bardzo prosze o trzymanie kciukow miedzy 17 a 18.30 :D .

Posted

Ka-Vanga żeby Nafulka miała szczeniaczki :kciuki: to mi wybierzesz takiego jednego Pana 8) :kciuki:

Orsini - właśnie wielka szkoda, że tam nic nie robicie bo do zrobienia jest duużo, ale niestety taki kraj :-? no i szkoda, że kiepsko płacą bo jaky płacili lepiej to może i ludziom by się chiało pracować :roll:

oo Ka-Vanga moje kciuki co prawda na Nafkę cały czas lecą, ale ok na te 1,5 godziny przeprogramuję na Ciebie :wink:

Posted

Hehe, Malawaszko fajnie by bylo gdyby "moje dziecko" do Ciebie trafilo, szczegolnie, ze ja teraz mysle nad pokryciem albo amerykanskim psem albo takim ruskim, ale to dopiero plany :wink: .
Ale nawet jakbys nie brala ode mnie to i tak moge pomoc w wyborze :D .

Orsini, to Ty sie lepiej wstrzymaj z tym trzymaniem, bo ja bym chciala zaliczyc :P :wink: :lol: .

Posted

ale mierna zalicza:))))tylko nie na studiach:))))

Waszko-wszystko jest tu bezsensu:)))na nic nie ma kasy-na wykup np. chorych krow nie ma kasy, na dojazdy na kontrole nie ma kasy, a jak juz sie kasa znajdzie to sie okazuje , ze wszystkie przepisy w kraju sa o kant d*** rozbic, bo dotycza gospodarstwa jako przedsiebiorstwa,a gospodarstwo takowym nie jest:)))i kolko sie zamyka-mozemy tylko tym rolnikom mowic co wolno a czego ni ewolno i co?
ostatnio bylismy na kontroli i facet karmil swinie zdechlymii indykami-a za pare dni swinki poszly do Morlin-wiec smacznego przy jedzeniu Berlinek:)))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...