malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 buuuahahahah jeszcze kloszardów brakuje :lol:
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Szkoda, ze nie widzialas jakie tam jeszcze tlumy w halach byly, no i jaki wegiel i dalej zlom, eh szkoda slow, wstyd mi tylko, ze to nasz oddzial takie miejsce wymyslil :roll: :-? .
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 ja tam nie żałuję że tego nie widziałam :evilbat: :lol:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra; no suka zajefajna!!!tu pisze wiesz czemu:))))
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 nazywaj to sobie jak chcesz:)))ja poprostu awantur nie lubie:)))))))
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A w to to już nie uwierzę :baddevil: :vamp: :evilgrin: :saeek: :HUT012: :diabloti:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :))oj to zalezy z kim:)))z obcymi i owszem,ale ze "swoimi" to juz niebardzo...:))
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra; no suka zajefajna!!!tu pisze wiesz czemu:)))) A takich komentarzy tez nie mozna tam pisac :oops: .
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Czekoladowe też widziałam, a może to czarne tylko się rozjaśniły na słońcu, bo u czarnych coraz gorzej z kolorem :( Tego co ja widzialam to na pewno byl czekoladowy od urodzenia :wink: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 KaVanga lepiej nie:)))niby mozna,ale jakos ci ludzie nerwowi pod koniec roku sie staja:))u mnie w pracy tez wszyscy jak na beczce prochy by siedzieli-tak sie zachowuja:))
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra; no suka zajefajna!!!tu pisze wiesz czemu:)))) A takich komentarzy tez nie mozna tam pisac :oops: . a właśnie że mozna i tego Justus nie zabrania, nie wolno tylko gadać, gadać, gadać o wszystkim oprócz zdjęć, bo potem np JA chcę sobie obejrzeć galeryjkę i umieram z nudów jak muszę przerzucać stosy gadulstwa :evilbat:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Waszka!!!!jak to umierasz z nudow czytajac nasze wypociny????????????????????????????????????????????? buuu, czytaliscie?:(((((
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 hahaha ale tylko wtedy jak jestem nastawiona na oglądanie fotek :lol:
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :hmmmm: i co ja mam Ci teraz powiedzieć?? :wink:
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Malawaszka, ale jestes, buuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: .
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 hahah ale z Was małpy :evilbat: :lol: znalazły se temat :-? jakbym Was nie lubiła to bym tu nie właziłam nieeeeeeeee????????? :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( az musze se gulnac :drinking: :drinking: :drinking:
Justa Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra; no suka zajefajna!!!tu pisze wiesz czemu:)))) A takich komentarzy tez nie mozna tam pisac :oops: . Może ja to zostawie bez komentarza. Mam wrażenie, że robi się z tego niezdrowa sytuacja, ale skoro tak wolicie to ok, może tak być. JA jestem otwarta na propozycje. Też sobie muszę gulnąć :drinking: :(
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 hahah ale z Was małpy :evilbat: :lol: znalazły se temat :-? jakbym Was nie lubiła to bym tu nie właziłam nieeeeeeeee????????? :drinking: :drinking: :drinking: Dobra dobra, teraz to taka sciema :wink: :evilbat: . Orsini, pozwolisz, ze dolacze do Ciebie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :biggrina:
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra; no suka zajefajna!!!tu pisze wiesz czemu:)))) A takich komentarzy tez nie mozna tam pisac :oops: . Może ja to zostawie bez komentarza. Mam wrażenie, że robi się z tego niezdrowa sytuacja, ale skoro tak wolicie to ok, może tak być. JA jestem otwarta na propozycje. Też sobie muszę gulnąć :drinking: :( Eeeeeee tam Justa nie przejmuj sie, za duzo sobie "popilysmy" to i gadamy bzdury :evilbat: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 a nie mowilam, ze ludziska jacys nerwowi pod koniec roku?:)))) spokojnie, millenium juz bylo:)))nie ma co sie stresowac-konca swiata nie bedzie:))przynajmniej na razie:)))
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Justus nic się nie przejmuj :calus: I ja się napiję :drinking: :drinking: :drinking: za goopoty
Recommended Posts