Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
zawsze milo poznac kolejna osobe, nie :wink: :D .

no jasne że miło i chciałam powitać nowych sznauceromaniaków w naszym gronie :D :drinking: :drinking: :drinking:

Malawaszko, Ty pijanico :wink: :evil_lol: , ale niech tam ja tez wypije za ich zdrowko :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted
Widze, że dzisiaj znowu pijemy!!! :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Julciu, dla Ciebie to ja proponuje cos takiego, bez % :drink1: :wink: .

Posted
haha no jakoś sobie trzeba pracę umilać nie? :lol: :drinking:

ale tak bez zadnej :eating: :wink: :evil_lol:

ano to by trzeba iść do sklepu coś kupić :roll: a komu by się chciało po tak męczącym dniu :lol: :drinking:

Posted
Widze, że dzisiaj znowu pijemy!!! :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Julciu, dla Ciebie to ja proponuje cos takiego, bez % :drink1: :wink: .

Wiesz wirtualnie moge sie napić.....;) :wink: Ale jak wy byscie sobie piły to ja bym sobie cherbatke popijała.... :kciuki: :drink1:

Posted

O ile nowych sznauceromaniaków na raz się pojawiło :o :lol:

Witamy witamy :wink: 8)

:drinking: :drinking: :drinking:

Waszko :drinking: to na offie :lol: zaraz tam pędzę :wink: :lol:

Posted
Waszko :drinking: to na offie :lol: zaraz tam pędzę :wink: :lol:

Pas, ale jestes, nie chcesz z nami tu pic, tylko uciekaszi jeszcze chcesz nam rabnac Malawaszke :eviltong: :wink: :lol: .

Posted

:o Nie . . . Ja jej nigdzie na siłe nie zabieram :evilbat: :wink: Nasza własna, nieprzymuszona wola kieruje nas do baru na offie :lol: 8)

Ale jesteśmy też na sznuceromaniakach oczywiście :P

Posted

hahaha spoko spoko - ja mogę i tu i tu 8) :wink: :drinking: :drinking: :drinking:

a zeby było troszkę na temat to Lunce już białeczko w oczku zróżowiało, teraz najgorsze to limo i oby rogówka się zagoiła :drinking: :drinking: :drinking:

Posted
No dobra, no ta za nie wszczynanie bojek bez powodu :wink: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

należałoby dodać:... przez sznaucerki mini bo to goopio wygląda :lol: :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...