Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Zaraz zaraz, o ktore fotki Wam chodzi, Dorota nigdy nie przerabiala fotek i jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby to zrobila, mozecie mi podlinkowac konkretne fotki.
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ka-Vanga w dziale nasze psy pierwsza fotka Lasera - moim zdaniem ewidentnie podrasowana :wink:
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 według mnie też wlasnie ta pierwsza w galerii ale to mozetylko tak wygladać - sama juz nie wiem :roll: reszta jest ok ale ta pierwsza jakas tak dziwnie napuszona:) chyba ze ot jakiś tak amerykanski polbrzymek bo łapki to ma ta w kolumienki jak minaiturka:)) rzadko sie takie zdarzają, ale moze...
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Zaraz zlookam, bo az mi sie nie chce wierzyc.
berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Zgadzam się z Malawaszką , przecież jak się zobaczy te psy na żywo to wszystko wyjdzie. Zupełnie bez sensu. Teraz trochę z innej beczki: Na pierwsza wystawę pojechałam do Leszna chciałam zobaczyć jak to wygląda,później był Głogów potem Wrocław i muszę się do czegoś przyznać..... otóż kupiłam sobie ceglasty kostium (o ile wyjdę na ring) na wystawy .Zrobiłam to bo zauważyłam pewną panią - wy już wiecie o kogo chodzi- w czerwonej marynarce i w Lesznie i we Wrocławiu. Pomyślałam że to dobry pomysł . Póżnie zaczęłm się zastanawiać czy to dobry pomysł bo jest się bardzo widocznym , a tu na zdjęciu z EURO SHOW 2003 Bratislava ta pani jest w czerwonym kostiumie , czyli nie tylko u nas można spotkac kogoś w czerwieni. Mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie. :-?
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 madzior_ka napisał(a):według mnie też wlasnie ta pierwsza w galerii ale to mozetylko tak wygladać - sama juz nie wiem :roll: reszta jest ok ale ta pierwsza jakas tak dziwnie napuszona:) chyba ze ot jakiś tak amerykanski polbrzymek bo łapki to ma ta w kolumienki jak minaiturka:)) rzadko sie takie zdarzają, ale moze... nie nie nie - ja jestem przekonana że zrobione bo kiedyś Arima się bawiła i tak puszyła swoje leony w photoshopie i był identyczny efekt - może to zrobił ktoś kto stronę robił albo co -nie wiem
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 On nie amerykanski tylko hiszpanski :wink: , a moze po prostu fotka sie rozmazala jak byla robiona, bo w sumie Laser nie nazeka na brak wlosa :wink: , ale i tak na tej fotce nie ma go az tak strrrrrrrrasznie duzo, wiec moze to tylko wina aparatu :wink: . Sama nie wiem co myslec, bo zawsze Dorota byla fair i nadal chce tak myslec :D .
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Berenika, nie przejmuj sie, raczej nikt Cie nie bedzie kojazyl z Pania w czerwonej marynarce, bo musialabys jeszcze kilka detali zalozyc :wink: , a tak serio to np. hodowczyni z Willa Taira od czernyszy tez wystawia czesto w czerwonym komplecie. On po prostu sie dobrze kontrastuje z czernia :D .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 wiele osób to robi na fotkach :roll: ale tak jak mówi berenika - to i tak wyjdzie w praniu; i na jestem na 100% że to nie wina aparaty bo rozmazane są tylko te miejsca, gdzie powinien być fajny włos :lol: :wink:
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Berenika, nie przejmuj sie, raczej nikt Cie nie bedzie kojazyl z Pania w czerwonej marynarce, bo musialabys jeszcze kilka detali zalozyc :wink: , hahaha np czarne legginsy :o :lol: :evilbat: bleeee flashka-q też często w bordo wystawia :wink:
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Moze macie racje, ale ten pies i tak ma sporo wlosa na lapach, wiec nie wiem czemu to mialoby sluzyc :-? .
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha np czarne legginsy :o :lol: :evilbat: bleeee flashka-q też często w bordo wystawia :wink: No i zapomnialas o grzebieniu w kucyku :wink: . A flshka-q chyba tez wystawia p. Supronowicz psy.
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 ja też nie wiem:) Ka-vanga widziałaś go na zywo? bo tak ogólnie to te poniższe olbrzymki co mają na pewno naturalne łapcie też sporo włoska mają:) fajnie to wygląda!
