Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 No ta zeszloroczna warszawska, to po prostu byla the best, nikt takiej nie robi :evilbat: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 aaa nie wiem tu moge sie mylic, ale te szczenki maja dopiero kilka dni nie sadze, zeby to one juz tam byly:))))ta komorka to sa szczenki takiego policjanta, ale nie pamietam jak sie nazywa, kiedys mial biala suke z Germaniki i wystawki byly dla niego tak wazne, ze blokowal ja hormonalnie i potem jak juz chcial dzieci od niej to d*** blada:))wiec sobie sprawil kolejna suke, chyba po Unicie-nie wiem, tak czy siak to jego szczenki i chyba Jazza, ale mowie-nie chce sklamac. 1500zl buja sie z nimi juz Xmiesiecy te szczenki sa z 2 bialych nie z mieszania kolorow:)))))z mieszania sie jeszcze ani 1 bialy nie urodzil:))
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jesssssssssu, ale Wy ciekawskie jestescie baby, wszystko od razu musza wiedziec :wink: :lol: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Kochana ciekawosc to pierwszy stopien do wiedzy:))))
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 zmienilam te fote,bo...jak napisze, ze sie J. wqrzy to sie wqrzy,ze tak pisze, bo jej nie szanuje:))))wiec zmienilam, bo tak niech bedzie:)))
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Orsini mówi - to ja pytam, ale już mi się znudziło :-? :evilbat:
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Mię to nie interesi Ja nie piszę o swojej, bo nie chcę zapeszać - raz już się tak załatwiłam Ale o co chodzi Tobie to nie kumam? :o
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Tak chodzi o te wykroje, ktos mi musi kopa dac, bo ja ciagle zapominam... Chyba sobie musze w telefonie pikawe nastawic na wieczór i w końcu to zrobic... ja to wogólemnie znam tak dobrze hodowli białasków wiec sie nie bede wdawac w dyskusje. Czyzbys sugerowała ze Westiki dokrywały te suczki ;) Ciekawa metoda ;)
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Dobra, dobra nie kluccie sie :P . A co do tych westikow, to tez to slyszalam od kilku osob, ale nikt pewnosci 100% chyba niegdy nie bedzie mial :roll: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 ja niczego nie sugeruje:)))tylko jakis taki dziwny zbieg okolicznosci:)))fakt, ze sa w naturze albinosy, ale...:))) Jostra o nic:))tylko pisze, ze jest bialy pies z importu i wzbudzilo to zainteresowanie:))))jak kazdy import, a bialy w szczegolnosci:)))
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 KaVanga ja sie nie kloce:)))) Jostra odkryla przez pomylke swoja sunie:)))tez bym nie wpadla na pomysl, ze Holenderka na www napisze w innym dziale, ze planuje te suke wystawiac akurat tego dnia:)))))przypadek:))) a jest zla, ze ja nie chce zdradzic wiecej o tym psie i kto go ma:)))))skoro juz wiem co ona kupi:))))a mnie to tylko i wylacznie bawi, bo ja bialych to nawet nie podziwiam na wystawach i dlugo nie bede:)))zupelnie jak Rafal Agatki:))) a co do zapeszania to ZABOBONY:)))
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A cóz to za kolor...... CHyba nie import hodowlany ;) :lol:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jostra STARE:)))to cos juz tam jest chyba z rok Agatka a i owszem to MA papiery AKC i szczenieta tez beda je mialy :))))ale nie wiem czy juz czeszka miala jakis miot czy nie:))bo to top secret jest:))))
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A jak przegladalam amerykanskie stronki, to oprocz tych w laty miniatur wypatrzylam czekoladowa miniaturke :biggrina: . No i u nich te laciate to maja niezle ceny (przynajmniej na jakiejsc stronce tak bylo napisane), moze Ci Czasi maja zamiar wyhodowac laciate i je sprzedawac :wink: .
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 tak tak te liver miniatury jeszcze drozsze:)) czeszka bedzie te laciaki hodowac, albo juz to robi na rodowod AKC ale nie wiem jak ze zbytem tego?wracaja do USA?bo kto tu to kupi???
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A moze spowrotem do stanow, moze masz racje w sumie u nas chyba trudno by bylo takie sprzedac, ale kto to wie :wink: .
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Ja czytałam, że te partie to jeszcze są niezaakceptowane przez AKC Ale amerykańcy się starają Czekoladowe też widziałam, a może to czarne tylko się rozjaśniły na słońcu, bo u czarnych coraz gorzej z kolorem :( Orsini to że Ty widziałaś nie znaczy, że inni też są tacy mądrzy, oblatani i wszystko w swoim życiu już widzieli 0X :evilbat:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Orsini to że Ty widziałaś nie znaczy, że inni też są tacy mądrzy, oblatani i wszystko w swoim życiu już widzieli 0X :evilbat: co widzialam bo sie pogubilam???? Maja maja rodowody AKC:))))tak jak wiele innych amerykanskich dziwolagow jak whippet dlugowlosy:))swoja droga super wyglada-miniaturka borzoja:)))
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A mi sie to nie pododba... Dla mnie to takie wymyslanie bez sensu... lepiej by sie czeszka zajeła poprawieniem ich sznuacerów np czaro-sr bo wołaja o pomste do nieba ... :(
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Agatka jak czegos nie rozumiesz to chodzi zawsze o 1:))) kasa,kasa,kasa:))) wiesz jakie te laciaki sa drogie jak KaVanga slusznie zauwazyla?a tu domiesz krwi championa i wiesz jak wtedy pojda jak cieple buleczki:)))))))
malawaszka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 no wlasnie czemu?:)))tu nie galeria ale wklejam Warszawke zeszloroczna:)))http://img149.exs.cx/img149/8506/warsawcup040fz.jpg aaahahaha Orsini - jaka fota z wystawy no ja nie mogę :roflt: ładnie Was załatwili :lol:
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 tak:))to bylo na zewnatrz, a wystawka w halach co wiecej to szumnie nazywali CENTRUM TARGOWE MOKOTOW:)) no w sumie:))handlowali tam i zlomem i weglem:))wiec centrum handlowe:)))prawie jak Galeria Mokotow:)))
Recommended Posts