malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 ehhh spotykają się, bawią, plotkują, wersje ustalają a nam nawet fotek żałują :roll: :lol:
Pink Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Szkoda, moze nastepnym razem. I zalozycie galerie Spotkania...... ech tyle sznaucisz za jednym razem, to jest to 8)
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Zyczę Wszystkim w Nowym Roku samych cudownych dni z naszymi psamiA teraz chciałam się przywitać :D (dopóki obowiązuje 75 euro :evil_lol: :sweetCyb: ) mam 11 miesięcznego czarnego sznaucera olbrzyma chciałabym - jak mi czas pozwoli czasem porozmawiać z Wami. hahahaha:)))WITAJ:)))))) masz racje nie wiadomo kiedy podniesiemy stawke:)))))i tak poszlam na kompromis KaVanga chciala 100:))))w sumie ladnie wyglada taka okragla sumka:))))
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 No wiesz KA-Vanga muszę jakoś pokombinować z kasą co by mi na :drinking: wystarczyło , bo zauważyłam , że tu jest rozrywkowe towarzystwo :fadein: . Hie hie :evilbat: . Orsini widzisz mowilam, ze mozemy spokojnie po 100 euro brac :wink: :evilbat: . no mialas Ola racje:)))
Ka-Vanga Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Romas jak sie spotkamy to jeszcze o tym pogadamy :grins: . Mam nadzieje, ze to bedzie juz niedlugo :D . Trzymam kciuki za zdrowie Nafki - z tego, co mówisz, to są pokrewne dusze i podobne wariaty. Wyobrażam sobie całą trójkę (Bangi, Atos i Nafka) na spacerze - wszystkie czarne, brykające, każdy w innym rozmiarze :lol: Pozdrowienia Dziekujemy za kciuki, bo sa bardzo potrzebne. Nio chyba bardzo pokrewne, hehe dwa zywioly :wink: :D , nio i bylo by super jakby mogly tak pobrykac, ale to juz przeszlosc dla mojej Nafki :-? .
Ka-Vanga Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Długo ustalałyśmy wspólną wersję. Wygląda na to, że nam wyszło? :lol: :cunao: :evil_lol: Niestety, ja co prawda nawet wzięłam aparat, ale warunki były tak kiepskie (co chwila padało a teren jest w małym wąwoziku, więc tym bardziej ciemno), że nawet jednego zdjęcia nie pstryknęłam.Następnym razem może się uda... Pozdrowienia No wlasnie, ja tez wzielam aparat i niestety nic sie nie udalo zrobic :-? , wszystko przez pogode. Hehe a nasze psiaki tez niezle wygladaly cale w blocie :lol: .
Ka-Vanga Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Orsini, no wlacha, musimy sie powaznie nad ta 100 zastanowic :wink: :evilbat: .
Romas Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Romas jak sie spotkamy to jeszcze o tym pogadamy . Mam nadzieje, ze to bedzie juz niedlugo . Ja tez na to licze :D Czy to znaczy ,ze wybierasz sie na Bemowo? Ja jeszcze nie wiem.Troche jestem przerazona poczynaniami mojego samochodu :roll:
Romas Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Sluchajcie ,dlaczego my mamy te zielone lampki przy nicku a malwaszka nie ma?!Co to znaczy taka lampka?Intryguje mnie to :D
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 proste: my jestesmy oswiecone a Waszka ciemnota:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zartuje:))
Ka-Vanga Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ja tez na to licze :D Czy to znaczy ,ze wybierasz sie na Bemowo?Ja jeszcze nie wiem.Troche jestem przerazona poczynaniami mojego samochodu :roll: Kurcze no nie wiem wlasnie, bo ja mam 10 zerowke wazna i nie wiem jak z czasem sie wyrobie. Ale bardzo bym chciala :D .
Ka-Vanga Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 proste: my jestesmy oswiecone a Waszka ciemnota:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zartuje:)) :cunao: :roflt: :lol: :evil_lol: .
Romas Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Orsini Ty tez nie masz zielonej lampki! Czyli tez jestes nie oswiecona? :D
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 hehehe to jest czujnik obecnosci on line ;) A my sobie ze ŚŁoniem dopiero od marca znowu połazimy na jakies szkolenia
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Romas jak to nie mam???ja mam:))przynajmniej u mnie na kompie:)))
Ka-Vanga Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A my sobie ze ŚŁoniem dopiero od marca znowu połazimy na jakies szkolenia Ale lenie :P .
malawaszka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 proste: my jestesmy oswiecone a Waszka ciemnota:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zartuje:)) aaaale smieszne :grab: :lol:
Agatka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ale lenie . Nie lenie tylko nowy kurs zaczyna sie dopiero w marcu tzn na IPO. narazie Sonia w domu rzuca sie "na rekaw" hihihi szkoda tylko ze mój ;)
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 a ja sie odchudzam od dzis:))ciekawe jak dlugo mi wytrwalosci starczy:)))))ale tak jakby schusc troszku to by bylo dobrze....
malawaszka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 ojjj dobrze by było schuść deczko :lol: ale ja już oddzisiaj niedam rady bo właśnie spałaszowałam sporawe śniadanko :oops:
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 a ja jabluszko:))na obiad tez jabluszko:))) a juz glodna jestem:(((ale trzeba,bo zimy niet to i te zapasy tluszczu mi nie sa potrzebne:)))))
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 hodowla p.Bednarczykowej jak sie nazywa???bo zapomnialam HELP
orsini Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 aaaa racja dzieki:)))nie ma jak skleroza:))ale ja juz mam swoje lata to moge:)))
jostra Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Za dużo picia i palenia :evil_lol: :drinking: :HUT012:
Recommended Posts