Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Gratulacjones, gratulacjones !!!!! :smilecol:

No to masz teraz duzo dzieci do odchowania :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Posted

Dziekujemy wszystkim !!!! :)

pewnie z eimionka juz sa i jak zwykle nieco dziwne ;)

suczki p/s:

DORIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI

DONNAMIRA QUEEN OF Dolina Rivendell FCI

DUILWENA QUEEN OF Dolina Rivendell FCI

pieski p/s:

DURIN NIEŚMIERTELNY KING OF Dolina Rivendell FCI

DWALIN KING OF Dolina Rivendell FCI

DENETHOR KING OF Dolina Rivendell FCI

Znowu sie dowiem w ZK ze to sztuka dla sztuki ;)

Posted

Agatko, gratulacje! Niech maluchy zdrowo i pięknie rosną.

A imiona... Miodzio :biggrina: Czasem się zastanawiam, że gdyby nie to, że jest 1000 innych powodów, dla których nie zostanę hodowcą, to i tak najważniejszy jest ten, że nie byłabym w stanie powymyślać imion dla szczeniaków :wink:

Pozdrowienia

Posted

:klacz: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:
:new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG:
Gratulacje dla mamusi i tej psiej i ludzkiej.
Mam nadzieję że dzień w którym się urodziły i kiedy gra WOŚP
będzie dla :lilangel: dobry.
Za mamusie i jej pociechy :drinking: niech rosną zdrowo.

Posted

och jakież cudowne wieści nasznaucerkach :multi:

Agatko

:angel: :BIG: :new-bday: :lilangel: :new-bday: :BIG: :angel:

GRATULACJE

NIECH SIĘ MALUSZKI ZDROWO CHOWAJĄ :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

:laola: :laola:
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Agatko czekamy na obiecane sprawozdanie z akuszerowania:)
Jak tylko odeśpisz to pochwal się jak Wam poszło.

Co do imion to mi najjbardziej przypadło do gustu

DONNAMIRA QUEEN OF Dolina Rivendell FCI - brzmi bardzo dostojnie, niestety nie czytałem tych książek i nie wiem czy przypadkiem to nie jaka jędza albo czarownica :)

Posted

Iza !

Ja juz Ci gratulowałam ,ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego i oczywiście zdrowia dla mamuśki i maluszków i :olympic: ( czyt medali ) na ringach

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

hehehe, ja jestem leniwa:))wiec sobie zapozycze to od paski:)))
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Posted

Niech i ja się dołącze do gratulacji dla obu mam!! Głaski i całuski dla swierzo upieczonej mamuni Arwinki. za to ,ze ma takie zdrowe i pieeeekne klusiowate kluseczki!!!I " Trzy siostrzyczki dla trzech braci."..hihi ..to jak tytuł jakiejś bajki!!

Niech wyrosna z nich male championiątka!!!!

jeszcze raz hip hip!! Hurrra!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola:

Posted

Niech i ja się dołącze do gratulacji dla obu mam!! Głaski i całuski dla swierzo upieczonej mamusi Arwinki. za to ,ze ma takie zdrowe i pieeeekne klusiowate kluseczki!!!I " Trzy siostrzyczki dla trzech braci."..hihi ..to jak tytuł jakiejś bajki!!

Niech wyrosna z nich male championiątka!!!!

jeszcze raz hip hip!! Hurrra!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola:

Posted

Niech i ja się dołączę do gratulacji dla obu mam!! Głaski i całuski dla swieżo upieczonej mamusi Arwinki. Za to ,ze ma takie zdrowe i pieeeekne klusiowate kluseczki!!!I " Trzy siostrzyczki dla trzech braci."..hihi ..to jak tytuł jakiejś bajki!!

Niech wyrosna z nich małe championiątka!!!!

Posted

Justa napisał(a):
[Ktoś jedzie na Warszawską wystawę? w kawietniu?

taaaak , jedzie :))jak nie zwariuje z DGM, ze mi sie nic wyslac nie chce:(((((((

Posted

dziekuje wszystkim za gratulacje !!!!
To strasznie miłe jak sie tyle osób cieszy !!!

wczoraj dgm nie działała i nie mgłam wkleic fotek, a teraz mój serwer sie na mnie obraził i tez nie moge ich wkleic....

A co do sprawozdania to zaczeło sie ciezko, bo maluch sie pryzblokował i trzeba go było wyciagac. NO i dzieki telefonicznej pomocy dobrych ludzi udało sie zrobic to bez szwanku dla malucha.
potem nastepne szły juz gładko, az do ostatniego kiedy to Arwinka juz nie miała siły no i tez trzeba było jej pomóc maluszka podciagnac.

teraz wszystkie maja sie dobrze juz przybrały na wadze, maja slicnze kolorki i sa takie fajowsko klusiaste :)

No i jak to powiedziała moja znajoma Hiszpanka "niesamowicie króciutkie :) " Zobaczymy co bedzie dalej :)

Jak tylko rusze serwer to fotki beda w galerii.

Posted

dziekuje wszystkim za gratulacje !!!!
To strasznie miłe jak sie tyle osób cieszy !!!

wczoraj dgm nie działała i nie mgłam wkleic fotek, a teraz mój serwer sie na mnie obraził i tez nie moge ich wkleic....

A co do sprawozdania to zaczeło sie ciezko, bo maluch sie pryzblokował i trzeba go było wyciagac. NO i dzieki telefonicznej pomocy dobrych ludzi udało sie zrobic to bez szwanku dla malucha.
potem nastepne szły juz gładko, az do ostatniego kiedy to Arwinka juz nie miała siły no i tez trzeba było jej pomóc maluszka podciagnac.

teraz wszystkie maja sie dobrze juz przybrały na wadze, maja slicnze kolorki i sa takie fajowsko klusiaste :)

No i jak to powiedziała moja znajoma Hiszpanka "niesamowicie króciutkie :) " Zobaczymy co bedzie dalej :)

Jak tylko rusze serwer to fotki beda w galerii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...