jostra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ech, ta dzisiejsza młodzież :mdrmed: :jumpie: :laugh2_2: :ylsuper:
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 ale jaja:))) w tym samym czasie to samo napisalysmy:)))))))) ktos glupi przyjdzie:)))))
jostra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Orsini czy my jesteśmy rozdzielonymi w dzieciństwie bliźniaczkami? :P
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 nie, raczej ktos glupi przyjdzie:)))juz slysze na korytarzu paru kandydatow:))))))))
jostra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Nie znam tego przesądu Ale do mnie napewno głupi przyjdzie, mamy mieć audyt, dopiero jeden był I podobno debile będą chodzić ze stoperami !!! :madgo: :zly7: :wallbash: :shake:
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 No i widzisz sama:))))ze przesad prawdziwy:)))) ze stoperami:)))i co beda mierzyc?ile czasu spedzacie w toalecie?:)))))))
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 A moze Wy jestescie bratnimi duszami :hmmmm: :wink: .
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 oj, to chyba wszyscy jestesmy bratnimi duszami, bo kochamy sznaucerki:))i te duze i te male i nawet te srednie:)))))))
jostra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 jak przyjdą to napewno koniec z dgm :( :placz: do toalety też nam pewnie nie pozwolą iść :evilbat: :evil:
alexandra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 orsini napisał(a):hahaha, a Tobie niby dzialala?:))))))) No teraz tak :lol: A wcześniej to nie wiem, bo i tak nie miałam sposobności korzystać z netu :wink: No to Justynko współczuje takich kontroli w pracy :( Całe szczęście że u mnie chociaż pod tym względem jest dobrze :D
dorotak Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='orsini']bo kochamy sznaucerki:))i te duze i te male i nawet te srednie:))))))) Doceniamy, doceniamy :) I rewanżujemy się wielką miłością niezależnie od wzrostu i koloru siersci :iloveyou: Pozdrowienia
Natalia_W Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 HEJ:) Czy nie znacie moze osoby ktora chcialaby sprzedac stół trymerski w korzystnej cenie:) BARDZO prosze o POMOC:) POZDROWIONKA
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 A dla mnie trzeci, bardzo chetnie kupie :grins: .
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 a u mnie tez maja byc jakies audity:))cokolwiek to oznacza:))bo to jakies modne ostatnio slowo sie zrobilo:)))
jostra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Po Staremu to była "KONTROL" :P :diabloti: :laugh2_2: :jumpie: :evillaug: :cooldevi:
Romas Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Orsini :-)) dobrze ,ze dodalas to o kochaniu sredniaczkow ,bo juz chcialam protestowac :-)))) Sznaucerki gora ! A tak powaznie jak myslicie dlaczego na sredniaki jest najmniejszy popyt? m&Z
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 jak napisze,ze charakter?to bedzie krzyk?:)))))))
Romas Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Charakter ? jaki charakter? Te co znam sa bardzo mile:-) Ja tez to slyszalam przed kupnem Zuzi ,ze sredniaki to wariaty.Fakt trafilam na psa skrajnie lekliwego ale to moglo sie zdarzyc w kazdej rasie. Musze powiedziec ,ze inne psy ,inne rasy,sa jeszcze bardziej energiczne niz sredniaki.Ale ..moze sie myle obcujac juz tyle lat ze sredniakiem przestalam zauwazac ,ze cos z nim nie tak :-) Prawde mowiac to Zuzia przy moim dogu kanaryjskim to aniolek i marzenie nie pies :-) To moze faktycznie poprosze inny argument niz charakter :-))) m&Z
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Witajcie! to jest naprawde ciekawe dlaczego na sredniackzi jest najmniejszy popyt bo teoretycznie mogłoby sie wydawac ze powinien byc najwiekszy - nie za małe i nie za duze takie posrednie:) ale naprawde nie mam innych argumentów:)))
orsini Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Romas: ja tez innych nie mam:))) ale one wlasnie jakies takie zywiolowe:))jak dla mnie za bardzo:))))ani miniaturki,ani olbrzymy az takie nie sa:)))))
Agatka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ja bym raczej powiedziała : TEMPERAMENT!!! a jesli chodiz o stoły to nie wiem cyzw Karusku jeszcze jakis nie został. Napiszcie zapytajcie... Moze sprzedadza w korzystnej cenie...
Romas Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 No fakt ,olbrzymy chyba zdecydowanie spokojniejsze ale miniatury...hm ....moze nie tak zwariowane za to pilnuja wlascicieli :-) natretnie :-)))) z tego co obserwuje. Ale ...czy ja jako milosniczka sredniakow moge cos innego napisac jak to ,ze sredniaczki sa najfajniejsze :-) m&Z
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 i moze też troche ludzie biora pod uwage np. wygląd bo jednak amerykanskie miniaturki bardzo efektownie wyglądają ze swoimi puszystymi łapkami które chyba nie zdazaja się u ich większych kuzynów.... :roll: a co do temperamentu to wczoraj wzięłam deniska na godzine albo dłuzej na ogód i jak szalał i bawił się to potem nie chciał do domku wrócić:)) al mam pytanie do tych z was co mają ogródki, zostawiacie psiaki same na ogródku? bo Denis jak ja jestem to rzucam mu piłke albo nawet jak siedze i sie patrze to on sobie bega itd, a jak go zostawie to w sumie nie piszczy ani nic tylko tez sobie"zwiedza" po raz n-ty ogród ale jak przyjde po niego ot tak wlatuje do domu jaby czuł, że został za karę:( tak sie ciesz i w ogóle.... :roll: a zostawiam go tylko wtedy jak nie chce wejsc do domu tylko stoi na ogrodzi ei nie chce do mie przyjsc to zamykam drzwi i ide.... :evilbat: i wiecie co? znowu Denisio podniósł mnie na duchu, że jednak coś og naucyzłam, bo sczerze mówiąc jak była bzydka pogoda, te chlapy itd to ja już zwątpiłam ze on wszystko zapomniał od lata keidy cwiczyłam z nim więcej...ale na szcescie to była tylko wina mokrej trawy na której on chyba nigdy niebedzie siadał i warował normalnie teraz musze sie pochwalic ze cwiczyłam z nim na poku i wykonuje wszytsko super!!! nawey przy nodze dość dobrze chodzi:) tylko po asfalcie to idzie mu super a na trawie czasem jescze ma ochot powachac jakies trawki i sie zatrzymuje.... a filmik ze szkolenia mam i psotaram sie go dzisiaj umiescic na dgm jak mi sie uda:)
Recommended Posts