malawaszka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 WOW Agatka jaka znajomość rodowodów :klacz: Agatko strasznie dziękuję za wykroje :calus:
Agatka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Nie ma za co :) No i przepraszam, ze tak późno ... A ALter EGo to jest po MORRIGAN Nergal i Stablemaster's NORTHERN HOPE i ma siostrzyczki AKME, AURORĘ i ASTRAIE :) mam nadzieje, ze dobrze pamiętam :) A Mama Morrigan jest Brynhild Nergal któa to jest tez mama Garudy :) A Garuda to tatus Soni :) Tak więc ALter i SOnia to rodzeństwo cioteczne :) No i pozdrawiamy Legnice bo mamy tam bardzo duzo znajomych !!! Czy Alter bedzie wystawiany w Głogowie na wystawie w styczniu ???
madzior_ka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 super, ze nasze dogomaniackie grono sie powiększa, a co do naszego ubranka to jeszcze nie gotowe :evil: :evil: :evil: tata obeicał w święta, ale był chory (grypka) wiec nie miałam serca go męczyć ubrankiem, ale teraz to już mu nie wybacze :evilbat: dopilnuję by branko było gotowe na dniach - już pozszywane i w ogóle tylko dokoonczenia tj powszywac gumeczki i zamek:) Agatko i najpierw wydawało mi się że bedzie 3 rozmiary za duze a teraz jak przymierzamy to ono bedzie idaelny:) może couit za długie łapki, ale naprawdę niewiele bo jednak takie szerokie łapki naprawde są lepsze bo z łatwością może psiakbiegac i zginać łapcie:) tez jescze raz dziękuję za wykroje :lol:
Agatka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Nie ma za co i bardzo prosimy o zdjęcia w ubranku :)!!!!!
berenika Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Witaj Agatko :D ! Ja miałam przyjemność :klacz: już widzieć Twoją Sonię na żywo. :angel: , jest boska :iloveyou: Mało tego ten facet co ją kiedyś odbierał od was z autostrady to mój TŻ :) O rany ! :o , ale ty wszystko wiesz - to znaczy kto z kim i co z tego wyszło :P Chciałam się pochwalić , że już udało mi się wstawić zdjęcia , jak zmniejszę reszte to też wstawie. Na galerię oczywiście.
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 NO prosze jaki tens wiat mały !!!! Tylko wyjaśnijcie mi co to znaczy TŻ ... BO ja nie kapuje... No i pedze ogladac foteczki !!! No to sie widzimy w Głogowie :) Bo my tez bedziemy !!
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 A no to juz wszystko wiem !!! W takim razie serdecznie pozdrawiam TŻ :) Mam nadzieje, ze następnym razem Słonica szybciej wsiadzie do Waszego samochodu ;) hihihihi NO bo Laska doszła do wniosku ze niby taki sam jak jej ale inaczej pachnie i ona rezygnuje ;)
Romas Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hej ! Poznalam Ole i przemila Bangi.Fajna suczka i mila wlascicielka :D Ogonek bardzo mi sie podobal. Przykro mi ,ze musialam wczesniej wyjsc ale mialam awarie samochodu. m&Z
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Zapraszam Was wszystkich na nasza nowa stronke!!! Czekamy na recenzje !! www.dolinarivendell.com
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Świetna stronka :multi: teraz to pasuje klimatem do nazwy hodowli :angel: BTW kiedy planujecie jakieś dzieciaczki po Słoniku :wink: :lol: dalekosiężne plany ale może takie już macie :wink:
orsini Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Agatka, www zajefajna:)))grafika SUPERANCKA,ale..wezcie cos zrobcie PLIZ zeby sie szybciej otwieralo:(((bo az ciezko ogladac:(((((
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Fajnie ze sie podoba!! A Słonik napewno nie bedzie kryty w tym roku. Byc moze na poczatku 2006. Tzn tak mysle, ale to wszystko jeszcze dalekie plany ...
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 :hmmmm: początek 2006 powiadasz 8) warte zastanowienia :wink:
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No cos trzeba bedzie zrobic... Pewnie zmienic serwer ;) na lepszy ;)
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 To sie zastanawiaj ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie. jeszcze nie mam opcji co do tatusia... Ale to i tak decydujace zdanie do współwłascicielki nalezy ....
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 no jak narazie widzę planu budowy to 2006 wydaje się być rozsądnym terminem :lol: ale nic nie mówię bo potem nic z tego nie wychodzi :roll: w każdym bądź razie będę śledzić poczynania Słonika :wink:
julcia_so Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Agatko, nie mogę się nadziwić nad wasza nową stronka, jest superowa!!! :) Naprawde, teraz wwzytko super się ogląda, przejżyscie i wogóle 8) A mam takie pytanko bo w dziale psy gdy kliknie sie na Dengigo, a potem na galerię to na samym dole pisze, że więcej zdjęć w dziale "O Dengim" może jestem ciemna, ale nie wiem który tod dział.... :oops:
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 No to nic narazie nie mówimy ;) Chodzi o to ze przy wynikach wystaw Dengiego sa jego zdjecia z wystaw :) Dzieki za miłe słowa na temat stronki :)
berenika Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hej, Wam wszystkim. Agatko stronka jest odlotowa :angel: , zresztą zostawiłam po sobie ślad. :D Dodałam następne zdjęcia Altera. - Ciężko mi to idzie :evilbat: Co do wystawy w Katowicach to nie wiem :-? , bo ciągle mamy problem z uszami :cry: - nie chcą stać , zwłaszcza jedno. :evil: Po Głogowie zobaczymy czy nie będziemy musieli je podciąć :chainsaw:
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hej, Wam wszystkim. Agatko stronka jest odlotowa :angel: , zresztą zostawiłam po sobie ślad. :D Dodałam następne zdjęcia Altera. - Ciężko mi to idzie :evilbat: Co do wystawy w Katowicach to nie wiem :-? , bo ciągle mamy problem z uszami :cry: - nie chcą stać , zwłaszcza jedno. :evil: Po Głogowie zobaczymy czy nie będziemy musieli je podciąć :chainsaw: uuu to znaczy że ma obcięte uszka :( szkoda :( i jak teraz takiemu dużemu psu jeszcze ciąć??? :-? ałaaaaa
berenika Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Niestety :( , taki już był jak go kupowaliśmy - pocięty :chainsaw: A że chcemy go wystawiać to teraz trzeba zrobić wszystko by stały. Jak sobie przypomnę co się działo jak był mały i miał szwy na uszach :-? :x to już się boję :evilbat:
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 ojejcia biedaczysko :( to trzymam :kciuki: żeby go nic nie bolało
Recommended Posts