Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaVanga no ja wiem, ze tak moge,ale jak jedna zostawie u plota to bedzie taki jazgot, ze szok!:((((

no to u nas bardzo tanio musze stwierdzic w takim razie:)))))chociaz cos:))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
E Ty pracujesz?! :o

16 lat masz i pracujesz ? ?

Hehe Pas wszystko Ci sie pokrecilo to ja ma 16 :evil_lol: ,tak naprawde to mam troche wiecej ale ciiiiiiiiii :lol: .

No dlatego wole pisać mniej :lol: :oops:

Przepraszam

kłamczuszek :lol: :evilbat:

Hehe Pas ja napisalam ile mam lat, ale jak mnie tu ciagle odmladzaja to ja sie tam ciesze :wink: :evil_lol: .

Posted
KaVanga no ja wiem, ze tak moge,ale jak jedna zostawie u plota to bedzie taki jazgot, ze szok!:((((

o tototo :wink: .

Posted

Kurcze, a moze ktos moglby sie w tym czasie nia zajac, jak bedziesz biegla z shelciaczka, no i na odwrot :D .

Posted
zaraz te fotke stad wyrzuce, bo nie wolno,ale poki jest...Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat????

hie hie dla mnie to wyglada na 20 cos :wink: :lol: .

Posted
Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat????

Ale na tym z czerwonymi pazurkami to wyglądała na 16 i pół :megagrin: :mdrmed: :evil_lol:

Posted

Ta kumpela co prowadzi zajecia to tez ma wlasnie szelciaka i ona tez sie troszke drze, wiec siedz w klatce jak nie biega i jest cicho :wink: .

No wreszcie gdzie wygladam na ponad 16 :evil_lol: .

Posted
zaraz te fotke stad wyrzuce, bo nie wolno,ale poki jest...Pasavera no i co, to dziewczatko na focie wyglada na AZ 16 lat????

hie hie dla mnie to wyglada na 20 cos :wink: :lol: .

KaVanga Ty jestes nieobiektywna:)))widzisz jakies wirtualne zmarszczki i juz:)))dlatego Ci wyszlo 20lat:))

Posted

KaVanga: moja w klatce tez piluje ryja:)))jest niedozdarcia:)))a wez jej wlej za to,ze sie w sumie cieszy?:((((bo ona z radosci tez sie drze, typowy owczarek

Posted

A moze ktos by sie z nia bawil pileczka np. zaeby czyms ja zajac. No co ty ja nic nie mowilam o laniu.

Hehe, wedlug mnie to ta dziewczynka to nawe na prawie 23 wyglada :grins: .

Mi tez nie dziala glowna, tylko sznaucery, na innych ten error wyskakuje :-? .

Posted

pileczka chyba nie zadziala:))co najwyzej jedzenie-za zarcie wszystko by oddala:)))ale i tak wyglada az za dobrze,wiec jakby miala zrec to kanal. No zobaczymy, a moze sie bedzie bala tych wysokosci...swoja droga ja nie wiem czemu one sie nie boja, ja sie boje za nie:))))mafia nawet spadla z tej kladki czy jak mu tam i myslalam,ze jak sie zleci z 1,5metra to sie bedzie bala a ona nic:)))szok:)))

Posted

poczekamy do wiosenki:))i zobaczymy co dalej:)))

ehhh tylko kiedy ta wiosna:((((

to rob foty w niedziele?a czym robisz cyfa???jak tak to jak ?tzn. zeby tak dlugo nie myslal ten aparat:(((

Posted

Witam wszystkich.Widzę że wcinam się do tematu ale chciałam się tylko przywitać :) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.

Ania i 4-ro misięczna rozrabiaka czarna olbrzymka

Posted
Witam wszystkich.Widzę że wcinam się do tematu ale chciałam się tylko przywitać :) Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.

to moze ja tradycyjnie:)))

przyjmiemy...za drobna oplata w wysokosci 50euro:))))))))

Posted

A my sie znamy, a my sie znamy :grins: , Aniu witaj :D z maluchem :D .
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...