Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja wam powiem co ten mój głuptaczek , Seja dzisiaj zrobiła. Brat kupił rano dwa karpie. Obiecałam sobie ,że tym razem nie ja będę zabijać te biedne zwierzęta....i o dziwo mój pan i władca powiedzial,że jak wróci z pracy to się tym zajmie. No ale niedoczekanie!!Seja jak zwąchała ( i zobaczyła) dwa nowe zwierzatka w domku to ja zazdrość o swoja pozycję zaczęła zżerać...i zaczęła cudować..szczekala, piszczała, drapała w drzwi...(bawić się chciala czy wyganiać z domku..hehe..?)

Przeżyłam tak w jazgocie pół dnia az w końcu skapuitulowalam i zarżnęłam te cholery, bo by mi zyć nie dała..

Jak zrobiłam "kill-ym" to nareszcie nastała błoooga cisza :lol:

A w ogóle to Wszystkiego najlepszego z Okazji Swiat :x-mas: !!! Bo nie wiem czy mi dane będzie jeszcze wejść...znowu muszę odbębnic rysowanie kilkunastu prac...buuu :x-mas:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Buahahahaha, Kasiu, to masz w domu terrorystke - Seje :evil_lol: :cunao: .

Kochani, ja tez bym Wam chciala zlozyc najserdeczniejsze zycznie swiateczne: zdrowych i pogodnych swiat, mnostwo sniegu, wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych psiakow, zeby przemowily do Was w Wigilie (hehe, a moze lepiej nie :wink: ), mnostwo pysznosci psich i ludzkich i w ogole czego sobie tylko zyczycie :D :x-mas: . Do tych co mialam maila to wyslalam, ale niestety nie mialam do wszystkich, wiec wstawiam tutaj moja kartke specjalnie dla Was :D :

kartkaswiateczna2.jpg.

Posted

To ode mnie tez karteczka! Może nie w sznauciusia...chlip..ale w kazdym razie "własna". Hm..a raczej link do niej bo nie umiem wstawiać( normalka)

http://img91.exs.cx/img91/5311/ko01381wz.jpg

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SWIAT! :x-mas: !!NIECH KAŻDEMU SPEŁNIĄ SIĘ MARZENIA I TE DUŻE I TE MACIUPCIE. I ŻEBY NIKT NIE MIAL KŁOPOTÓW, NIESZCZĘŚC, TRAGEDII..ŻEBY WASZE PIECHY ZAWSZE WAS KOCHAŁY - ZE WZAJEMNOŚCIĄ :x-mas:

I NIGDY NIE CHOROWAŁY....!!

Olu!! Obiecuje ,że ja te karpie wtłoczę Sei do gardła "za karę" hje hje.. :evil_lol:

Posted

Odemnie też świąteczna karteluszka własnoręcznie zrobiona ;) Niestety nie ze sznauferkiem ale ona jest zbyt ruchliwa, żeby zrobić taką fotkę "z polotem" 8)

dsc023492dl.jpg

Posted

Hej Dziewczyny i Chlopaki:-) Ja zawsze z lekkim opoznieniem.

Ta dziewczyna z ktora ma sie spotkac Justa to ja :-)

Jak wiecie troche zabawiam sie szkoleniem mojej sznuacerki .

Ostatnio z grupa zapalencow ( w tym dwa inne sznaucery sredniaki) cwiczymy Obedience.

I poniewaz tak troche rozgladam sie po swiecie sznaucerow pomyslalam sobie ,ze namowie kogos ze ogoniastym sznaucerkiem zeby dokladnie obejrzec sobie.

A przy okazji moze uda sie wspolnie pocwiczyc:-)

Rozwazalysmy z Dorota od Atosa taka kwestie ,ze tak malo jest sznaucerow ktore zdaly PT lub wyzsze stopnie.Nam chodzi w szczegolnosci o sznaucery srednie.Malo jest hodowli gdzie od pokolen sa sznaucery pracujace.Chyba wogole nie ma w Polsce .

Moze nalezaloby zapoczatkowac nowa mode na wyszkolone sznaucery.

szczegolnie ,ze w sredniakach,nie wiem jak w innych odmianach ,tkwi taki wspanialy potencjal.

Tak wiec zdradzilam Wam z kim ma sie spotkac Galusia :-)

m&Z

Posted

My rowniez dziekujemy za super zyczonka :D , kartki super. Ale musze powiedziec, ze swoja tez sama robilam, no i jest z moja Nafusia ukochana :biggrina: .

