Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olivka (odp. na pyt. z galerii) u nas w Wawie mozna znalezc kilka fajnych klubow. Do tego co ja chodze z Bangi, to wiem, ze dziewczyny sie troche napracowaly ostatnio i sa tego efekty :D , wczesniej jak chodzilam z Nafka to byly troche inne przeszkodki. Bangi to w ogole taka wesola jest, ona lubi biegac, bawic sie i nie straszne jej bloto, hehe szczegolnie po ostatnim treningu sie przekonalam :wink: , jak wrocilam do domu i wsadzilam ja do wanny to czarne bloto z niej splywalo, tak sie wybrudzila. Ale tak fajnie sie biegalo z kumplami i nie wazne bylo czy po blocie czy po trawce, wazne ze sie biegalo :wink: :evilbat: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
Bylam w Galerii :D

Ka-Vanga alez ta Twoja psinka jest fajna.Ten ogonek ...no wybacz ale to przecudne jest :P I jak pedzi przez te przeszkody !

Dzieki Romas :D , milo mi cos takiego slyszec, ale moze wkrotce uda nam sie na zywo spotkac to wtedy zobaczysz jak ona tym ogonkiem macha :D . No to mam nadzieje, ze sie spotkamy w przyszla niedziele na treningu, a moze Justa sie jeszcze wybierze? :D .

Posted
Hehe Madzioko, nic trudnego wsiadasz w pociag i za 2 godz. 40 min. jestes w Wawie .

hehe....mówi się zawsze łatwo.. :evil:

Czemu mowi, ile to razy ja tak jezdzilam :D .

Madziorko(odp. na pyt. z galerii), trudno mi powiedziec konkretnie gdzie sie kupuje przeszkodki, ale wiem, ze sa specjalne firmy ktore sie tym zajmuja, jednak one chca niezla kase za to. Duzo rzeczy mozna zrobic samemu, tylko trzeba wiedziec jak to zrobic i miec materialy. U nas teraz bedzie robiona hustawka i to tez przez nas klubowiczow :D .

No i dzieki za cieple slowa na temat Bandziorka :grins: .

Posted

Ka-Vanga wybacz, ale jakoś sie nie doczytałam... Czy Wy gdzieś do Wawki chodzicie na te przeszkódki?

U nas na lotnichu takie cos łorganizują... Ale tak jakoś czas mija, a to cąły czas przelatuje i w końcu nie idziemy się zapisac. Zreszta ni wiem ile takie rarytacy moga kosztować :-?

Posted

a huśtawkę będziecie robić według jakiegoś schematu, instrukcji czy sami skombinujecie wg waszej inwencji? z jakich materiałów? w MOim Psie są fajne instrukcje o budowie przeszkód:) a slalom i reszte przeszkód kupione macie czy robione?

Posted
Ka-Vanga wybacz, ale jakoś sie nie doczytałam... Czy Wy gdzieś do Wawki chodzicie na te przeszkódki?

U nas na lotnichu takie cos łorganizują... Ale tak jakoś czas mija, a to cąły czas przelatuje i w końcu nie idziemy się zapisac. Zreszta ni wiem ile takie rarytacy moga kosztować :-?

Tak, przy Raclawickiej, fajnie jest, wesolo :D , moze kiedys przyjdziesz i zobaczysz? A moze w ta niedziele, bo i Romas ma byc, bo bedzie organizowany trening obedience. Goraco zapraszamy :D .

Posted

Madziorko, mnie sie nie pytaj, bo ja nie wiem. Jakis tam "przepis" na hustawke maja :wink: . A co do reszty przeszkod to slalom i hopki wlasnej roboty, a reszta to nie mam pojecia. Wiesz, ja po bardzo dlugiej przerwie tak wrocilam, wiec nie wiem do konca co kto robil i jak :wink: :D .

Posted

Nio chciałabym kiedyś wpaśc, ale w tą niedziele to trzeba będzie odsypiac Sylvka :lol: 8)

Wpadne (mam nadzieje... ale ie wiem kiedy), ale to jest co tydzień? W każdą niedziele, tak?

Posted

hweh jezeli ten slalom i hopki sa własnej roboty to jam jest DUch Święty-ja chba taka zdolna nie jestem, ale jak tylko bedzie chwilka to porozmawiam z tatuśkiem i może coś wykombinujemy:))) a Moim Psie jest przepis na slalom taki, ze rurki wbija się do ziemi tak chyba też możnaby zrobić i bedzie łątwiej, nie trzeba już robić tej poziomej rurki co idzie przy ziemi:)

Justa ty się nei zastanawiaj tylko wpadaj bo na pewno jest super:))

Ka-Vango to obedience to też wy ćwiczycie czy jakaś inna grupa jest?

