Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Czy to nie fajnie tak młodo wyglądać?

Z jednej strony fajnie, ale z drugiej, mialam kilka takich sytacji, ze mnie nie chcieli do klubu wpuscic (oczywiscie nie wzielam dokumentow), musialam sie niezle "nagimnastykowac" :wink: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
Czy to nie fajnie tak młodo wyglądać?

Z jednej strony fajnie, ale z drugiej, mialam kilka takich sytacji, ze mnie nie chcieli do klubu wpuscic (oczywiscie nie wzielam dokumentow), musialam sie niezle "nagimnastykowac" :wink: :lol: .

Wow :silly:

Posted

wczoraj zawiozlam 1 szczenka za krycie do kolezanki. I ona sie pyta czy moga przyjsc dzieci z gory zobaczyc, bo tak dlugo czekaly itp. No pewnie,ze moga, bo przeciez to juz twoj psiak. No i poszla po nie. Weszly 3 pokolei, potem zona a na koncu tatus...a mi szczeka opadla!!!bo tatus niecale pol roku temu mnie poderwal pod KFC i nawet z nim na kawe poszlam!ale poniewaz nie dosc,ze brzydki to i jeszcze nudny wiec na 1 kawce sie skonczylo.Ale o zadnej zonie to nie mowil,ani o dziecku a o 3 to juz w ogoole!no to sie wqrzylam i musialam pokoj zmienic bo chcialam juz mu awanture zrobic-a co niech zona wie jakiego ma kochanego meza, ale przy dzieciach drzec sie nie bede!

a wczesniej kolezanka mowila,ze sasiedzi chcieli suke i jakbym moja sprzedawala to oni chca. walnelam im cene 1500-jak dadza tyle to sprzedam-a oni,ze to za duzo, bo mozna za 600zl kupic. No to jak zobaczylam KTO by mial miec suke to stwierdzilam, ze jak dla nich to cena jest juz 1500EURO:)))w zyciu bym im nic nie dala!!!jeszcze czego, zeby taki ****wychowywal moje szczeniaki????nie ma mowy!!!

Posted

no a piesek tez nie zostaje u nich tylko do ich przyjaciela isc mial. I opowiadali mi o tym kolesiu tyleeee i w ogoole...a kto wszedl?kolega z klasy z liceum!!!rzelismy ze smiechu chyba z pol godziny!200 000 ludzi w olsztynie i ja wpadam na samych znajomych mniej lub bardziej ale jednak:))))))

Posted

Hehe...fajna przygoda. Ciekawe jak opadła szczeka temu facetowi..pewnie się zimnym potem oblał. Swoja droga to jaki ten swiat mały!!!

Posted

a ja poprostu mam alergie na takich **** i dostaje szoku anafilaktycznego i moje reakcje sa BARDZO GWALTOWNE!!!:)))))))wiec niestety musialam opuscic lokal;)))ale nastepnym razem to chyba nie odpuszcze:)))

Posted

Jostra :evilbat: :evilbat: :evilbat: :flaming: :snipersm: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :chainsaw: :flaming: :snipersm: :chainsaw: :2gunfire: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

no swinia,ale

1.te dzieci

2.jednak w mieszkaniu znajomych

ale to nic co sie odwlecze to nie uciecze:)))))

aha, facet jest kraweznikiem w policji:))wiec w sumie czego my wymagamy:)))))

Posted

W sumie racja, szczegolnie przy dzieciach. W kocu one przeciez nie sa winne, ze maja takiego "TATUSIA" :wink: :evilbat: .

Hehe, no tak czego mozna oczekiwac od kraweznika :wink: :lol: .

Posted
Jostra, hihi, ale Ci nawtykala :wink: .

Musiałam jej się odwdzięczyć za pewne posty dotyczące podkarpacia

hi hi

:ak-shot: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm:

:santagri: :megagrin: :saeek: :diabloti:

:beerchug: :buzi: :popcorn: :thumbs: :ylsuper:

Posted

Orsini :cunao: , ty jestes lepsza niż myślałam :buzi:

A tak swoja drogą to nie nalezy się pchac z buciorami w czyjeś zycie i żona jak ma za męża krawęznika to pewnie od niego i tak zbyt wiele nie wymaga :biggrina:

Posted

SH_maniak a szto Ty tu dzielasz?:)))))

aha, bo w ogoole to ja je wczoraj mialam tatuowac,ale tez cos pie*** i tatuujemy dzis:))ale to dobrze, bo ja tam przesadna jestem:))

Posted
:ak-shot: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm:

:santagri: :megagrin: :saeek: :diabloti:

:beerchug: :buzi: :popcorn: :thumbs: :ylsuper:

Najgorzej, że chyba zabiłam tego gościa z piłą :(

A on jest taki super :D

Posted

a ja Wam mowie mam na takich ***alergie!bo skoro przysiegal cos tam zonie przed oltarzem lub nie,ale zawsze to niech dotrzymuje slowa!dla mnie jest to niezrozumiale!

moze mek mi wytlumaczy jako przedstawiciel samczego rodzaju o co tu chodzi,ze faceci (nie wszyscy,ale duuuuuuzo) tacy wierni i w ogoole.

Posted

Hihi, a co tam ja tez mieszkam prawie "na wsi" :wink: :lol:.

Orsini, a moze on sie zakochal w Tobie od pierwszego wyjzenia i po prostu nie mogl sie opanowac, co :wink: :D .

Oooooooo, maluchy beda juz mialy numerki, a sluchaj czym robicie, pisakiem czy "igielkami"?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...