Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
KaVanga dziekuje za bardzo KONKRETNA odpowiedz:)))))))to juz wiem ile u Was w Warszawce sie placi za agility:))))duzo nie:))))))))

Hehe nie ma za co, zawsze do uslug :wink: , ale serio to zaraz sie kumpeli spytam ile placi w innym klubie :D .

Posted
ciekawe jaka , chyba byla u Was w odwiedzinach z Wawy .

Powiadasz ze do swojego Dengisława przyjechała.... hmmmm.... ;)

Ale tu zdradzacie tajemnice alkowy, hi, hi :P

Posted

NO ja moge napisac ze sie przechwalam ;)

Samochwała w końcie stała i tak wszem opowiadała ... ;) :lol:

Głupawka na koniec roku to fajna rzecz ;)

Posted

KaVanga no super:)))bo tak z czystej ciekawosci:)))

agility jest the best:)))jak sie ma w domku takiego swira jak moja mafia:))ona kocha te kladki, hustawki stoly:))tylko slalomu zalapac nie moze:(((staje w polowie, nudzi jej sie chyba tam?

Posted
Pasawera my tez za bardzo nie wiemy, wiec witaj w klubie:)))))i pisz cokolwiek:))))

Nie no cokolwiek to sie nie da :wink: :P

Głupawka na koniec roku to fajna rzecz

:cunao: :cunao: :cunao:

Posted
Ale tu zdradzacie tajemnice alkowy, hi, hi

Bo jest co opowiadac... nie mówiac o tym ze na dwie suki było 5 chetnych ... no i zdecyduj tu cżłowieku cokolwiek...

W dodatku laskom tak sie na swiat spieszyło ze naraz chciały wychodzic...

Wielkie były jak smoki ;)

Taki miot to sie chyba pamieta do końca życia ;)

Posted

KaVanga a od jakiego wieku mozna zaczac cwiczyc?bo ta mala czarna to mlodziutka jest. Nie ma agility druzgoczacego wplywu na rosnacy organizm i rozwijajace sie stawy?bo np. konie maja minimalny wiek, tzn. najmlodszy kon startujacy w zawodach musi miec skonczone 4lata

Posted
orsini Ty z tymi postami lecisz jak burza :o

Już masz 2000 :lol: :wink:

ooooo, no:))))))

niezle:))

Kochana ja ciezko pracuje:))))...zeby miec tyle postow:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted
orsini Ty z tymi postami lecisz jak burza :o

Już masz 2000 :lol: :wink:

ooooo, no:))))))

niezle:))

Kochana ja ciezko pracuje:))))...zeby miec tyle postow:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tylko mi nie mów że sobie je nabijasz :o :saeek:

Niedługo będziesz psy-chopatka jak Waszka :cunao:

Posted
KaVanga a od jakiego wieku mozna zaczac cwiczyc?bo ta mala czarna to mlodziutka jest. Nie ma agility druzgoczacego wplywu na rosnacy organizm i rozwijajace sie stawy?bo np. konie maja minimalny wiek, tzn. najmlodszy kon startujacy w zawodach musi miec skonczone 4lata

No wlasnie to wszystko zalezy od wielkosci, maluchy moga juz w tym wieku cwiczyc, bo w zasadzie maja juz rozwiniete to co trzeba, natomiast np olbrzymy to dopiero gdzies ponad rok jak maja to dopiero moga tak powazniej zaczac cwiczyc. A w zawodach (np. mistrzostwach jakichs) to od 1,5 roku moga brac udzial psy.

Posted

aha, ja na wiosne musze szetlanda wyprobowac,ale wydaje mi sie,ze Mafia lepsza niz szelciak,ale za to szelciak madrzejszy i dzieciow juz miec nie bedzie,wiec caly sezon mozna skakac,ale jak ja to mafii wytlumacze?a jak zabiore 2 na trening to ta przywiazana do plota drzec sie bedzie:(((

no i problem:(((same problemy k...mac:)))))))

Posted

W dodatku laskom tak sie na swiat spieszyło ze naraz chciały wychodzic...

Wielkie były jak smoki ;)

Taki miot to sie chyba pamieta do końca życia ;)

Od początku dawały czadu :evil_lol:

Chyba każdy się pamięta? Ja już się boję, bo jak już dojdzie do czegoś :D u mnie w przyszłym roku to ja sobie nie dam rady :help1: :shake:

A teraz czekam na akceptację przydomka, jak w końcu dostanę to się pochwalę

Posted
E Ty pracujesz?! :o

16 lat masz i pracujesz ? ?

:))))to nie ja:)))te 16lat to ma KaVanga:)))))jak ja zobaczysz to i tak powiesz, ze jeszcze mlodziej wyglada:)))))))

Posted

Hehe Pas wszystko Ci sie pokrecilo to ja ma 16 :evil_lol: ,tak naprawde to mam troche wiecej ale ciiiiiiiiii :lol: .

Posted

Jostra: no stres jak na maturze albo i gorszy!!!!zwlaszcza jak przy pierwszym cos nie tak pojdzie (u mnie szelciak z wielkimi problemami rodzil) to potem nawet jak jest wsio OK to sie wydaje,ze zle idzie...KOSZMAR!to jest najgorsza czesc, za to potem jak juz sobie spokojnie spia kolo mamy....

Posted

Hehe Pas wszystko Ci sie pokrecilo to ja ma 16 :evil_lol: ,tak naprawde to mam troche wiecej ale ciiiiiiiiii :lol: .

No dlatego wole pisać mniej :lol: :oops:

Przepraszam

kłamczuszek :lol: :evilbat:

Posted
aha, ja na wiosne musze szetlanda wyprobowac,ale wydaje mi sie,ze Mafia lepsza niz szelciak,ale za to szelciak madrzejszy i dzieciow juz miec nie bedzie,wiec caly sezon mozna skakac,ale jak ja to mafii wytlumacze?a jak zabiore 2 na trening to ta przywiazana do plota drzec sie bedzie:(((

no i problem:(((same problemy k...mac:)))))))

Orsini spokojnie mozesz przychodzic i biegac z dwoma, ja swojego czasu tez tak robilam, no i teraz dziewczyny w klubie tak robia.

No juz wiem, w jednym z klubow za kurs placi sie 150 zl, a kurs ma chyba 10 godz. to tak mniej wiecej, bo dokladnie kumpela nie pamieta :D .

Posted

Pasi przestan:))pisz duzo:))))po prostu humor nam poprawilas:))))wiec super:))))))))))))))))))))))))))))))))))i o to chodzi!zeby sie posmiac troszke!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...