Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
Zyczę Wszystkim w Nowym Roku samych cudownych dni z naszymi psami

A teraz chciałam się przywitać :D

(dopóki obowiązuje 75 euro :evil_lol: :sweetCyb: )

mam 11 miesięcznego czarnego sznaucera olbrzyma

chciałabym - jak mi czas pozwoli czasem porozmawiać z Wami.

hahahaha:)))WITAJ:))))))

masz racje nie wiadomo kiedy podniesiemy stawke:)))))i tak poszlam na kompromis KaVanga chciala 100:))))w sumie ladnie wyglada taka okragla sumka:))))

Posted
No wiesz KA-Vanga muszę jakoś pokombinować z kasą co by mi na :drinking: wystarczyło , bo zauważyłam , że tu jest rozrywkowe towarzystwo :fadein: .

Hie hie :evilbat: .

Orsini widzisz mowilam, ze mozemy spokojnie po 100 euro brac :wink: :evilbat: .

no mialas Ola racje:)))

Posted

Romas jak sie spotkamy to jeszcze o tym pogadamy :grins: . Mam nadzieje, ze to bedzie juz niedlugo :D .

Trzymam kciuki za zdrowie Nafki - z tego, co mówisz, to są pokrewne dusze i podobne wariaty. Wyobrażam sobie całą trójkę (Bangi, Atos i Nafka) na spacerze - wszystkie czarne, brykające, każdy w innym rozmiarze :lol:

Pozdrowienia

Dziekujemy za kciuki, bo sa bardzo potrzebne.

Nio chyba bardzo pokrewne, hehe dwa zywioly :wink: :D , nio i bylo by super jakby mogly tak pobrykac, ale to juz przeszlosc dla mojej Nafki :-? .

Posted
Długo ustalałyśmy wspólną wersję. Wygląda na to, że nam wyszło? :lol:

:cunao: :evil_lol:

Niestety, ja co prawda nawet wzięłam aparat, ale warunki były tak kiepskie (co chwila padało a teren jest w małym wąwoziku, więc tym bardziej ciemno), że nawet jednego zdjęcia nie pstryknęłam.

Następnym razem może się uda...

Pozdrowienia

No wlasnie, ja tez wzielam aparat i niestety nic sie nie udalo zrobic :-? , wszystko przez pogode. Hehe a nasze psiaki tez niezle wygladaly cale w blocie :lol: .

Posted
Romas jak sie spotkamy to jeszcze o tym pogadamy . Mam nadzieje, ze to bedzie juz niedlugo .

Ja tez na to licze :D Czy to znaczy ,ze wybierasz sie na Bemowo?

Ja jeszcze nie wiem.Troche jestem przerazona poczynaniami mojego samochodu :roll:

Posted
Ja tez na to licze :D Czy to znaczy ,ze wybierasz sie na Bemowo?

Ja jeszcze nie wiem.Troche jestem przerazona poczynaniami mojego samochodu :roll:

Kurcze no nie wiem wlasnie, bo ja mam 10 zerowke wazna i nie wiem jak z czasem sie wyrobie. Ale bardzo bym chciala :D .

Posted
Ale lenie .

Nie lenie tylko nowy kurs zaczyna sie dopiero w marcu tzn na IPO.

narazie Sonia w domu rzuca sie "na rekaw" hihihi szkoda tylko ze mój ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...