Agatka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Tylko ze u nas to styrasznie widac i robi sie to poprostu na hama...
jostra Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Mek, mysle, ze zaliczymy Katowice, na razie raczej wieksze wystawy, bo ona bedzie wystepowala w szcionkach (w szczeniakch - to dla nie znajacych rosyjskiego :wink: ), pewnie skusimy sie tez na jakies mniejsze wystawy, ale to musze jeszcze z Jostra pogadac :wink: . To znaczy coooooooooo? :-? Że ja mam na mniejsze, a Ty na większe :evilbat: 0X Ja się na mniejsze póki co nie wybieram, ale na większe jak najbardziej! I w Katowicach też będę, hihi, strzeżcie się :evilbat:
Agatka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 O kurcze !!! bedzie ostro ;) juz sie boje ;) chyba nie przyjde popatrzec ;) Najlepiej bedize jak sie pojawi ktos trzeci i wygra :D Żartuje oczywiście ;)
Ka-Vanga Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Jostra, przeciez wiesz, ze nie o to mi chodzilo :P , tylko mowilas, ze nie jedziesz do Katowic nie :P . No i Rzeszow po drodze, a ze Ty z tamtych stron, to nie chcialam jechac, wiec napisalam, ze musimy jeszcze uzgodnic co i jak :P 8) .
Ka-Vanga Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Najlepiej bedize jak sie pojawi ktos trzeci i wygra :D Żartuje oczywiście ;) Ja Ci dam :eviltong: , albo mamy wygrac my, albo Berry i wtedy wszystko zostanie w rodzinie, co nie Jostra :biggrina: .
jostra Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Nio pewnie, że będzie ostro :P Na razie to tylko szczenki, ale co będzie w młodzieży? :2gunfire: :snipersm: :chainsaw: :biggrina: W Katowicach będę chyba z całą bandą, choć nie wiem jak dam radę ich wszystkich obrobić :D A z Warszawą jeszcze nie wiem jak będzie, muszę usiąść i coś poplanować
Ka-Vanga Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Jostra no wiesz, ja tu o rodzinie i w ogole a Ty o walce :eviltong: :chainsaw: .
Agatka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 No wiedziałam ze sie wkurzycie :D ;) SpOx nikt inny nie wygrywa albo Bangi albo Berry !!!! Ja bed emiec w katowicahc tylko Dengisłąw awie cCI pomoge czestac to towarzystwo co Ty na to ??
jostra Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 No wiedziałam ze sie wkurzycie :D ;)SpOx nikt inny nie wygrywa albo Bangi albo Berry !!!! Ja bed emiec w katowicahc tylko Dengisłąw awie cCI pomoge czestac to towarzystwo co Ty na to ?? Jestem jak najbardziej za :D Ale i tak jestem obrażona za wykroje :( :evilbat:
Agatka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 O KURCZE :(((((((((((((((( ZAPOMNIAŁAM ... :((((((((((((( Wczoraj zastanawiałam sie co robia w samochodzie ... Nie ja zdecydowanie powinnam pujsc na jakies wolne... bo chyba moja głowa cos ostatnio szwankuje. CHyba jednak Rafał ma racje ze jakies zwolnienie mi sie nalezy... BŁAGAM O WYBACZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madzior_ka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Witajcie:) Ja na szczęście już wróxciłam ze szkoły i jestem happy, że już świąteczna przerwa:) zaraz lece zajać sie Deniskiem bo mam taki dobry humorek:) kolejny etapo wyczesywania podszerstka i trochę okrywóki mu wyrwię tej co wychodzi:) za oknem przynajmniej tyle, że łądna pogoda, wiec jest szansa na zimowy spacerek, ale chya jednak będziemy musieli wczesniej odwiedzić weta, bo Denis chyba jest przeizębiony a lepiej chuchać na zimne:) jostra fajnie, że i ty bedziesz w Katowicach:) mam nadzieję, że starczy czasu by z Wami wszyskimi sie spotkać:) i zobaczyć wasze psiaki na żywo:) bo sa peqwnie milion razy ładniejsze niż na foto:)
Mek Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Najlepiej bedize jak sie pojawi ktos trzeci i wygra :D Żartuje oczywiście ;) A ja mam wiem kto to bedzie ten trzeci hahahahahah MOJA FIGA.....:) a Wy bedziecie mieć fige ale z makiem..:):):):):)
Ka-Vanga Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Hihi, Mek wszystko fajnie, tylko Figa chyba juz nie w szczeniaczkach by startowala :wink: .
