Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Szkoda, ze nie widzialas jakie tam jeszcze tlumy w halach byly, no i jaki wegiel i dalej zlom, eh szkoda slow, wstyd mi tylko, ze to nasz oddzial takie miejsce wymyslil :roll: :-? .

Posted
Czekoladowe też widziałam, a może to czarne tylko się rozjaśniły na słońcu, bo u czarnych coraz gorzej z kolorem :(

Tego co ja widzialam to na pewno byl czekoladowy od urodzenia :wink: .

Posted

KaVanga lepiej nie:)))niby mozna,ale jakos ci ludzie nerwowi pod koniec roku sie staja:))u mnie w pracy tez wszyscy jak na beczce prochy by siedzieli-tak sie zachowuja:))

Posted
Jostra; no suka zajefajna!!!tu pisze wiesz czemu:))))

A takich komentarzy tez nie mozna tam pisac :oops: .

a właśnie że mozna i tego Justus nie zabrania, nie wolno tylko gadać, gadać, gadać o wszystkim oprócz zdjęć, bo potem np JA chcę sobie obejrzeć galeryjkę i umieram z nudów jak muszę przerzucać stosy gadulstwa :evilbat:

Posted

Może ja to zostawie bez komentarza. Mam wrażenie, że robi się z tego niezdrowa sytuacja, ale skoro tak wolicie to ok, może tak być. JA jestem otwarta na propozycje.

Też sobie muszę gulnąć :drinking: :(

Posted
hahah ale z Was małpy :evilbat: :lol: znalazły se temat :-? jakbym Was nie lubiła to bym tu nie właziłam nieeeeeeeee????????? :drinking: :drinking: :drinking:

Dobra dobra, teraz to taka sciema :wink: :evilbat: .

Orsini, pozwolisz, ze dolacze do Ciebie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :biggrina:

Posted

Może ja to zostawie bez komentarza. Mam wrażenie, że robi się z tego niezdrowa sytuacja, ale skoro tak wolicie to ok, może tak być. JA jestem otwarta na propozycje.

Też sobie muszę gulnąć :drinking: :(

Eeeeeee tam Justa nie przejmuj sie, za duzo sobie "popilysmy" to i gadamy bzdury :evilbat: .

Posted

a nie mowilam, ze ludziska jacys nerwowi pod koniec roku?:))))

spokojnie, millenium juz bylo:)))nie ma co sie stresowac-konca swiata nie bedzie:))przynajmniej na razie:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...