Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 dzieki za link...to juz mi sie to nie podoba, wole skoki:)))))a nie jakies nudne siad i waruj:)) tylko moja Mafia jest szalona i ona wskakuje na wszystko:)))i bez rozkazu:((uwielbia wysokosci, a po agility jej zostalo zwiedzanie wszelkich stolow jak tylko domownicy wyjda z pokoju:)))))no i oczywiscie juz jak jest na stole to trzeba sprawdzic jak smakuja rozne rzeczy co to pancio zostawil idac do kuchni po herbate:))))))))))) W sumie zalezy co kto lubi i od predyspozycji psa. My na codzien trenujemy agility, ale takie zajecia z obedience tez chytnie zobaczymy, szczegolnie te psiaki tak super pracujace z przewodnikiem. Moja Nafka sie super do czegos takiego nadaje, bo ona w oczy sie wpatruje i tylko czeka na jakas prace, hehe ale zawsze mialam problem na ringu, bo ona w biegu zamiast patrzec przed siebie to mi w oczy ciagle :wink: :lol: . Teraz niestety juz nie moze trenowac :( .
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 rob foty:(((a kto z suczydlem pobiegnie?:((((bo najfajniejsze foty by byly z normalnego aparatu z lustrzanki a co ja zrobie , ze nie mam znajomych ktorzy sie takim sprzetem potrafia obsluzyc?a z cyfry...to zanim on zrobi fote to pies juz skonczy caly tor:)))) Hehe, Ty biegniesz, a komus wczesniej wciskasz aparat, zeby Ci foty robil :evilbat: . U nas tez sa z cyfowki foty, pewnie, ze lepsze z lustrzanki, ale jak to mowia: jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :wink: :D .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 narobilam sobie apetytu na te skoki:)))))chyba pojade do jakiejs stadniki stacjonaty poskakac, bo nasz treserka chyba do domku na Sylwka pojedzie,wiec tor zamkniety bedzie
jostra Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 A ja chyba bym nie umiala w swieta bez prawdziwej choinki, ten zapach - mniam :wink: . Jostra, zawsze mozna miec chojaczka w doniczce i potem na dzialeczke wsadzic 8) . Mam w ogródku mnóstwo różnych iglaków - moje pieski uwielbiają je obsikiwać :D :evilbat: Juz nie mam na więcej miejsca Ale dlaczego mniam? Choinka chyba dobrze nie smakuje?! :-? W postawie tez sa fajne :wink: , no i mamy sliczna siostrzyczke :grins: . Już się tak nie podlizuj, bo zawaliłaś na całej linii z tymi fotami z agility :eviltong: :shake: :cooldevi: U nas nie ma takiego toru, więc my takich nigdy nie zrobimy :(
Agatka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Nie nadazam za Wami... ;) Wiec melduje posłusznie, ze zainteresowanym wysłałam wreszcie obiecane listy. NO i jeszcze raz błagam o wybaczenie... Obiecuje poprawe!!!! Ja chciałam zeby Danica biegała bo ona sie nadaje ale niestety u nas w Krakowie nie ma gdzie cwiczyc . jest tylko jeden tor byle jaki i w dodatku treningi sa tak drogie, że mnie poprostu na nie nie niestac... :( NO i musze powiedziec, ze Lulusiowe dzieci sa naprawde piekne :) przepraszam za to ze tak sie chwale , ale no to chyba normalne ze jestem happy !!! :) Az sie nie moge doczekac co bedzie po Collinku :)
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Jak Livka dostała cieczke miałam kompletna pustke w głowie , nie wiedziałam kim mam kryc. W sumie nie wiadomo skad sie nagle znalazł pies... Jak to nie wiadomo skad sie wzial, no wiesz i Ty tu jeszcze to piszesz :P , no pomysl, pomysl kto Ci go podpowiedzial :P .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 no wlasnie a propos drogie , ile u Was to kosztuje w roznych miastach? u mnie 10zl za te wspomniane 3h, tor jest super, tylko ta sciana, palisada czy jak to zwal pod strasznym katem i jak sie sznaucer na maxa nie rozpedzi to w zyciu nie wskoczy:(((aha, tor jest poza miastem,wiec jeszcze trzeba dojechac, jak ktos nie ma auta to praktycznie bez szans:((((no chyba ze chce isc kilka km od miasta,ale to juz przyprowadzi psa padnietego:((
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Już się tak nie podlizuj, bo zawaliłaś na całej linii z tymi fotami z agility :eviltong: :shake: :cooldevi: Ja sie nie podlizuje, tylko pisze co mysle, ale skoro nie chcesz to wiecej moge nie pisac :P .