Kasiu, moje to by natychmiast rybke zjadly, nie musialabym ich nawet prosic :evil_lol: .

Posted

Buuuuuuuu, a z nami to nikt nie chce sie spotkac z Warszawiakow-sznauceromaniakow, dobrze ze chociaz z innych miast ludzi nas chca widziec :wink: :evilbat: . Choc u nas tez jest ogoniaste sznaucerzatko.

A co do szkolenia, to u mnie wszystkie psy sa szkolone i beda, ot co :evilbat: . Nie wazne czy to olbrzymy czy mini.

Posted

witajcie:) heh ja jescze tylko licznik wstawie i ksiege gości i stronka bedzie gotowa:) zaraz zabieram sie za kartreczki, które tez wam wysle:)

a co do szkolenia to ja uwazam ze to super sprawa i ze ze szkolonym psem lepiej się dogadać i w ogóle życie z nim jest jescze milsze i wspanialsze:) Romas to super, że spotkasz się z Justą, a obedience to tak sami sobie ćwiczycie? dla przyjemności czy moż ejakieś zawody w przyszłości? heh ja keidyś czytałam regulaminy to Denis na pierwszy poziom (czy jak to sie tam nazywa) byłby ok z umiejetnosciami ale z socjalizacją by nie przeszedł :roll: nbie dał by sie pogłaskac obcej osobie ot tak:) musi mu ktoś spasować co dzieje sie bardzoi rzadko przy pierwszym "podejsciu" do pogłaskania:) Denis od razu swoje arie urządza:) a ja właśnie nagrywałam życzenia dla was które będa na stronce i podczas gdy puszczałam kolęde jako pdokład Denis tak fajnie zawył co się nagrało i będzie słychać na stronie :)

Ka-Vanga gdybyś tylko mieszkała bliżej ja do spotkań jestem pierwsza ale i tak sper, że sie w Katowicach spotkamy tylk szkoda, ze psiaki się nie poznają bo oczywście Denis zostanie w domku:)

Posted
witajcie:) heh ja jescze tylko licznik wstawie i ksiege gości i stronka bedzie gotowa:) zaraz zabieram sie za kartreczki, które tez wam wysle:)

No to czekamy na stronke, kartke i arie :wink: :D .

Ka-Vanga gdybyś tylko mieszkała bliżej ja do spotkań jestem pierwsza ale i tak sper, że sie w Katowicach spotkamy tylk szkoda, ze psiaki się nie poznają bo oczywście Denis zostanie w domku:)

Widzisz Madziorko, na Ciebie zawsze mozna liczyc :biggrina: , no to po filoeciku za to :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :biggrina: .

Posted

Kochani !

Dzięki wielkie za miłe kartki świąteczne .

Ja też składam Wam gorące życzenia z okazji Świąt, spełnienia najskrytszych marzeń oraz zdrówka dla Was i Waszych piechów .

Posted

No wiecie, nawet nie ma z kim :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: wieczorkiem :P . W takim razie ide sobie knige poczytac, w sumie wreszcie cos porzytecznego :wink: :biggrina: .

Posted

Ka - Vanga !

No jasne ,w sumie jak masz pić do lusterka no to :drinking: miteinander

Słuchajcie dzisiaj przyszło pocztą ubranko dla Oliwki .

Dałam jej do obwąchania i tak jej się spodobało ,że leżała w nim na podłodze, obgryzając końcówkę od sznurka chyba z godzinę.

Potem wyszłysmy na spacer i biega w nim jakby się w nim urodziła . Siusiu ,kupka bez problama . Pełna akceptacja . jestem w szoku ,bo myślałam, że będą problemy, jakieś chodzenie po ścianach, turlanie itp.

Posted

Ka-Vanga ja jestem jak najbardziej chetna do spotkan!

:-) Jeslibys chciala mi pokazac swoje ogoniaste sznaucerzatko to ja na to jak na lato :-)

Napisze na pw.

Posted
Ka - Vanga !

No jasne ,w sumie jak masz pić do lusterka no to :drinking: miteinander

wiadomo w kupie razniej, nie 8)

Dałam jej do obwąchania i tak jej się spodobało ,że leżała w nim na podłodze, obgryzając końcówkę od sznurka chyba z godzinę.