Justa Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Witam wszystkich! Ale sobie dzisiaj pospałam... Dopiero co oczka otworzyłam. zaraz lece do sklepu z psem po pieczywku na śniadanie (obym dzisiaj nic nie spaliła :roll: ) Oj, ale się cieszę, że będzie Was tyle w Warszawie!!! szkoda tylko, żę pieski nie będą miały okazji sie poznać, bo ze mna Galucha nie może jechać, jako, że nie będę jej pokazywać :(
Olivka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A ja chciałam szanownym paniom i panom powiedzieć ,że ja też zamierzam startować w nowym sezonie ,a moja suczka będzie tylko 6 m-cy młodsza od Waszych . :diabloti:
madzior_ka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Justa a to ty dzisiaj nie byłas w szkole, nie mieliscie juz lekcji? heh...ja musiałam isc na jasełka i wigilie ale tez juz w domciu jestem wiec spox:) a teraz lece do tego mojego diabełka bo jak pójdziemy do weta (przeziębiony jest0 to musi bys piękny:)
Mek Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A ja chciałam szanownym paniom i panom powiedzieć ,że ja też zamierzam startować w nowym sezonie ,a moja suczka będzie tylko 6 m-cy młodsza od Waszych . :diabloti: co to znaczy młodsza 6 miesiecy? to jej jezscze na swiecie nie ma chyba?
Agatka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 6 miesiecy to bardzo duzo i prawdopododbnie spotkacie sie dopiero w klasie otwartej. Zreszta przyszłosc pokaze :) No to widze ze urodzaj na czarne laski :) Co to bedzie !!!!!
Mek Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Co to bedzie !!!!! :snipersm: :snipersm: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire:
Agatka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 NO co Ty ... Nie bedzie tak źle :) Przecie my wszyscy pokojowo jestesmy nastawieni...
jostra Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A ja chciałam szanownym paniom i panom powiedzieć ,że ja też zamierzam startować w nowym sezonie ,a moja suczka będzie tylko 6 m-cy młodsza od Waszych . :diabloti: co to znaczy młodsza 6 miesiecy? to jej jezscze na swiecie nie ma chyba? Nio właśnie - czy to znaczy, że za miesiąc się urodzi??? Bo Berry i Bangi mają teraz 5 miechów :roll:
Justa Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Madzia, nie ma mnie w szkole od poniedziałku, bo choruje sobie w domciu!!! Dobrze, że mam DGM, bo jak ostatnio chora byam to neta nie miałam i mało nie umarrłam z nudów! Mam nadzieje, że Denkowi nic poważnego nie dolega!
Ka-Vanga Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A ja chciałam szanownym paniom i panom powiedzieć ,że ja też zamierzam startować w nowym sezonie ,a moja suczka będzie tylko 6 m-cy młodsza od Waszych . :diabloti: Hehe, Olivka, przynajmniej bedziemy miec mila konkurencje :biggrina: .
madzior_ka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 witajcie ponownie, wracam zziębnięta ze spowiedzi z myślą, ze poczytam coś miłego a tu pusto...no nic lece robić kartki świąteczne:))) i mam niespodziankę..... byż może DZISIAJ albo JUTRO rusza nasza strona!! i bardzo Was przepraszam, ale nie będzie obiecanego działu ze snzuaceromaniakami bo ciągle ktoś nowy dochodzi i nie sposób zrobić taki dział, więc bardzo przepraszam, ale nie jestem w stanie może zrobie samą galerię sznaucerków i kto wyśle zdjecie to umieszce a szukać w galerii neistety nie mam czasu:( ale to jescze Wam powiem co z tym działem:) to idę dopracować szczegóły:)
Recommended Posts