Pasavera Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Witam nowego sznauceromaniaka :angel: dawno mnie nie tu było :roll: Ale powoli zacznę nadrabiać moją nieobecność :evilbat: Strzeżcie się :P 8) Pink napisz coś więcej o swoim psiaczku :angel:
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Nie, to nie po imprezie, to tylko taki banalny przypadek jakim jest za dlugie spanie :wink: Troche o sobie i psiaku, napisalam wczoraj w topiku "Eukanuba czy Royal" rozmawiajac z Mat.
malawaszka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 haha no właśnbie bo już pomyślałam, że może powrócił nasz niegdysiejszy rodzynek Matt :lol: :wink:
Justa Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 nawet nie wiesz, ze za Ciebie pilysmy/lismy :wink: 8) . hehehehehe :lol: Aż miło to słyszeć ;) A ja dawno fioleciku nie kosztowałam i się prawie oduzależniłam, ale wczoraj znowu wpadłam w nałóg 8) :evilbat: To i ja sie za Was napije :drinking: :drinking: :drinking: Hmmmm... o fotki siem postaram, ale teraz to takie sobie, bo plucha na dworze, nic słońca, a w domu strasznie trudno robic zdjęcia całemu czarnemu psu, bo po rpostu brzydkie wychodzą (jakby za bardzo naświetlone). Właśnie Marta, widze, że Edi rośnie jak na drożdżach! Śmiesznie wygląda taka owieczka, a jaka odmiana będzie jak go ostrzyżecie ;)
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 rozmawiajac z Mat. MEK. Rozmawiając z MEK. sorry, cos mi sie porabalo :oops: wybacz ale jestem dzisiaj chyba do tylu :wink: Spac mi sie chce :evilbat:
Mek Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 rozmawiajac z Mat. MEK. Rozmawiając z MEK. sorry, cos mi sie porabalo :oops: wybacz ale jestem dzisiaj chyba do tylu :wink: Spac mi sie chce :evilbat: nie ma sprawy .Ja tak tylko dla wyjasnienia bo tu kiedyś podobno mocno sie udzielał Matt.
Justa Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 nie ma sprawy .Ja tak tylko dla wyjasnienia bo tu kiedyś podobno mocno sie udzielał Matt. Nio udzielał się... a teraz to nawet mu się zajżeć nie chce i wogóle nas wszystkich olał :( Ale ja go prosiłam a on nic to nic sie nie poradzi. Jednak mamy jeszcze jednego mena i jesteś nim Ty MEK ;)
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 O dzieki (ikonka bijaca poklony). Nic mi sie nie chce, nic mi sie nie chce...... ide zjesc pizze mniam 8)
Agatka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 No witajcie Ci co Was nie było długo!! Własnie wróciłam z dlaekiej podrózy . Objechałam cała Polske dookoła. Zawiozłam Chike do nowego domku :) Odwiedizłam znajomych i teraz pora troche posiedziec w domku :) Choc mam nadzieje ze niedługo :) A teraz zabieram sie do doprowadzania do stanu uzywalnosci Niki no bo sie asza showmenka troche steskniła za ringiem i dla zdrowia psychicznego powinna sie gdzies pokazac :)
Pasavera Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 (ikonka bijaca poklony). To chyba ta :lol: :modla: :modla: :modla:
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Witam wszystkich nowych i "starych", Pas, a co Ciebie tak wcielo, stesknilismy sie juz za Toba :wink: . A nawet nie wiecie jaki z Meka fajny czlowiek :D .
malawaszka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 A nawet nie wiecie jaki z Meka fajny czlowiek :D . a gdzie o tym można przeczytać?? :evilbat: :wink: :lol:
madzior_ka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Witajcie niestety nie mam w domku internetu:((( jakieś błędy wyskakują i się wyłącza wszystko juutro idzie do bnaprawy a obecnie jestem u babci u nas wszystko ok oczywiscie nie przeczytałam co napisaliście bo u babci mam mało czasu ale z tego coi zauwazyłam to Justa wróciłą:) jescze nie doczytałąm czemu cie tak długo nie było, ale super że już jesteś:) fajnie Agatrko, że Chikusia ma już nowy domek jak bedziesz miała jakieś fotki to czekamy:)) A co do Deniska to od czwartkju jest na karmie Biomill i jestrem baredzo mile zachwycona:) Kupiliśmy 7,5 kg co starczy na jakieś dwa miesiące (miałol byc na próbę) ale juz chyba przy niej zostaniemy jak cena zbytnio nie wzrośnie, podobno jest to jedna z najlepszych karm a niewiele droższa od royala a podobno o wiele lepsza, Deniskowi smakuje baaaaardzo (je wszystkie ale tą najchętniej) i ślicznie pachnie:) Ptzywozą nam do domku bardzo milim panowie z firmy APPORT z Krakowa fajnie, ze znalażłam firme, która dowozi nam za darmo (większośc tylko w duzych miastach a do mniejszych z dopłatą) a karmy treż mają ciut tansze bo za biomilla płacimy 133 zł a w sklepach ok. 160 ksoztuje!1 wiec sie opłaca:))] A z tego co zauważyłam w karusku jest zegar ze snzuacerkiem!!! ale świetny:) heh.... gdybym mieszkała bliżej już bym jutro do klepu poleciała,, a tak to ttzreba poczerkac na okazje az pojedziemy do krakowa i zegar na pewno zawiśnie u mnie w pokojku:))) A czy to ejst jaklas seria limiatowana Agatko czy one beda przez jakis czas? pytam bop pojawiły się z okazji świąt, ale mam nadzieje, że pobęda jakiś czas w sklepie i nie zostaną od razu wykupione:)) a teraz lece bo juz nie mam czasu, ech ale bede miała czytania no to papa!!