Posted

Madziorko, ja Ci pozniej powiem jak zrobic slalom, ale to moze na gg, albo na priv, zeby reszty towarzysta nie nudzic :wink: .

Obedience to mamy tylko w ta niedziele, bedzie u nas goscinnie kilka madrych osob i beda nam mowic co i jak :D .

Justa, co tam odsypiac, odsypiac to bedziesz w sobote :wink: , aaaaaa no tak zapomnialam, ze ja sie nie znam, bo ja to cyborg jestem :wink: :evilbat: .

Posted

W Galerii zostalam przebita i pobita na glowe :D zdjeciami Doroty z Atosem.

Dorota ,nie chwalilas sie wczesniej tymi pieknymi fotkami ,szkoda :D Jak ten Atosik sadzi przez przeszkody az mu uszy sie rozwiewaja :D

Sznaucer w ruchu jest piekny ale sznaucer dostojnie stojacy tez mi sie podoba -jak ta ogoniasta slicznotka na stole :wink:

Ech,ja wogole kocham sznaucerki .

Madziorka ,dawaj , przyjezdzaj do nas :D Wtedy to dopiero by sie dzialo ,sznaucerki bylyby gora ! (liczebnie :wink: )

Lece do pracy

m&Z

Posted

KaVanga ale tak po ludzku:))prosto napisz czym sie rozni agility od obedience czy jak to zwal?:))

my tez mamy mikro klubik,ale ja to jestem za leniwa,zeby w taka pogode jezdzic z psem na skoki:))))

Posted

Ale superanckie foty w galerii,SZOK!!!!

Tez musze swojej takie porobic na torze,ale to na wiosne:)))

Jostra: psy jak psy...ale jaka CHOINKA!!!!!!!!!naturalna???co to jest?bo na swierk nie wyglada, tzn. na zwykly swierk:))

Posted

Jak to: "psy jak psy" ???

To galeria sznaucerów, a nie choinek :-?

A choinka to sam plastik :P - bardzo ekologiczna

Ja jestem miłośnikiem przyrody, szkoda drzew wycinać, żeby po Świętach wylądowały w koszu

A w tle widać moje złote rybki, które mają spełnić nasze życzenia :)

Posted
KaVanga ale tak po ludzku:))prosto napisz czym sie rozni agility od obedience czy jak to zwal?:))

my tez mamy mikro klubik,ale ja to jestem za leniwa,zeby w taka pogode jezdzic z psem na skoki:))))

Orsini, agility i obedience to zupelnie rozne dyscypliny. Obedience jest podobne do pt, a zreszta zobacz tu, hehe tu Ci lepiej wytlumacza, bo ja jako 16tka :lol: (ale mi sie to podoba, w sumie fajnie miec tyle lat, co :grins: ), moge cos namacic :wink: : http://www.obedience.prv.pl/.

Hehe, no to len z Ciebie, szybciutko na trening prsze jechac :wink: .

Posted

len nie len, ale jest zimno, mokro bloto i w ogole bezsensu, bo mamy nadgorliwa treserke i treningi trwaja...3h!!!!mi by wystarczyla godzina,zeby pies padl na pysk i byl wybiegany i szczesliwy, a nie 3h w taka pogode:(((

Posted

A ja chyba bym nie umiala w swieta bez prawdziwej choinki, ten zapach - mniam :wink: . Jostra, zawsze mozna miec chojaczka w doniczce i potem na dzialeczke wsadzic 8) .

Orsini, to rob foty swoim na torze, bo to sa chyba najwspanialsze foty, eh sznaucer w ruchu, po prostu bomba :wink: , szczegolnie super sa te foty co Dorotak wkleila.

W postawie tez sa fajne :wink: , no i mamy sliczna siostrzyczke :grins: .

Posted

dzieki za link...

to juz mi sie to nie podoba, wole skoki:)))))a nie jakies nudne siad i waruj:))

tylko moja Mafia jest szalona i ona wskakuje na wszystko:)))i bez rozkazu:((uwielbia wysokosci, a po agility jej zostalo zwiedzanie wszelkich stolow jak tylko domownicy wyjda z pokoju:)))))no i oczywiscie juz jak jest na stole to trzeba sprawdzic jak smakuja rozne rzeczy co to pancio zostawil idac do kuchni po herbate:)))))))))))

Posted

rob foty:(((a kto z suczydlem pobiegnie?:((((bo najfajniejsze foty by byly z normalnego aparatu z lustrzanki a co ja zrobie , ze nie mam znajomych ktorzy sie takim sprzetem potrafia obsluzyc?

a z cyfry...to zanim on zrobi fote to pies juz skonczy caly tor:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...