Potem wyszłysmy na spacer i biega w nim jakby się w nim urodziła . Siusiu ,kupka bez problama . Pełna akceptacja . jestem w szoku ,bo myślałam, że będą problemy, jakieś chodzenie po ścianach, turlanie itp.

no prosze jaka grzeczna dziewczynka :biggrina: , Olivka, a moze Ty jej cos zrobilas wczesniej, przyznaj sie :evilbat: (hihi zart :wink: ).

A ja jak swojej zalozylam, to tak dziwnie chodzila, jakby na sztywnych lapkach, tyle, ze ja kupilam swojej troche wieksze, bo ona ciagle rosnie przeciez i zaraz by sie okazalo, ze za male, hehe no wiec troche dziwnie jej sie w tym chodzilo. Kiedys jak spadl pierwszy snieg, to postanowilam jej zalozyc to ubranko, co by snieg sie nie czepial do futerka, hehe i wiecie co jak ona w tym biegala, to jej co jakis czas wychodzily lapki z tego i robil sie kaftan bezpieczenstwa, a mala lezala na ryjku :wink: :cunao: :evil_lol: :lol: .

Posted
Ka-Vanga ja jestem jak najbardziej chetna do spotkan!

:-) Jeslibys chciala mi pokazac swoje ogoniaste sznaucerzatko to ja na to jak na lato :-)

:biggrina:

Napisze na pw.

:hmmmm: nic nie dostalam.

Posted

No tak i z galucha wyszłyśmy na jakichś zbrodniarzy!!!! My siem chcemy spotkać, tylko hmmm... albo nie ma czasu, albo jakoś siem zapomni... Jadnak nam nie wybaczyłaś tego potknięcia :( A Galunia bardzio chce poznac Bangi u reszte twojego stadka!!! I obiecuje, że któregos dnia to nastąpi, tylko niech może sie troszki ociepli bo tak łazic po zminie tez nieprzyjemnie... Co Ty na to???

A my zaraz wyjeżdżamy do babci. Pies to już szaleje po domu, nie może się doczekać! Właśnie robi kolejna rundkę ze swoim pieskiem w pysku - co za zwierzak :D 8) :wink:

A wczoraj została wykąpana w szamoponie dla szorstkowłosych dr.Seidla i jst czyściutka i pachnąc :roll: :D Wykorzystałam ten krótki czas (chodzi o pachnąca) i wczoraj leżałyśmy siobie u mnie na wyrku do późna w nocy ;) Ale psinie się znudziło i poszła do siebie ;) Ona woli spac u siebie, zdecydowanie!

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ WSZYSTKIM!!!!

Posted

My też dziękujęmy serdecznie za wspaniałe karteczki, maile i wpisy do księgi gości :D I również życzymy niezapomnianych, wspaniałych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, oraz wystrzałowej i szampańskiej zabawy Sylwestrowej :D Przepraszam Was ale mój talent odnośnie tworzenia czegokolwiek za pomocą komputera jest nadal marny więc nie załączam do życzeń karteczki :(

To tak Oliwcio jakbyś opisywała moją Beskę!! Też jestem szczęśliwa że biega w tym ubranku jak strzała :D I o dziwo co rusz mnie ktoś zaczepia i z zachwytem wypowiada się o ubranku, pytając gdzie zakupiony:) Dobrze to słyszeć, bo na pierwsze spacery to mi było trochę łyso wychodzić :lol:

Mek, a w jakim wieku jest Twoja Figa?? Bo może to my będziemy się spotykać na ringu razem z naszymi panienkami :wink:

Posted

Justynko zdolniacha z Ciebie, chylę czoła :modla:

A to jednak jeszcze się nie spotkamy w takim razie z Mek na ringu, ale za to na wystawie, bo my może faktycznie będziemy w Katowicach :D

Posted

Witajcie! :)

Ja równiez wszytkiem baaardzo dziekuję za karteczki i Życzenia Świąteczne! :D I ja Wam wszystkiem Życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt, zdrówka dla Was i dla piesków oraz spełnienia najskrytszych marzeń :)

Ja tez zrobiłam sama karteczke, ale nie jest cudem... :roll: Inaczej nie umiałam, ale trudno: :wink:

kartkadenis2ua.jpg

bo my może faktycznie będziemy w Katowicach

O to super! :)

To widzę, że szykuje sie wystawowe spotkanie sznauceromaniaków! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...