Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie: gratulacje!!!

mam nadzieje, ze jakies fotki beda???

oj, tam zaraz kupa papierow:)))))a czy to prawda, ze jak swieto wypada w sobote to musza nam dac dzien wolny w tygodniu???tak jak np. teraz swieta czy 1 stycznia wypadaja w sobote:((((((((((((

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

W tamtym roku już powinni Ci dać wolne, tylko że nie pamiętam za jaki dzień.

W tym roku też już taki jeden dzień był.

Ja niestety w Wigilię, Sylwestra i Nowy Rok pracuję. :madgo: :pissed: :siara: :flop: :Help_2:

Posted

ale moglam sie nie zalapac, bo ja tu pracuje 3 miesiace, i ciagle zmieniam roboty-to juz 3cia i juz szukam nowej, bo mnie brak kasy wykancza:((((reszta jest super,ale nie zarobki...nie starcza mi nawet na waciki:))))))))))

Posted
Jostra bo nie chce mi sie szukac:))jaki Ty wzielas szampon z tej oferty ze tak tanio jakos wychodzilo???

Mają tylko 2 szampony, dużo szukania nie ma :D, ja wzięłam BIOVITE OB SHAMPOO

Posted

Wow :D Ja się tu spodziewałam coś o sznaucerach a tu o Weimarku :lol: To jest mój Falco z Ajda 8) Ajda to nie Weimar tylko Wyżeł Słowacki Szorstokowłosy :angel: rasa która wprawdzie wzieł sie z krzyzówki weimara i fouska :D

Posted

toz mowie, ze podroba weimara:))

a po ktorych rodzicach ten lyzew?:))ojciec pewnie JimBob a mama?

A chlopak CUDNY!!! :lilangel: :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw:

Posted

bo ja je bardzo lubie:))))))zwlaszcza te z pila elektryczna:)))))))))))))))))

a co planujesz z Ginger wracajac do sznaucerkow?czym ja kryjesz?a moze juz pokryta?:)))

Posted

A gdzie tam pokryta :( Nie mam jak jej wystawiac bo mi nie przysłali jeszcze rodowodu :wallbash: A jak ją pokazałam w Katowicach to płaciłam 40Euro :cry:

Posted

no a nie ma 3 wystaw?to pisz o warunkowe krycie a wystawiaj ja jak przysla, swoja droga to ile oni go sla????ile ona juz ma????chyba przeginaja cos!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...