Ka-Vanga Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Teraz sobie na kursie odpoczniesz, ja z kolei musze jechac na uczelnie, a tak mi sie nie chce :wink: . He he, Bangi natomiast jak wczoraj ze mna wrocila do domu to postanowila, ze zrobi sobie szalencze wyscigi z Nafka :wink: , no i oczywiscie zabawa w gryzienie sie i turlanie obowiazkowo :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 to co Wyscie robily?????????????????????????? :B-fly:
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Podanie w/w sprawie wysłano do FCI w dniu 10.09.2004 -przy powierdzonych oficjalnie CACIB-ach przez FCI trwa około 3 miesiecy HURRA!!!!!!!!czyli Santinka w przyszlym roku sie wystawia za friko lub za pol friko:))))))))))))))))))))))))))))) to mi przyslali z Zarzadu Glownego w sprawie mojego Intera!a ja jestem w szoku!tzn. ze tak sprawnie pracuja,ze nawet na maile odpisuja!!!Pozytywnie mnie zaskoczyli nie ma co!!! az wypije za ich zdrowko:))))))) :drinking: :drinking: :drinking: :popcorn: :klacz: :laola:
jostra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Nio to gratulacje :) A ja dalej nie dostałam Ch Mł dla Lambisia :( Czekam od września, może dostanę pod choinkę :santagri:
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 a ja dla Mafii dostalam mlodziezowke:)))i to zgloszenie wysylalam mailem:))))a wiec idzie ku dobremu w tym kraju:)))))))))))))))
Romas Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 No dobra, to sorry Justa za wielkosc zdjeci :-) ale chyba jak sa w postaci adresow to tak nie przeszkadza:-)
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 to nie przeszkadza:))ale ze sa one tu a nie w galerii to juz moze:)))ale mam nadzieje, ze Justa wybaczy:))))))))))))))))))
alexandra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Gratulacje Orsini :D A ja dalej nie dostałam Ch Mł dla Lambisia :( Czekam od września, może dostanę pod choinkę :santagri: Ja też właśnie czekam na CH Mł dla Beski i też się łudzę że będzie na Gwiazdkę :lol: Pożyjemy zobaczymy :D Romans, maluchy urocze :D
alexandra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Justynko, tak z ciekawości zadzwoniłam do W-wy do Gł.ZK i mi Pani powiedziała że skoro ostatnią wystawą był dla mnie Wrocław to spokojnie dostanie Beska na Gwiazdkę Dyplom Mł.Ch., właśnie teraz porządkują wnioski z Wrocka; więc skoro Wy mieliście ostatnią wystawę do Championatu Przemyśl to może już Dyplom w drodze :)
jostra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Ola mam taką nadzieję, próbowałam dzwonić do Wawy, ale tam mieli cały czas zajęty numer. :(
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 odpisuja na maile:))))))))))))))))))))))po co wydawac kase na telefony:)))
jostra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Jaką kasę ?????????????? Dzwonię z roboty, hi, hi :P 8)
alexandra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 odpisuja na maile:))))))))))))))))))))))po co wydawac kase na telefony:))) Z pracy tyrknęłam :roflt:
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 no ladnie naciagaczki jedne!!!!!!!!!!!!! :evilbat:
Ka-Vanga Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Orsini, wielkie gratulacje :laola: . A ja jak na razie z zeszlego roku nie dostalam potwierdzenia CACIBA, choc z tego roku to jeszcze tez nie :wink: :evil: .
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Ka-Vanga jak ja bym miala czekac az mi te malutkie karteczki przyleza... wyslalam im kart ocen i to ladnie spisalam-ktora wystawa gdzie,kiedy i jaki sedzia. Najpierw bylam"sprytna" i wyslalam do Bruxeli, ale oni takich cwaniakow chyba nie lubia i mi odeslali:(((i kazali do Glownego wyslac, no to wyslalam to wszystko do naszego Glownego gdzies na poczatku wrzesnia i kilka dni temu napisalam do nich maila czy wyslali itp. No i wyslali tak jak ich zacytowalam:)))))))))))))
Ka-Vanga Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Wiem wiem , ale w sumie fajnie miec w domu te potwierdzenia nie :wink: .
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 co cacibow?czy intera???bo na to drugie to jeszcze poczekam:(((a to pierwsze...a co z tym robic?:)))))))))))
Ka-Vanga Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 I to i to :wink: , a ja musze poczekac, az wreszcie sie zbiore i zrobie do konca to IPO :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 ILE SIE placi za tatuowanie szczeniat???pamieta ktos???tzn. za metryke, tatoo i czort wie co jeszcze bo ide zanies papiory i nie wiem ile kasy za 1 psa przygotowac???HELP
madzior_ka Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Witajcie trocye mnie nie ybło - to fakt:) ale już jestem w niezbyt miłym nastroju bo jutro IDĘ DO SZKOŁY:((( odrabiamy czwartek w tamtym tygodniu keidy to ktoś zadzwonił, że mamy w szkole bombę (kawał jakiś ) i lekcji nie btyło bo musieli nas do domu zwolnić :evilbat: wolałabym już mieć wteyd te lekcje niż jutro sobie weekenzik skracać....okropność ale wam zazdroszczę tego spotkania!!.......:( mam andzieję, ze tez sie keidyś z kimś z was (a najlepiej ze wszystkimi) spotkam!! u Deniska w sumei wszystko Ok, ale jest troche przeziębiony, wczoraj troszke flegmą zwymiotował i kicha czasem....narazie daje mu tylko rutinoscorbin jak myślicie iśc juz do weta czy jescze czekac? bo w sumie to ma apetyt, jst radosny i tylko to, że czasem mu tak w nosku charczy - katarek ma, ale nitwielki... a ja mam całe ręce z farb witrażowtych bo jutro mamy mikolajki :lol: na znbórce harcerskiej i mamy zawsze tak, ze coś nie kuujemy tylko robimy i ja zrobiłam witrazyk na szkle a te farby się tak okropnie z rak zmywają, że zaraz po rozpuszczalmnik idę 0X a pytanie poza tematem: czy ktoś z was gra na giarze? pytam z ciekawości bo ja własnie jestem w trakcie zbierania pieniedxzy na gitarę, jeszce nie umiem grać ale to szczegół:) koezanka mnie troche nauczy i z internetu poczytam...:)
Marta-m Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 hehe ja tez jesm w trakcie "nauki" :D Narazie mam tylkoo stara, i wogóle nienadającą się do grania gitare,ale to tak na początek. Na rzie ucze sie podstaw: akordów itd. Może kiedys jak kupie sobie lepsza to zaczne na powaznie grac....
Ka-Vanga Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 No to mam pierwsze wyniki: Arwenka dostala ocena doskonala i byla druga, Dengi rowniez dostal ocene doskonala i wygral klase mlodziezy, a Sonitka tak samo jak Dengi walczyla w klasie mlodziezy i wygrala ja. Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE dla Rivendellkow, no i dla w polowie mojego Dengiego :wink: :D :laola: .
Recommended Posts