orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 eeeeeee, to ja wybieram Jostry:)))moze nie dodalam,ze ma byc TANIA:))))))))nie bede az tak inwestowac w cos co i tak zostawia, bo jak kazdy cos przyniesie to i tak bedzie kupa zarcia:)))
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 To daj znać jaki efekt? :D No i żebyś jej wcześniej sama w domu nie zeżarła. :eating:
sh_maniak Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 eeeeeee, to ja wybieram Jostry:)))moze nie dodalam,ze ma byc TANIA:))))))))nie bede az tak inwestowac w cos co i tak zostawia, bo jak kazdy cos przyniesie to i tak bedzie kupa zarcia:))) Mojej proporcje są przewidziane dla mojego "niejadka małego" chłopa. Z tych samych warzyw wychodzi wielka miska, a jak wrzucisz makaron 2 wielkie miski. Zawsze możesz okroić składników na 1 małą miskę 8) Lub zrobic duża i sama reszte wyjeść :lol: , sałatka nie tuczy :wink: a zresztą jak ma być Jastry to oki :D
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 SH_maniak: nawet przy polowie skladnikow za duzo kupowania:)))) ale tak czy siak dzieki-kiedys sie wypobuje:))te moze na Sylwestra?bo u kolezanki sobie robimy:)))))
sh_maniak Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A najprostsza sałatkę to chyba robi moja kosmetyczka :wink: Kapusta pekińska, kilka czosnków ( wyciśniętych), majonez, sól i pieprz. Orsini masz tanią :lol:
sh_maniak Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 SH_maniak: nawet przy polowie skladnikow za duzo kupowania:))))ale tak czy siak dzieki-kiedys sie wypobuje:))te moze na Sylwestra?bo u kolezanki sobie robimy:))))) oki leniu :lol:
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 no co w koncu sie urodzilam w niedziele,wiec jestem usprawiedliwiona:))))lenistwo mam w genach:)))))
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Zmieńmy temat na mniej jedzeniowy, bo mi w brzuchu burczy :D Po 2 miechach dodzwoniłam się w końcu do ZG ZK z zapytaniem co z championatem Lambisia. Okazało się, że czeka, bo ZK w Krośnie nie podał nazwiska sędziego! Myślałam, że mnie szlag trafi. :madgo: I pani się mnie zapytała czy może pamiętam! Czy ja mam pamiętać wszystkich sędziów, którzy oceniali moje psy? A ja oczywiście do wniosku dołączyłam kserówki ocen, żeby im było łatwiej. Ale pani poinformowała mnie, że je wyrzuca, bo chce mieć mniej papierów!!! :pissed: Więc weszłam na stronę ZK w Krośnie, gdzie była rozpiska sędziów i podałam pani nazwisko sędziego. Czy oni tam w tej Wawie nie mają netu czy jak? A maila nie mogli do Krosna wysłać? Oczywiście pani postraszyła mnie, że wpisze je na moją odpowiedzialność. Ciekawe czy przyslą mi w końcu ten papier czy znowu znajdą jakiś problem A ktoś pisał, że się w ZK lepiej dzieje 0X
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 no ja tez umieram z glodu juz od rana:((a do tego juz na siebie i swoj tluszcz patrzec nie moge:(((i na diete trzeba,.ale teraz swieta, a potem sylwek wiec dopiero za jakis czas...
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja znam tak troszke podobna do Jostry: troche: kukurydzy, tunczyka (w sosie wlasnym, czy w oleju, jak kto woli), ananasow (najlepiej pokrojonych, bo juz samemu nie trzeba :wink: ), orzechow wloskich drobno pokrojonych i jako sosik majonez. To taka z tych bardzo latwych :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 tak,tak a zaraz jeszcze napisz , ze idziesz do kuchni po zupke jakas:)))albo kanapke albo inna pizze:((
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja znam tak troszke podobna do Jostry: troche: kukurydzy, tunczyka (w sosie wlasnym, czy w oleju, jak kto woli), ananasow (najlepiej pokrojonych, bo juz samemu nie trzeba :wink: ), orzechow wloskich drobno pokrojonych i jako sosik majonez. To taka z tych bardzo latwych :wink: :evilbat: . Faaaajna :D Bardzo lubię i tuńczyka i ananasa Tylko, że mój połowiec :P hi hi nie lubi jak mu coś podczas jedzenia sałatki zgrzyta w zębach - tzn te orzechy włoskie :( I co sam majonez bez niczego? A jakieś przyprawy? Może czosneczek??? :D
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Eeeeeeeeeee, dzis nie ide bo dzis glodna nie jestem 8). Jostra tych orzechow nie trzeba, ale wedlug mnie duzo lepsza z nimi, sama mozesz sobie do miseczki wrzucic :wink: . No, co do przypraw to ja nic nie dodawalam, ale przeciez mozna eksperymentowac nie :wink: :evilbat: .
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 najlepiej eksperymentować na mężu :baddevil: :cool1:
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 oj nie wiem, bo jak sie experyment nie uda to kto bedzie kase zarabial?:))))
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 najlepiej eksperymentować na mężu :baddevil: :cool1: dobre, dobre :evil_lol: :evilbat: :wink:
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 oj nie wiem, bo jak sie experyment nie uda to kto bedzie kase zarabial?:)))) w sumie to i moze racja, ALE jak Jostra sama najpierw zje i sie otruje, to po co jej pozniej kasa :wink: , a tak jak otruje meza, to zawsze moze sobie innego znalezc, nie :evilbat: :evil_lol: :wink: .
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 co racja to racja:))tego kwiata jest pol swiata:)))))))))))))))))))))
jostra Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 oj nie wiem, bo jak sie experyment nie uda to kto bedzie kase zarabial?:)))) Na razie to ja zarabiam :roll:
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 oj to moze czas sie rozejrzec za lepszym modelem:)))))
Ka-Vanga Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Eeeeeeeeee, to juz w ogole ja bym sie nie bala eksperymentowac :evilbat: :lol: .
orsini Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 no jeszcze tylko troche i do domku:))))a w ogole to jeszcze tylko 2 dni i wolne:))))weekendzik
Recommended Posts