jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No ładnie się dzieje :P Proszę osoby zorientowane o informację, ile mniej więcej kosztuje krycie zagraniczne, please
Seja Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ka Vanga!! To juz chyba zalezy od psa ...to marznięcie!!Znam rosłą miniature ktora także trzesie się na zimnie...a co dopiero moja drobinka. Swoją droga to Seja lepiej znosi takie mrozy -10 niż gwiżdżenie i pluchę około zera.. jak jest suchy mróz to jej nic nie jest. Poza tym ona nie trzesie się cały czas... :wink: ...jak popyla po sniegu to nic jej nie jets...już raczej jak przystaniemy na chwilke...
Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Nie ... wiesz ciąża ... dzieko i na razie dałam sobie na luz w tym temacie . Teraz juz nie mqam tyyyyyle czasu dla psiaków co kiedyś :wink:
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Jostra: to zalezy co Cie interesuje: kolor,pies,kraj z jakiego pochodzi...to wszystko wplywa na cene
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Paula no fakt... A kiedy zamierzasz znowu Ginger pokazywac, sie z ania steskniłam bo mi sie bardoz pododba :) Jak wchodzisz do KSP dizał wystawy to wyskakuje takie małeokienko i tam jest link do starej wersji
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Z tego co ja sie orientowałam np w czarnych to 300-500 Eu zalezy jaki pies jaki kraj
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Wiem, że ceny są różne. Ale jakieś przykładziki. Ile np. w ruskich?
malawaszka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Z tego co ja sie orientowałam np w czarnych to 300-500 Eu zalezy jaki pies jaki kraj no i do tego wysyłka (jak planuje Orsini) lub podróż z sunią :roll: fiu fiu - droga zabawa :wink:
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Np Hodowla Glorsi 300 Eu Hodowla Rezlark do 500 EU
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 o jest dzieki:))))))))))))))))) dziala:)))) no a takim np. Euro Snow White krycie kosztuje 1000euro:))bo Czeszka sobie konkurencji robic nie chce Jak Rezkova ma teraz tego new American black boy na moment to tez chce 1000euro za krycie. Wiadomo,ze nikt nie pokryje i ze bedzie miala monopol
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 To Larisa tak poszła do góry? To może po tym jak za krycie Eurosnowwhitem brała 300 Eur, a późniejsza właścicielka bierze teraz tysiąc :P
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 pieprzastym Empirem krycie kosztowalo 400Euro, ja za Phantoma placilam 500ale dolcow, a na zachodzie to masakra,ceny 850euro-1200!!!
malawaszka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 no a takim np. Euro Snow White krycie kosztuje 1000euro:))bo Czeszka sobie konkurencji robic nie chceJak Rezkova ma teraz tego new American black boy na moment to tez chce 1000euro za krycie. Wiadomo,ze nikt nie pokryje i ze bedzie miala monopol heh w tą stronę bym nie pomyślała :roll: a to spryciarze
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Orsini: pomyślałyśmy sobie o tym samym prawie w tym samym momencie :)
julcia_so Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Olu (od Besi :) ) nie wiem dlaczego, ale nie mogę wejść na Twoją strone : tzn. otwiera mi się tylko u góry napis....
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 tak tak,nowa tyle bierze:)))niezla inflacja co?z 300 do 1000:))))))))))))))))
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Prawda jest taka, zę Rezkowej włascicielka psa zabroniła kryc inne suki tym psem. przynajmniej z tego co ja wiem taki był warunek wypozyczneia. tak nie wiem skad sie wzieła wogóle ta cena.... Drugim warunkiem było to ze psa nie wolno jej wystawiac.... A takich informacji udzieliła Larisa mojej koleżance.
malawaszka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 tak tak,nowa tyle bierze:)))niezla inflacja co?z 300 do 1000:)))))))))))))))) pewnie medali przybyło to i wartość nasienia wzrasta :lol:
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Szczerzxew mówiac to sie dziwie takim udziom wyblokowac wszystkich i pies kryje tylko moje suki ... GŁupota, ale moze ja jaksa inna jestem...
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No wiecie, ja się tak pytam, bo mam dużo pytań z zagranicy o Lambisia i zastanawiam się nad ceną.
malawaszka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Szczerzxew mówiac to sie dziwie takim udziom wyblokowac wszystkich i pies kryje tylko moje suki ... GŁupota, ale moze ja jaksa inna jestem... haha biznes is biznes :evilbat: to juz nie jest hodowca moim zdaniem, bo jeżeli ma dobrego psa to chciałaby, żeby jego geny były przekazywane nie tylko z jej sukami tylko więcej - dla dobra rasy, a tu doopa - tylko ja mam po nim szczenki i będę je drooogo sprzedawać :evilbat: (SIC!)
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 moze teraz juz ma zakaz po tym jak krzyknela za krycie 1000euro mowiac ze tak jej wlasciciele psa kazali:)))))bo wielu osobom mowila,ze chce tyle za krycie nim. I mial byc wystawiany-patrz katalog z Wroclawia, tylko w pewnym momencie sie okazalo,ze nie:))))no coz:)))) ja tam ja rozumiem-nakryje swoje suki, i potem zostawi psa i bedzie kryla i kasa sie nie bedzie musiala juz z nikim dzielic:)))))a za 1000 to nikt nie pokryje przeciez:)))nie ma chyba az takich wariatow,zwlaszcza, ze pies nie jest jakims top psem:))))
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Jostra ja wychodze z zalozenia,ze lepiej taniej a wiecej niz drozej i zadnej suki lub 1. Tak mi sie wydaje przynajmniej...
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No chyba ze sie nastawia tylko na krycia zagraniczne typu niemcy , francja gdzie to normalna cena... U na snikt by tyle za krycie nie dał, bo nawet szczneiaków by sie z atyle nie sprzedało Jostra taka najczesciej podawana cena zagrnaiczna to 300 EU i pewnie spokojnie mozesz tyle mówic
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 no, to rozsadna cena:)))i Ty bedziesz zadowolona i kryjacy:))))
Recommended Posts