Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio bo ja chcę żeby to forum było przyjazne dla wszystkich i dla użytkowników i dla tych którzy tylko chcą wpaść i obejrzeć fotki. A także dla nas, bo czasem chcemy sobie coś zobaczysz a tutaj tony samych rozmów!

Justa siem stara... i chyba za bardzio, bo nic nie wychodzi i wpadam w nerwice jakąś!!!

Zdróffko :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

To ja też się dołączam :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

:beerchug:

Posted
Forum alkoholikow, tylko ja jedna normalna:)))

Normalna w swojej nienormalności??? :cooldevi:

:cunao: :drinking: :cunao: :drinking: :cunao: :drinking: :drinking:

Posted

Ale zabawa na całego widze :lol: :angel:

:drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif

Posted

Przybieglam kurcgalopem z pracy ,rzucilam sie do komputera i ...umiescilam jeszcze jedno zdjecie Zuzi w Galerii :D Tym razem ,dzieki radom kolezanki Dorotki (Dzieki Dorotko :D ) o znacznie lepszych proporcjach.

To juz wiecej nie bede przynudzac o tym :D ale super sie bawi tymi zdjeciami.

m&Z

Posted

Super masz psinkę :angel: Na tym zdjęciu to taki diabełek kochany :wink: :angel:

:drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif :drinking: :angel: :drinking: new_multi.gif

Posted

Ale scie sie nagadaly poczekajcie SYlwek dopiero w piatek a srode mamy. jak wy juz tak imprezujecie to co bedzie w piatek ???

Strach pomyslec ;) :lol:

Ale sie dolanczam !!!!

:drinka: :B-fly: :BIG:

Posted

Ciesze sie ,ze moja Zuzia sie podoba :D Ona faktycznie jest bardzo wesolym psem.Wasze sznaucery tez?

jak Zuzia jest smutna to na bank jest chora ,a tak przez 8 lat jak jest ze mna zawsze w dobrym nastroju :D

Chyba golne sobie z Wami :drinking:

To na zdrowie !

m&Z

Posted

Bylam w Galerii :D

Ka-Vanga alez ta Twoja psinka jest fajna.Ten ogonek ...no wybacz ale to przecudne jest :P I jak pedzi przez te przeszkody !

Moja Zuzanka skacze przez przeszkode ,faktycznie domowej roboty ale nie mojej.To akurat jest w Parku Skaryszewskim na treningu Obedience.Zaslonilysmy dol przeszkody szalikami zeby przeszkoda byla pelna,a nie taka jak w agility.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...