Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
Mek, mysle, ze zaliczymy Katowice, na razie raczej wieksze wystawy, bo ona bedzie wystepowala w szcionkach (w szczeniakch - to dla nie znajacych rosyjskiego :wink: ), pewnie skusimy sie tez na jakies mniejsze wystawy, ale to musze jeszcze z Jostra pogadac :wink: .

To znaczy coooooooooo? :-?

Że ja mam na mniejsze, a Ty na większe :evilbat: 0X

Ja się na mniejsze póki co nie wybieram, ale na większe jak najbardziej!

I w Katowicach też będę, hihi, strzeżcie się :evilbat:

Posted

O kurcze !!! bedzie ostro ;) juz sie boje ;)

chyba nie przyjde popatrzec ;)

Najlepiej bedize jak sie pojawi ktos trzeci i wygra :D Żartuje oczywiście ;)

Posted

Jostra, przeciez wiesz, ze nie o to mi chodzilo :P , tylko mowilas, ze nie jedziesz do Katowic nie :P . No i Rzeszow po drodze, a ze Ty z tamtych stron, to nie chcialam jechac, wiec napisalam, ze musimy jeszcze uzgodnic co i jak :P 8) .

Posted

Ja Ci dam :eviltong: , albo mamy wygrac my, albo Berry i wtedy wszystko zostanie w rodzinie, co nie Jostra :biggrina: .

Posted

Nio pewnie, że będzie ostro :P

Na razie to tylko szczenki, ale co będzie w młodzieży? :2gunfire: :snipersm: :chainsaw: :biggrina:

W Katowicach będę chyba z całą bandą, choć nie wiem jak dam radę ich wszystkich obrobić :D

A z Warszawą jeszcze nie wiem jak będzie, muszę usiąść i coś poplanować

Posted

No wiedziałam ze sie wkurzycie :D ;)

SpOx nikt inny nie wygrywa albo Bangi albo Berry !!!!

Ja bed emiec w katowicahc tylko Dengisłąw awie cCI pomoge czestac to towarzystwo co Ty na to ??

Posted
No wiedziałam ze sie wkurzycie :D ;)

SpOx nikt inny nie wygrywa albo Bangi albo Berry !!!!

Ja bed emiec w katowicahc tylko Dengisłąw awie cCI pomoge czestac to towarzystwo co Ty na to ??

Jestem jak najbardziej za :D

Ale i tak jestem obrażona za wykroje :( :evilbat:

Posted

O KURCZE :((((((((((((((((

ZAPOMNIAŁAM ... :(((((((((((((

Wczoraj zastanawiałam sie co robia w samochodzie ...

Nie ja zdecydowanie powinnam pujsc na jakies wolne... bo chyba moja głowa cos ostatnio szwankuje.

CHyba jednak Rafał ma racje ze jakies zwolnienie mi sie nalezy...

BŁAGAM O WYBACZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Witajcie:) Ja na szczęście już wróxciłam ze szkoły i jestem happy, że już świąteczna przerwa:) zaraz lece zajać sie Deniskiem bo mam taki dobry humorek:) kolejny etapo wyczesywania podszerstka i trochę okrywóki mu wyrwię tej co wychodzi:) za oknem przynajmniej tyle, że łądna pogoda, wiec jest szansa na zimowy spacerek, ale chya jednak będziemy musieli wczesniej odwiedzić weta, bo Denis chyba jest przeizębiony a lepiej chuchać na zimne:)

jostra fajnie, że i ty bedziesz w Katowicach:) mam nadzieję, że starczy czasu by z Wami wszyskimi sie spotkać:) i zobaczyć wasze psiaki na żywo:) bo sa peqwnie milion razy ładniejsze niż na foto:)

Posted

A ja mam wiem kto to bedzie ten trzeci hahahahahah

MOJA FIGA.....:)

a Wy bedziecie mieć fige ale z makiem..:):):):):)

Posted

Witam wszystkich!

Ale sobie dzisiaj pospałam... Dopiero co oczka otworzyłam. zaraz lece do sklepu z psem po pieczywku na śniadanie (obym dzisiaj nic nie spaliła :roll: )

Oj, ale się cieszę, że będzie Was tyle w Warszawie!!! szkoda tylko, żę pieski nie będą miały okazji sie poznać, bo ze mna Galucha nie może jechać, jako, że nie będę jej pokazywać :(

Posted

A ja chciałam szanownym paniom i panom powiedzieć ,że ja też zamierzam startować w nowym sezonie ,a moja suczka będzie tylko 6 m-cy młodsza od Waszych . :diabloti:

Posted

Justa a to ty dzisiaj nie byłas w szkole, nie mieliscie juz lekcji? heh...ja musiałam isc na jasełka i wigilie ale tez juz w domciu jestem wiec spox:) a teraz lece do tego mojego diabełka bo jak pójdziemy do weta (przeziębiony jest0 to musi bys piękny:)

Posted
A ja chciałam szanownym paniom i panom powiedzieć ,że ja też zamierzam startować w nowym sezonie ,a moja suczka będzie tylko 6 m-cy młodsza od Waszych . :diabloti:

co to znaczy młodsza 6 miesiecy?

to jej jezscze na swiecie nie ma chyba?

Posted

6 miesiecy to bardzo duzo i prawdopododbnie spotkacie sie dopiero w klasie otwartej.

Zreszta przyszłosc pokaze :)

No to widze ze urodzaj na czarne laski :)

Co to bedzie !!!!!

Posted

co to znaczy młodsza 6 miesiecy?

to jej jezscze na swiecie nie ma chyba?

Nio właśnie - czy to znaczy, że za miesiąc się urodzi??? Bo Berry i Bangi mają teraz 5 miechów :roll:

Posted

Madzia, nie ma mnie w szkole od poniedziałku, bo choruje sobie w domciu!!! Dobrze, że mam DGM, bo jak ostatnio chora byam to neta nie miałam i mało nie umarrłam z nudów!

Mam nadzieje, że Denkowi nic poważnego nie dolega!

Posted

Hehe, Olivka, przynajmniej bedziemy miec mila konkurencje :biggrina: .

Posted

witajcie ponownie, wracam zziębnięta ze spowiedzi z myślą, ze poczytam coś miłego a tu pusto...no nic lece robić kartki świąteczne:))) i mam niespodziankę..... byż może DZISIAJ albo JUTRO rusza nasza strona!!

i bardzo Was przepraszam, ale nie będzie obiecanego działu ze snzuaceromaniakami bo ciągle ktoś nowy dochodzi i nie sposób zrobić taki dział, więc bardzo przepraszam, ale nie jestem w stanie może zrobie samą galerię sznaucerków i kto wyśle zdjecie to umieszce a szukać w galerii neistety nie mam czasu:( ale to jescze Wam powiem co z tym działem:) to idę dopracować szczegóły:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...