Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw to niech je FCI uzna, a pewnie jeszcze sporo czasu minie zanim to sie stanie.....
Masz jakies fotki cz-sr olbryzmów ? jak tak to wklej do galerii...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nie muzi FCI uznawac, bo ja chce miec to dla siebie:))))))dla wlasnej przyjemnosci:)))
wlasnie fota jest u Krysi w kompie a tu nie mam:((ale wygladajak miniatura amerykanska tylko,ze olbrzym-CUDO!

Posted

Hehe, ale to roznie bywa z tym wybieraniem, zreszta sami wiecie jak natura potrafi figla sprawic :wink: .
Ja kiedys widzialam cudnego c-s na jakiejs amerykanskiej stronie, ale nie moge jej znalezc, ale byl przepiekny :iloveyou: .

Posted

moze to ten sam?taki siedzacy?z kopiowanymi uszi?:))tylko moj chyba byl w australii bo tam to rozmnazaja,ale szczenk cos ze 2000 dolcow plus transport:((((buuu

Posted

Zwykle takie nietypowe to sa w cenie...

A moje wszystkie maja jak najbardziej wzorcowe kolorki, więc nie zorbie interesu zycia ;) hihihihi

Posted

jesoooo ja to nie moge takich łaciatych, bo wygladaja jak krówka malinka z łaki polskiej ;)

Ale taki cz-sr olbrzymek ... hmmm... Byłaby fajna sprawa :)

Posted

Bereniko nie martw się tym czerwonym kostiumem - też mam :)
Ale jak się wystawia psa czarnego, białego i pieprz i sól, to raczej trudno o inny kontrastowy kolor. Mógłby być wściekły róż, ale jakoś nie przepadam :P
Niestety nie mam czerwonych skarpetek, ale białe bym znalazła :evilbat:

Posted

Ale ja w niebieskim wyglądam okropnie :(
W granacie OK, ale wtedy czarnego nie widać, mam zdjęcia to wiem :)
Mógłby jeszcze być seledyn, brrrrrrrr :evilbat:
Albo słoneczny żółty, ale to kolor dla brunetki, do mnie w ogóle nie pasuje, kocham żółty, ale w domu

Posted

kurde tak poczytałam o wyborze szczeniaka i massakra :o jak ja powiem komuś od kogo będę kupowała, że chcę takiego, który wyrośnie duuużyyyyy i będzie miał owłosione mocno łapy to mi takiego wybierze?? :lol:

Posted

A mój mężulek dziś się ostro uczy, ma wykłady z tematu:
optyka dwuogniskowa :o
A studia już dawno skońćzone ma :D
Więc orsini tak się nie ciesz i nie szydź z Ka-vangi, bo nie wiadaomo czy się jeszcze na starość uczyć nie będziesz musiała :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...