orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 KaVanga no ja wiem, ze tak moge,ale jak jedna zostawie u plota to bedzie taki jazgot, ze szok!:(((( no to u nas bardzo tanio musze stwierdzic w takim razie:)))))chociaz cos:))))
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 E Ty pracujesz?! :o 16 lat masz i pracujesz ? ? Hehe Pas wszystko Ci sie pokrecilo to ja ma 16 :evil_lol: ,tak naprawde to mam troche wiecej ale ciiiiiiiiii :lol: . No dlatego wole pisać mniej :lol: :oops: Przepraszam kłamczuszek :lol: :evilbat: Hehe Pas ja napisalam ile mam lat, ale jak mnie tu ciagle odmladzaja to ja sie tam ciesze :wink: :evil_lol: .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 http://www.ka-vanga.com/bangipalisada.jpg zaraz te fotke stad wyrzuce, bo nie wolno,ale poki jest...Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat???? oki fotke wyrzucam:))
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 KaVanga no ja wiem, ze tak moge,ale jak jedna zostawie u plota to bedzie taki jazgot, ze szok!:((((no to u nas bardzo tanio musze stwierdzic w takim razie:)))))chociaz cos:)))) o tototo :wink: .
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 KaVanga no ja wiem, ze tak moge,ale jak jedna zostawie u plota to bedzie taki jazgot, ze szok!:((((no to u nas bardzo tanio musze stwierdzic w takim razie:)))))chociaz cos:)))) Kurcze, a moze ktos moglby sie w tym czasie nia zajac, jak bedziesz biegla z shelciaczka, no i na odwrot :D .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 no,zwlaszcza szelciak tak jazgocze, ze sie az prosi o powieszenie na plocie:))))
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 zaraz te fotke stad wyrzuce, bo nie wolno,ale poki jest...Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat???? hie hie dla mnie to wyglada na 20 cos :wink: :lol: .
jostra Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat???? Ale na tym z czerwonymi pazurkami to wyglądała na 16 i pół :megagrin: :mdrmed: :evil_lol:
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 sluchajcie, mozecie wejsc na glowna strone forum???bo ja nie:(((jakis alarm czy czort wie cco to wyskakuje:(((
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ta kumpela co prowadzi zajecia to tez ma wlasnie szelciaka i ona tez sie troszke drze, wiec siedz w klatce jak nie biega i jest cicho :wink: . No wreszcie gdzie wygladam na ponad 16 :evil_lol: .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 zaraz te fotke stad wyrzuce, bo nie wolno,ale poki jest...Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat???? hie hie dla mnie to wyglada na 20 cos :wink: :lol: . KaVanga Ty jestes nieobiektywna:)))widzisz jakies wirtualne zmarszczki i juz:)))dlatego Ci wyszlo 20lat:))
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 KaVanga: moja w klatce tez piluje ryja:)))jest niedozdarcia:)))a wez jej wlej za to,ze sie w sumie cieszy?:((((bo ona z radosci tez sie drze, typowy owczarek
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 A moze ktos by sie z nia bawil pileczka np. zaeby czyms ja zajac. No co ty ja nic nie mowilam o laniu. Hehe, wedlug mnie to ta dziewczynka to nawe na prawie 23 wyglada :grins: . Mi tez nie dziala glowna, tylko sznaucery, na innych ten error wyskakuje :-? .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 pileczka chyba nie zadziala:))co najwyzej jedzenie-za zarcie wszystko by oddala:)))ale i tak wyglada az za dobrze,wiec jakby miala zrec to kanal. No zobaczymy, a moze sie bedzie bala tych wysokosci...swoja droga ja nie wiem czemu one sie nie boja, ja sie boje za nie:))))mafia nawet spadla z tej kladki czy jak mu tam i myslalam,ze jak sie zleci z 1,5metra to sie bedzie bala a ona nic:)))szok:)))
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Orsini, to juz sama nie wiem co Ci doradzic.
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 poczekamy do wiosenki:))i zobaczymy co dalej:))) ehhh tylko kiedy ta wiosna:(((( to rob foty w niedziele?a czym robisz cyfa???jak tak to jak ?tzn. zeby tak dlugo nie myslal ten aparat:(((
_anja Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Witam wszystkich.Widzę że wcinam się do tematu ale chciałam się tylko przywitać :) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Ania i 4-ro misięczna rozrabiaka czarna olbrzymka
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Witam wszystkich.Widzę że wcinam się do tematu ale chciałam się tylko przywitać :) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Ania i 4-ro misięczna rozrabiaka czarna olbrzymka to moze ja tradycyjnie:))) przyjmiemy...za drobna oplata w wysokosci 50euro:))))))))
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Orsini porobie, porobie :D . A foty robie olimpusem c 740 najczesciej z lampa bo bez wychodza czasem rozmazane, ale i wtedy szybciej robi.
jostra Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami A opłatą się nie przejmuj - orsini tak zawsze :stupid:
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Witam wszystkich.Widzę że wcinam się do tematu ale chciałam się tylko przywitać :) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona. Ania i 4-ro misięczna rozrabiaka czarna olbrzymka A my sie znamy, a my sie znamy :grins: , Aniu witaj :D z maluchem :D .
Recommended Posts