Romas Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 O! Sa maluszki ! To gratulacje dla calej rodzinki :angel: m&Z
Pink Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Gratulacjones, gratulacjones !!!!! :smilecol: No to masz teraz duzo dzieci do odchowania :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Agatka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Dziekujemy wszystkim !!!! :) pewnie z eimionka juz sa i jak zwykle nieco dziwne ;) suczki p/s: DORIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI DONNAMIRA QUEEN OF Dolina Rivendell FCI DUILWENA QUEEN OF Dolina Rivendell FCI pieski p/s: DURIN NIEŚMIERTELNY KING OF Dolina Rivendell FCI DWALIN KING OF Dolina Rivendell FCI DENETHOR KING OF Dolina Rivendell FCI Znowu sie dowiem w ZK ze to sztuka dla sztuki ;)
dorotak Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agatko, gratulacje! Niech maluchy zdrowo i pięknie rosną. A imiona... Miodzio :biggrina: Czasem się zastanawiam, że gdyby nie to, że jest 1000 innych powodów, dla których nie zostanę hodowcą, to i tak najważniejszy jest ten, że nie byłabym w stanie powymyślać imion dla szczeniaków :wink: Pozdrowienia
Justa Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Gartulacjeeeeeeeee :D Oby zdrowo rosły i były silne 8)
berenika Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 :klacz: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Gratulacje dla mamusi i tej psiej i ludzkiej. Mam nadzieję że dzień w którym się urodziły i kiedy gra WOŚP będzie dla :lilangel: dobry. Za mamusie i jej pociechy :drinking: niech rosną zdrowo.
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 och jakież cudowne wieści nasznaucerkach :multi: Agatko :angel: :BIG: :new-bday: :lilangel: :new-bday: :BIG: :angel: GRATULACJE NIECH SIĘ MALUSZKI ZDROWO CHOWAJĄ :drinking: :drinking: :drinking:
Pasavera Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Marta-m Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 GRATULACJE!!!!!!!!!!!! NIECH MALUSZKI ROSNĄŁ I BEDĄ SILNE, I PIEKNE JAK I RODZICE :D ale masz teraz pewnjie wesoło :D
Mek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agatko czekamy na obiecane sprawozdanie z akuszerowania:) Jak tylko odeśpisz to pochwal się jak Wam poszło. Co do imion to mi najjbardziej przypadło do gustu DONNAMIRA QUEEN OF Dolina Rivendell FCI - brzmi bardzo dostojnie, niestety nie czytałem tych książek i nie wiem czy przypadkiem to nie jaka jędza albo czarownica :)
Mek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Góral śmiało przyłącz sie do sznauceromaniaków bo mi samemu łyso i przydałby sie jakiś jeszcze chłop :)
jostra Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Agatko wielkie gratulacje :D :BIG: :new-bday: Całuski dla Arwenki i maluszków Odpoczywaj szybko :sleep2: i dawaj foty chomiczków
Olivka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Iza ! Ja juz Ci gratulowałam ,ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego i oczywiście zdrowia dla mamuśki i maluszków i :olympic: ( czyt medali ) na ringach
orsini Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: hehehe, ja jestem leniwa:))wiec sobie zapozycze to od paski:))) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Seja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Niech i ja się dołącze do gratulacji dla obu mam!! Głaski i całuski dla swierzo upieczonej mamuni Arwinki. za to ,ze ma takie zdrowe i pieeeekne klusiowate kluseczki!!!I " Trzy siostrzyczki dla trzech braci."..hihi ..to jak tytuł jakiejś bajki!! Niech wyrosna z nich male championiątka!!!! jeszcze raz hip hip!! Hurrra!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola:
Seja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Niech i ja się dołącze do gratulacji dla obu mam!! Głaski i całuski dla swierzo upieczonej mamusi Arwinki. za to ,ze ma takie zdrowe i pieeeekne klusiowate kluseczki!!!I " Trzy siostrzyczki dla trzech braci."..hihi ..to jak tytuł jakiejś bajki!! Niech wyrosna z nich male championiątka!!!! jeszcze raz hip hip!! Hurrra!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola:
Seja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Niech i ja się dołączę do gratulacji dla obu mam!! Głaski i całuski dla swieżo upieczonej mamusi Arwinki. Za to ,ze ma takie zdrowe i pieeeekne klusiowate kluseczki!!!I " Trzy siostrzyczki dla trzech braci."..hihi ..to jak tytuł jakiejś bajki!! Niech wyrosna z nich małe championiątka!!!! jeszcze raz hip hip!! Hurrra!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola:
orsini Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 qrcze czy Wam tez ta Dogomania jakos tak kiepsko chodzi???wczoraj w ogoole a dzis...makabrycznie???:(((
orsini Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Justa napisał(a):[Ktoś jedzie na Warszawską wystawę? w kawietniu? taaaak , jedzie :))jak nie zwariuje z DGM, ze mi sie nic wyslac nie chce:(((((((
Ka-Vanga Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 A ja w imieniu Bandziorka, chcaial zlozyc Berrylce najserdeczniejsze zyczenia z okazji skoczenia pol roczku :angel: :new-bday: :BIG: :multi: :grins: .
Ka-Vanga Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Nio, dzis dgm cosik szwankuje i zapisuje z opoznieniem :-? .
Ka-Vanga Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 A ja tez bede na warszawskiej :multi: :grins:.
Agatka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 dziekuje wszystkim za gratulacje !!!! To strasznie miłe jak sie tyle osób cieszy !!! wczoraj dgm nie działała i nie mgłam wkleic fotek, a teraz mój serwer sie na mnie obraził i tez nie moge ich wkleic.... A co do sprawozdania to zaczeło sie ciezko, bo maluch sie pryzblokował i trzeba go było wyciagac. NO i dzieki telefonicznej pomocy dobrych ludzi udało sie zrobic to bez szwanku dla malucha. potem nastepne szły juz gładko, az do ostatniego kiedy to Arwinka juz nie miała siły no i tez trzeba było jej pomóc maluszka podciagnac. teraz wszystkie maja sie dobrze juz przybrały na wadze, maja slicnze kolorki i sa takie fajowsko klusiaste :) No i jak to powiedziała moja znajoma Hiszpanka "niesamowicie króciutkie :) " Zobaczymy co bedzie dalej :) Jak tylko rusze serwer to fotki beda w galerii.
Agatka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 dziekuje wszystkim za gratulacje !!!! To strasznie miłe jak sie tyle osób cieszy !!! wczoraj dgm nie działała i nie mgłam wkleic fotek, a teraz mój serwer sie na mnie obraził i tez nie moge ich wkleic.... A co do sprawozdania to zaczeło sie ciezko, bo maluch sie pryzblokował i trzeba go było wyciagac. NO i dzieki telefonicznej pomocy dobrych ludzi udało sie zrobic to bez szwanku dla malucha. potem nastepne szły juz gładko, az do ostatniego kiedy to Arwinka juz nie miała siły no i tez trzeba było jej pomóc maluszka podciagnac. teraz wszystkie maja sie dobrze juz przybrały na wadze, maja slicnze kolorki i sa takie fajowsko klusiaste :) No i jak to powiedziała moja znajoma Hiszpanka "niesamowicie króciutkie :) " Zobaczymy co bedzie dalej :) Jak tylko rusze serwer to fotki beda w galerii.
Recommended Posts