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 A nawet nie wiecie jaki z Meka fajny czlowiek :D . a gdzie o tym można przeczytać?? :evilbat: :wink: :lol: He he u mnie na privie, ale tak serio to jestem Mekowi baaaaaaaaaardzo wdzieczna, bo poddal mi super pomysl na leczenie Nafulki, w ogole strasznie mi milo, ze sie tak zaangazowal. Moze jestem dopiero na etapie szukania gdzie moge to zrobic, ale i tak jestem mu strasznie wdzieczna, ze sie w ogole nami przejal wiec Mek jeszcze raz WIELKIE DZIEKI :buzi: . Mek, mam nadzieje, ze nie masz mi za zle, ze napisalam o tym tutaj :wink: .
malawaszka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 :klacz: dla Meka mam nadzieję, że jego pomysł pomoże Nafci :) :angel:
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 ...podobno jest to jedna z najlepszych karm... Ja juz nie moge tego czytac, ta najlepsza, tamta sie nie nadaje, ta znowu dobra, trzeba zrozumiec to, ze jeden pies bardziej toleruje jedne skladniki, a drugi inne, jeszcze inny natomiast wspaniale wyglada na domowym jedzeniu. Nie moza powiedziec (nie majac wlasnych doswiadczen), ze ta karma cacy a ta be. Tak samo jest z "domowym" jedzeniem. Jezeli ktos karmi tylko domowym, odpowiednio bilansuje, to tez bedzie dobrze. Takie jest moje zdanie (no nie tylko moje, bo podparte rozmawami z wieloma osobami siedzacymi w tym temacie, szczegolnie teraz odkad wiem, ze Nafka ma takie problemy i chcialam sie dowiedziec czy moze jakies zywienie "jest lepsze" od innych :wink: ). Wybacz Madziorko, ale juz nie wytrzymalam :wink: .
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 :klacz: dla Meka mam nadzieję, że jego pomysł pomoże Nafci :) :angel: No ja tez :D .
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ka-Vanga, bo zywieniowka to drazliwy temat :evilbat: Mysle ze kazdy musi zdecydowac sam co dla psa, a przede wszystkim dla wlasciciela jest waznie :wink: Dla mnie jest prosto, gdyby nie bylo "worow" czyli suchej karmy, to zwierzakow by chyba tez nie bylo...... poprostu z lenistwa :oops: :wink: Ale jak nieraz patrze z jaka przyjemnoscia Floyd pochlania gotowane serducha i inne specjaly, u mojej mamy (mamy suka ma alergie pokarmowa i musi byc na gotowanym domowym zarciu), to szkoda mi mojego gada ze musi to suche swinstwo wcinac :eating:
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Pink Ty leniu :evil_lol: hihi, a ze mnie taki sam len :lol: .
Justa Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 No fakt, że drażliwy i właściwie tylko mąci w główce... Co chwila tylko mówią, żę ta karma sie ostatnio pogorszyła, tamta polepszyła, ta jest dobra a ta zła... Ale gdyby sie pogarszała to byłoby to widzec po psach! Każdy karmi tym na co go stać, powiedzmy sobie szczerze, a ta nie musi być wyznacznikiem tego ile pies będzie żył i jak będzie zdrowy! Hehe i sama sie rozpisałam :lol: 8) Nio widze Mek, że jesteś jedynym rozchwytywanym menem na sznaucerach ;) Jakie czułe podziękowania tutaj widze wooooow ;) A ja mam zamar w ramach Świąt kupic Galciuni taka skórzaną adresówkę w kształcie serduszka ;) W sumie juz od dawna miałam jej kupić, ale idą święta więc można uznać, że to z tej okazji jako prezencik :D
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Mojemu Floydowi nie wypada chodzic z dziewczeca adresowka w ksztalcie serduszka :wink: Chcialam ostatnio kupic lancuszek, taki podwojny ale bez lancuszka zaciskowego i kurna nigdzie nie ma :evil: Sa bardzo ladne lancuszki z zapieciem ze skory ale tylko dla duzych psow......... jestem przeciw dyskryminacji maluchow :evilbat:
Ka-Vanga Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Pink, ja miala kiedys taka dla mojego pierwszego olbrzyma (tylko ona sie skladala z trzech lancuszkow :wink: ) i strasznie mu brode i fuerko na szyi wycierala :-? .
malawaszka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ka-Vanga- czy olbrzymy się ślinią??? :roll:
Pink Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 O widzisz, nie ma to jak doswiadczenia, czyli lamcuszek poszedl ad akta..... demonstracji rownouprawnieniowej robic tez nie bede :wink:
Recommended Posts