Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mek: Ty jako samiec nie masz glosu w sprawie porodow!!!!Wy jestescie cwani-bo jedyne co macie to przyjemnosc a to potem kobieta sie meczy!!!a Wy albo przy tym jestescie,albo tchorzycie i uciekacie i przychodzicie na gotowe!!!!no!:))))))))))))))))

taaaaaaaaaaaak,piatki tez kocham:))))zwlaszcza piatki popoludnia:))))))))))))))))))))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
mek: Ty jako samiec nie masz glosu w sprawie porodow!!!!Wy jestescie cwani-bo jedyne co macie to przyjemnosc a to potem kobieta sie meczy!!!a Wy albo przy tym jestescie,albo tchorzycie i uciekacie i przychodzicie na gotowe!!!!no!:))))))))))))))))

Zgadzam sie z Tobą w 10000000%

Ale z tymi śluzami i krwią to przesadziłaś na 10000000000000000%

NO

Posted

Cała prawda!!!!!!!!!!!! :)

Posted

Ginger jest rodowitą hiszpaneczką :D z hodowli Balbachera ... w rodowodzie ma La Gitana ale trudno by było tak na nią wołać . Trafiła do mnie troszkę przypadkiem bo miałam zamówionego pieprzaczka w tej hodowli ale miałam czekać na następny miot . Ginger miała jechac do USA ale tam ktoś zrezygnował i zaraz ja ją wzięłam w wieku 6mieś :iloveyou: Była w Katowicach w zeszłym roku w kl.mł na 9 suk druga :multi: :multi: a potem w Koszalinie też w młodziezy wygrała ... była też w Gdyni (?!) ale była druga w pośredniej :-?

Zdjątko z Katowic

a6okatowice012.jpg

Posted

Wskoczylam na chwile na Sznauceromaniakow i co ja widze !!! :D Dyskusja o porodach :o Myslalam przez chwile ,ze mi sie fora pomylily :D

Dziewczyny ! Nie sluchajcie Orsini ,JA :D Jako Matka Polka (trzykrotna matka) moge Wam powiedziec Cala Prawde i Tylko Prawde.

Urodzenie dziecka to wspaniala,wstrzasajaca sprawa.A z tym sluzem i krwia to nasza kolezanka jakies horrory wypisuje :D

Pozdrowka dla Ginger od Zuzi-sznaucerki sredniej

Posted

Paula dzieki za info.

Powiedz czy ona szczeka po hiszpansku czy juz po polsku :lol:

A tak na poważnie to jest w typie hamerykanskim czy jakis nowy hiszpanski pyt sznaucera?????

Posted

Dziewczyny ! Nie sluchajcie Orsini ,JA :D Jako Matka Polka (trzykrotna matka) moge Wam powiedziec Cala Prawde i Tylko Prawde.

Urodzenie dziecka to wspaniala,wstrzasajaca sprawa.A z tym sluzem i krwia to nasza kolezanka jakies horrory wypisuje :D

HA I ja jako ojciec to juz pisałem ORSINI !!!!Uszy po sobie i musisz nam racje przyznać :lol: :lol: :D :) :D :lol:

Posted

Tu wyszyscy tak szybko piszą że ja się gubię :o Ona w typie czysto Hiszpańskim :wink: powiem szczerze że na sznaucerach to ja sie az tak nie znam jak np na weimarach (8lat hoduję) ale ładna jest i co najważniejsze drobna ... ztym typem to chyba o włos chodzi ? nie matyle włosa co rodowite amerykany na łapkach ale jak widac na zdjęciu az tak mało tez go nie ma :)

Zdęcie domowe ... czyli łapki nie zrobione :wink:

c6aginger2.jpg

Posted

Ad. Orsini - Nie mam kontaktu z nim :) A następnym razem to trzeba podejśc i bym przedstawiła :wink: Bo my sie chyba w Poznaniu nie widziałyśmy ?! No przecież mówię że dawno i nieprawda więc jak bym miała kotakt to bym dała :wink: Ale ja to mam taki zwyczaj że jak już dawno i nieprawda to wszystko kasuję 8)

Posted
PS-KaVanga ja bylam pierwsza:))tfu tfu moj:)))tak w przedszkolu sie robilo-plulo na kanapki i tfutfu moja:))))))))))

Ale jestes, wszystkich facetow sobie zaplowasz, podziel sie troche z kolezanka co :eviltong: :wink: :lol: .

Paulina, ale masz sliczna Hiszpaneczke :D.

Posted

haha fajny filmik :lol: to i ja Wam coś pokażę na rozluźnienie :wink: tylko uwaga - niecenzuralne słowa :wink:

motylek

a najbardziej w Waszej dzisiejszej rozmowie bawi mnie to, że pojawiło się kilka nowych osób, a Wy od razu wiece kto zacz i dawaj po imieniu :o :lol: skąd Wy się znacie?? z wystaw? :fadein:

Posted

Malawaszko, motylek jest bomba, co prawda slyszalam juz go kilka razy, ale jest tak smieszny, ze z przyjemnoscia posmialam sie po raz kolejny 8) .

Ja tam Pauliny nie znam, ale zawsze milo poznac kolejna osobe, nie :wink: :D .

Za to Elittese znam juz troszke :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...