Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mod powróciła :evilbat:

Widzę, że troszkę roboty bedę miała :evilbat: I tak Wam nie uwierzę, że nie rozrabialiście :evilbat: To tyle w ramach wstępu.

Teraz jestem na imprezie u mojej psiapsiółki i za duzo napisać nie mogę, ale jutro Was dooooooopadne!!!:D

Mam nadzieję, że zauważyliscie moją nieobecność :D 8)

Teraz postaram sie być częściej :P

A co tam u Was :D ?

Posted

No wiem wiem... roboty mi narobiliście, ale JUŻ sie tym zajęłam :evilbat: Pozatym jakies nowe funkcje mi doszly "daj bana" czy coś takiego :o Teraz będę CIĄĆ CIĄĆ i jeszcze raz CIĄĆ :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Justa jakie daj bana?? :o komu?????????? haha może orsini bo tu buszuje za bardzo :lol: :roflt: żarcik of course :lol: dawaj nowe fotk Galuchy bo pewnie nam sie mzieniłą panan przez tyle czasu ;)

Posted

Nio nie wiem, jakies nowe opcje do banowania mam, ale na razie nie używam, bo nie odkryłam do końca co tam nabroiliście. Na to trzeba troszkie czasu :evilbat:

Właśnie sie uporałam z galerią :D Nie było aż tak źle :wink: A imprezka nadal trwa i trwac będzie do rana :D 8)

Fotki to nie wiem kiedy będą, bo mam nowy system i nie chcą mi się zdjęcia otwierać :-? Ale to tylko kwestia czasu (bo musze opracować jak otworzyc foty i musze je ZROBIĆ :D ).

A u Galci to się zmieniło jedynie, że je tylko suche, bo cos jej szkodzic zaczęło gotowane niestety :( No i jesteśmy na nowej Eukanubie (nowe opakowanko ze sznaucerkiem z ogonkiem :angel: ) i jest już dobzie :D :wink:

Pozdrawiamy wszystkich grzecznych :angel: i niegrzecznych :evilbat:

Posted

Witaj Justaaaa!!!!!!!!!!!!

Jak fajnie że juz zawitałaś :D :D :D Pstrukaj fotki i wstawiaj bo akurat na galerii ostatnio cicho,a Galci tez dawno nie widziałyśmy, tak samo jak ciebie :wink:

Posted

No wiecie, nie bylo mnie caly dzien i myslalam, ze bedzie duuuuuuuzo do czytania, a tu nic :wink: .

Justa, jak milo Cie widziec, hehe nawet nie wiesz, ze za Ciebie pilysmy/lismy :wink: 8) .

No dziewczyny, dawac foty Waszych psiakow :D .

Posted
nooo niekoniecznie za jakość tychże ale za ilość owszem :evilbat: :lol: :wink:

Już nieraz zastanawiałem sie czy do jej szefa nie napisać bo wystarczy przeanalizować jeden dzien z pracy Orsini a dowiemy sie ,że 7 godz 30 min spedziła na czytaniu i pisaniu na DGM

Wiem , że dużo ryzykuje piszac te słowa , :snipersm: , bo Orsini pewnie się odgryzie:)

Posted

a myślałam że porcja Ediego ostatnia wam wystarczy...... :lol: :roll: ale zobaczymy co da sie zrobić :wink:

A wogóle to się troche zdziwiłam bo dzisiaj jeszcze nikt niczego nie napisał na sznauceromaniakach :o

Posted

Ja Wam dam:))))))))tylko jak wroce do pracy:)))ale nie wiem kiedy, bo jutro znowu musze isc do innej firmy robic jakies glupoty robic,wiec..ale rano bede:))))))

Posted
no nie ma co czytać bo sobota i orsini w domu a nie w pracy :wink: :lol:

w domku w domku:))ale juz niedlugo:(((((((buuu czemu te weekendy takie krotkie?:(((((((buuuuuuuu

Posted

Dobry :fadein:

Glowa mnie naparza, czlowiek to chyba nigdy nie zmadrzeje, przeciez wiem ze nie moge dlugo spac, bo takie beda skutki :evilbat:

Na zewnatrz jest uroczo, w nocy padal snieg a teraz ciapa sie zrobila bleee

No to sobie na poczatek pomarudzilam, az mi sie lepiej zrobilo hihi

Posted

Pink jak zaczęlam czytać Twojego posta to myślałam, że imprezka ostra była wczoraj :lol: :lol: :lol: a tu tylko długie spanie :lol: :wink:

dawaj do galerii swojego sznaucia :-) to piesek czy sunia?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...