Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO to ja Wam dam powód do gadania o ciązach i porodach ;)

Własnie szykujemy sie z Arwinka do narodzin kolejnego pokolenia małych futrzaków!!!

POwolutku odliczamy godziny....

No i wszystko wskazuje na to ze bedzie nas DUUUUUUUUUUUUUŻO :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatko trzymam kciuki żeby rozwiązanie bylo bezproblemowe i żeby sunia pobiła rekord w ilosci zdrowych i fajnych szczeniaczków.

Posted

Hehe, Waszeczko dobrze, ze Twoj TZ tego wczesniej nie przeczytal (tzn przed Twoim wyjasnieniem) bo by sie lekko zdziwil :wink: :evil_lol: .

Agatko, to trzymamy mocno kciuki za Arwenke i maluchy (hehe za duuuuuuuzo :baby: :grins: ) :D .

Posted

Jostra wracam,ale tylko na chwile:)))))bo zaraz w teren jedziemy:(((((ale za to do faceta co ma konie,wiec moge jechac skontrolowac w jakich warunkach je trzyma.

Posted
Może lepiej niech nie pobija rekordów :wink:

Wlasnie, lepiej isc w jakosc niz w ilosc :wink: , hehe bo potem jak jest np 12 takiego towarzystwa to ciezko jest :wink: .

Posted

Wlasnie, lepiej isc w jakosc niz w ilosc :wink: , hehe bo potem jak jest np 12 takiego towarzystwa to ciezko jest :wink: .

Jakie 12 ?????????????????? :evilbat: 0X

Czyś ty zgłupła ? :P

Nigdy Arwinki nie widziałaś? Chcesz ją dobić? :-?

Posted

tzn. jak ktos ma 2 suki i kryje w tym samym czasie to sie zdaza, ze szczeniaki podrzuca tej jednej i ma krycie do powtorki a co za tym idzie za darmo:))))TO to slyszalam:)))))i wtedy pewnie i 10 w miocie moze byc:)))))))))

Posted

no, to mozna by osobny topic zrobic:)))tyle tego jest:)))))

ale wlasnie jacy oni pomyslowi sa, nie?bo ja na takie rzeczy to sama bym nie wpadla:)))ciekawe ile trzeba nad takim machlojstwem pomyslec, zeby wymyslic?

Posted

Jakie 12 ?????????????????? :evilbat: 0X

Czyś ty zgłupła ? :P

Nigdy Arwinki nie widziałaś? Chcesz ją dobić? :-?

Jesssuuuuuuuu Jostra, przeczytaj uwaznie co napisalam!!!!!!!!!!!

Odpowiedzialam tylko, ze lepiej zeby nie bila rekordow, bo sobie trudno potem poradzic. A Arwenke widzialam nie raz :evilbat: .

Posted

Kreatywni są, to fakt

Moja weterynarz wczoraj mi mówiła, że była kiedyś przy przeglądzie miotu u pani sędziny, był to mix westa z jakąś drugą inną rasą (nie pamiętam jaką) i się zastanawiali jako co to zakwalifikować, bo było za wcześnie, żeby określić, której rasie są bliższe szczeniaki!

I podobno te psiaki są normalnie wystawiane no i rozmnażane dalej!!! :-?

Posted

Jesssuuuuuuuu Jostra, przeczytaj uwaznie co napisalam!!!!!!!!!!!

Odpowiedzialam tylko, ze lepiej zeby nie bila rekordow, bo sobie trudno potem poradzic. A Arwenke widzialam nie raz :evilbat: .

Wiem, wiem

Ta liczba mnie po prostu zszokowała! :smhair2:

Posted

Cześć wam posylwestrowo! Nie powiem wam co przeżyłam w ostatni dzien roku bo byście mnie do AA wyslali.

W każdym razie nareszcie skonczyłam kolejna częśc mojej prrrracy i moge oddać się pisaniu...

Po pierwsze zyczę wszytskim aby ten roczek był lepszy niz poprzedni.. :D

Jak sobie tak czytam to co napisalyscie...na temat dużej ilosci szczeniąt ( ponadprzeciętnej) to jak najbardziej wiarygodnym mi sie wydaje ,ze jak ktos ma w domu dwie suczki...powiedzmy rodowodowa i nie, to jak urodza...nieuczciwiec mógłby z powodzeniem dodac pannie rodowodowej pieski panny bez papierów... nu ni??

Posted

ale to jest "normalne" i nie trzeba kombinowac za mocno,ale wez wymysl ze kryjesz 2 zeby 1 "nie zaszla" i masz krycie 1 za friko:)))))))bo za tamte szczenieta sie nie rozliczasz , bo sie rozliczas za 1 miot a nie 2:))))

nie wiem jak i gdzie przychodza takie jak to pieknie Jostra ujela KREATYWNE:))))pomysly:))))na kiblu?:))))))

Posted

KaVanga:)))u olbrzymow 10szczeniakow to bardzo czesto sie zdaza:))))

u dobermanki pewnego hodowcy u nas urodzilo sie 14!

w lecznicy, jego ni ebylo. chyba czesc przez cesarke, w kazdym badz razie laski pol dnia ratowaly szczeniaki, przezyly wszystkie a pan wielki hodowca wpadl i :

ten, ten, ten , ten i ten do uspienia!

bo mialy biale kolnierze i nie dalo nic tlumaczenie, ze moze je jako pety sprzedac-nie, bo z jego przydomkiem z bialymi krawatami dobermany chodzic nie beda!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...