Agatka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 NO przecie taka jedna laska mi powiedziała, ze piesek jest w polsce :) Ale to była decyzja w trymiga... No i Kreska dorzuciła swoje trzy grosze i Kasia od Piwowarów... NO i mamy takie dwie laseczki :)
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ja nawet nie wiem ile u nas kosztuje, bo mi kupela jeszcze nie powiedziala ile mam placic, ale u nas to sie miesiecznie placi (chyba) :wink: .
Agatka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 A u nas wychodzi cos 10 zł za godzine a wiadomo ze trenowac to trzeba kilka razy w tygodniu wiec miesiecznie kwota jak dla mnie nie do przeskoczenia...
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 ale w ogole nie slyszalas ile to wychodzi miesiecznie?no jak to Twoja kolezanka to mozesz i nic nie placic, ale ile taki czlowiek z ulicy buli
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 uuu za godzine?????to niezle!!!bo jak jest cieplo to te nasze 3h mijaja jak z bicza strzelil, zwlaszcza,ze sie tez i siedzi i gada z ludzmi nie tylko psiak ma zabawe:)))
jostra Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Nie nadazam za Wami... ;)Wiec melduje posłusznie, ze zainteresowanym wysłałam wreszcie obiecane listy. NO i jeszcze raz błagam o wybaczenie... Obiecuje poprawe!!!! Dziękujemy i wybaczamy :buzi: Nie nadazam za Wami... ;)NO i musze powiedziec, ze Lulusiowe dzieci sa naprawde piekne :) przepraszam za to ze tak sie chwale , ale no to chyba normalne ze jestem happy !!! :) Miło, że Ci się podobają :iloveyou:
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 nie szybko:))nas jest duzo:))a kazdy swoje trzy grosze wtraci i juz jest troche czytania:))))))) paska dolacz do nas:))) ale mnie naszlo na skoki teraz....i te foty z agility bombowe!!!!tez takowe chce:(((buuu
Agatka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Dziękujemy i wybaczamy :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel: :multi: :angel:
jostra Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Już się tak nie podlizuj, bo zawaliłaś na całej linii z tymi fotami z agility :eviltong: :shake: :cooldevi: Ja sie nie podlizuje, tylko pisze co mysle, ale skoro nie chcesz to wiecej moge nie pisac :P . Pisz, pisz :Rose: Tylko nie dawaj już więcej fot z agility, bo mnie skręca z zazdrości :sabber: Myślałam, żeby sobie takie coś wybudować, ale to za dużo roboty, a mój husband nie ma na to czasu :(
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 NO przecie taka jedna laska mi powiedziała, ze piesek jest w polsce :) Ale to była decyzja w trymiga... ciekawe jaka :hmmmm: , chyba byla u Was w odwiedzinach z Wawy :wink: :P :evilbat: .
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 ale w ogole nie slyszalas ile to wychodzi miesiecznie?no jak to Twoja kolezanka to mozesz i nic nie placic, ale ile taki czlowiek z ulicy buli nie mam pojecia ile, ma mi powiedziec na dniach ile, ale chyba duzo to nie bedzie, w sumie to chodzi o to zeby za to pieniadze utrzymac tor i zeby ona cosik zarobila :D .
Agatka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 ciekawe jaka , chyba byla u Was w odwiedzinach z Wawy . Powiadasz ze do swojego Dengisława przyjechała.... hmmmm.... ;)
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 KaVanga dziekuje za bardzo KONKRETNA odpowiedz:)))))))to juz wiem ile u Was w Warszawce sie placi za agility:))))duzo nie:))))))))
Pasavera Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 nie szybko:))nas jest duzo:))a kazdy swoje trzy grosze wtraci i juz jest troche czytania:)))))))paska dolacz do nas:))) ale mnie naszlo na skoki teraz....i te foty z agility bombowe!!!!tez takowe chce:(((buuu Nie wiem o czym piszecie czasam więc wole siedzieć cicho :lol: :oops:
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Pisz, pisz :Rose: Tylko nie dawaj już więcej fot z agility, bo mnie skręca z zazdrości :sabber: Myślałam, żeby sobie takie coś wybudować, ale to za dużo roboty, a mój husband nie ma na to czasu :( Hehe, Jostra to do roboty, kilka rurek pcv i tor gotowym my tez tak zaczynalysmy, wcale nie mialysmy na poczatku takich przeszkow jak teraz.
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 ciekawe jaka , chyba byla u Was w odwiedzinach z Wawy . Powiadasz ze do swojego Dengisława przyjechała.... hmmmm.... ;) Hmmmmmm, chyba tak :wink: :evilbat: .
Recommended Posts