orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no wlasnie: gratulacje!!! mam nadzieje, ze jakies fotki beda??? oj, tam zaraz kupa papierow:)))))a czy to prawda, ze jak swieto wypada w sobote to musza nam dac dzien wolny w tygodniu???tak jak np. teraz swieta czy 1 stycznia wypadaja w sobote:((((((((((((
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no ja nie wiem, dzis mnie pani w pociagu uswiadomila, ze tak powinno byc i mam nadzieje, ze tak bedzie np. Wigilie by wolna zrobili i Sylwka
jostra Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 W tamtym roku już powinni Ci dać wolne, tylko że nie pamiętam za jaki dzień. W tym roku też już taki jeden dzień był. Ja niestety w Wigilię, Sylwestra i Nowy Rok pracuję. :madgo: :pissed: :siara: :flop: :Help_2:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 ale moglam sie nie zalapac, bo ja tu pracuje 3 miesiace, i ciagle zmieniam roboty-to juz 3cia i juz szukam nowej, bo mnie brak kasy wykancza:((((reszta jest super,ale nie zarobki...nie starcza mi nawet na waciki:))))))))))
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Jostra bo nie chce mi sie szukac:))jaki Ty wzielas szampon z tej oferty ze tak tanio jakos wychodzilo???
jostra Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Jostra bo nie chce mi sie szukac:))jaki Ty wzielas szampon z tej oferty ze tak tanio jakos wychodzilo??? Mają tylko 2 szampony, dużo szukania nie ma :D, ja wzięłam BIOVITE OB SHAMPOO
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ka-Vanga, Agatka - gratulacje :laola: Dziekuje bardzo :D . Orsini, a co z tym sponsorem, moze jakiegos by sie jednak wynalazlo co :wink: .
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ka-Vanga no szukam wciaz:)))))ale albo zajete to to albo jakies podstarzale, pomarszczone i w ogoole fuuuuuj;)))
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 He he trudna sprawa co, wiem cos o tym :wink: :roll: .
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 czesc PAulina!!!!!!!! co to za weimar jest na okladce Psa???? i ta podroba weimara?:)))to slowackie cos?
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no i jak male baby?co Ty w koncu masz?dziewczyne czy chlopaka???
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Wow :D Ja się tu spodziewałam coś o sznaucerach a tu o Weimarku :lol: To jest mój Falco z Ajda 8) Ajda to nie Weimar tylko Wyżeł Słowacki Szorstokowłosy :angel: rasa która wprawdzie wzieł sie z krzyzówki weimara i fouska :D
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 chłopak , chłopak jak na załączony obrazku :D a Pies już w sprzedaży
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Strasznie wymagające jesteście :evil_lol: e tam, czasem trzeba powymagac :wink: :evilbat: . Witaj Paula :bigok: .
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 toz mowie, ze podroba weimara:)) a po ktorych rodzicach ten lyzew?:))ojciec pewnie JimBob a mama? A chlopak CUDNY!!! :lilangel: :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ka-Vanga-absolutna racja:))) a ja mam juz dosc i chce do domu a w ogoole to niecierpie poniedzialkow, jest mi zle i jeszcze pada:(((
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 ahahaha :D (to z tych ikonek) Falco po Roxi ... na wystawach jeszcze nie był ... będzie w Głogowie 8)
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 bo ja je bardzo lubie:))))))zwlaszcza te z pila elektryczna:))))))))))))))))) a co planujesz z Ginger wracajac do sznaucerkow?czym ja kryjesz?a moze juz pokryta?:)))
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 A gdzie tam pokryta :( Nie mam jak jej wystawiac bo mi nie przysłali jeszcze rodowodu :wallbash: A jak ją pokazałam w Katowicach to płaciłam 40Euro :cry:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no a nie ma 3 wystaw?to pisz o warunkowe krycie a wystawiaj ja jak przysla, swoja droga to ile oni go sla????ile ona juz ma????chyba przeginaja cos!!!
Recommended Posts