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 madzior_ka napisał(a):Ka-Vanga widziałaś go na zywo? Widzialam, widzialam i to nie raz, to fajny psiak :D .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 spoko spoko - ja nie mówię, że ten pies nie ma włosów :wink: bo skoro Ka-Vanga mówi że ma to MA a może fotkę podrasowali bo akurat tą chcieli dać na pierwszą stronę a chudo wyszła :wink:
berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 :o nie no to ja zostaję przy swoim kostiumie :lol:
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 co zresztą tu widać bo to też ten psiak i fota 100% Natural :wink: chyba nikt się nie obrazi, że wkleiłam cioooo :oops:
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Malawaszka - spox :D . Berenika, a bedziesz miala czarne leginsy :wink: :evilbat: , mam nadzieje, ze bedziesz w Katowicach i ze bedziemy mogly sie poznac, ja co prawda moich olbrzymow tam nie bede wystawiala (suczka ma problemy z kregoslupem :cry: , a pies juz ma prawie siedem lat, wiec raczej pojezdze z nim jeszcze troche za granice, a pozniej poczekam na klase weteranow :wink: :D ), ale za to bede z mini w szczeniaczkach :grins: .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 i ja będę w Katowicach i ja i ja :multi: ale suuper :laola: będę kibicować 8)
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 malawaszka napisał(a):i ja będę w Katowicach i ja i ja :multi: ale suuper :laola: będę kibicować 8) SUPER Malawasiu, ale sie ciesze :laola: :multi: . A moze ktos sie wybiera do Bydgoszczy, bo ja chyba pojade z Bandziorkiem :D .
berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ka-Vanga nie obiecuję ,ale chciałabym pojechac choćby turystycznie. A o Nafce czytałam :cry: strasznie ci współczuję, ale jednocześnie bardzo mocno trzymam kciuki i Alter tez ściska łapki , że jeszcze cuda się zdarzają :D .
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='berenika']Ka-Vanga nie obiecuję ,ale chciałabym pojechac choćby turystycznie. Byloby super :D . A o Nafce czytałam :cry: strasznie ci współczuję, ale jednocześnie bardzo mocno trzymam kciuki i Alter tez ściska łapki , że jeszcze cuda się zdarzają :D . Dziekuje bardzo za kciuki, bardzo sie przydaja. Ostatnio byla u kilku wetow specjalizujacych sie w tych sprawach. Jeden jak zobaczyl rtg kregoslupa to od razu powiedzial, ze to wina takiej bakterii - rozycy psiej, powiedzial, ze musiala sie zarazic od jakiegos zwierzecia i jak organizm sie przed nia bronil to spowodowal takie spustoszenia czyli ta spondyloze i spondyloartroze :cry: . Niestety tego juz sie nie da wyleczyc i teraz probujemy zrobic wszystko zeby choroba sie dalej nie rozwinnela i zeby nie bylo zadnych powiklan. Dlatego moja wesola Nafcia, zawsze pelna zycia i energii, ostatnio jest smutna, bo nie moze pobiegac, ani poszalec, tylko chodzi na krotkie ale czeste spacerki (tak zalecil wet) :cry: . Ale mam nadzieje, ze dzieki temu dozyje z nami do pozniej starosci :D .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 ojeje biedna Nafulka :( nie wiedziałam, że takie rzeczy mogą być spowodowane przez bakterie :-? :cry:
dorotak Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Romas napisał(a):Zawsze sie zastanawialam nad tym czemu sredniakow jest stosunkowo najmniej i mam taka teorie ,ze to chyba wlasnie ich usrednienie przeszkadza. Według mnie trafiłaś w 10-tkę ;-) W końcu od średniaków wszystko się zaczęło. Skoro wyprowadzono z nich miniatury i olbrzymy, to znaczy że ten "rozmiar" ludzi za bardzo nie interesował. Jak wcześniej napisałaś miniaturki są idealne do mieszkania i towarzystwa (oczywiście o ile nie są za bardzo szczekliwe :evilbat: ). Olbrzymy kupują ludzie dla ich walorów odstraszająco-obronnych. Według mnie większość osób kupuje psy pod wygląd i rozmiar. Raczej nie analizują charakteru tak, jak my (a szkoda oczywiście). Ostatnio słyszałam o panu, który miał średniaka i po jego śmierci powiedział, że już nigdy więcej nie chce mieć psa. Tak mu ten średniak dał w kość 0X Po jakimś czasie jednak się złamał, ale obecnie ma setera angielskiego :lol: Pozdrowienia
Recommended Posts