Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jestem ,juz biore sie do roboty :-)Tak mnie skolowalyscie tymi zakupami ,ze musialam skoczyc na zakupy.

Acha, czy ja moge bez zgody wlasciciela hodowli wkleic te fotki.Chyba nie :-( Moge tylko podzielic sie nimi prywatnie....

Posted

Romas przestan z tymi pozwoleniami:))))))))))))))dawaj do galerii!!!jakby kazdy czekal na pozwolenie to bysmy nie mieli zadnej fotki z wystaw naprzyklad. DAWAJ SZCZENKI:))))))))))))))))

Jostra: to jakies kijowe te szkolenie!mi co prawda nie fundowali samolotu a tylko benzyne i auto, ale za siedzenie na kazdym szkoleniu placili mi normalnie:)))Plus te diete,ale 21zl, chyba, ze stawka juz wzrosla?ale dieta tylko w przypadku gdy nie zapewniali nam hotelu z wyzywieniem, a poniewaz to sie nie zdazylo, wiec i diety nie bylo:))

Posted

Mam zgode wlascicieli hodowli na zamieszczenie fotek !

zaraz bede probowac ,ale nie wiem czy zdolam ,bo jestem noga .W razie czego bede wolac o pomoc :D

Ka-Vanga wyslalam do Ciebie !? Gdzies je wcielo ?

Posted

Aaa,no dobra czyli pod adresem sa fotki .No to O.K .

Zaraz wkleje reszte .Podam wam tu te adresy a do galeri calej fotki to nie umiem :oops:

Posted

Staralam sie jak moglam :D .Pierwszy raz poruszalam sie po swiecie umieszczania fotek w necie .Wiec wybaczcie niedociagniecia.

Orsini,gdybys przenosila te fotki do galeri to bardzo Cie prosze zaznacz z jakiej hodowli sa pieski.Dobrze?

Nie chcialabym popelnic jakiegos wykroczenia przeciw netetykiecie :D

Mam nadzieje ,ze wam te pieski bed podobac sie tak jak mi.Szczeniatka sa zawsze rozkoszne ,a jeszcze sznaucerki .Miodzio !

Posted

Romas, dostalam fotki :D , maluchy sa boskie :D . Ale najsmieszniejsze jest to, ze jak zobaczylam ich imiona to sie skapnelam, ze sa od Agi i Przema,nawet jeden z nich jest moim chrzesniakiem :D 8).

Posted

Oooo, to szkoda.

No ale jak ktos chce to sobie zobaczy pod podanymi adresami.

Orsini ,wybacz ,ze tak je podalam ale naprawde musze sie jeszcze sporo nauczyc w temacie zamieszczania fotek.

Tak czy siak ,strasznie mnie kreca te maluszki :D

Posted
Oooo, to szkoda.

No ale jak ktos chce to sobie zobaczy pod podanymi adresami.

Orsini ,wybacz ,ze tak je podalam ale naprawde musze sie jeszcze sporo nauczyc w temacie zamieszczania fotek.

Tak czy siak ,strasznie mnie kreca te maluszki :D

JA?????????????????????????????????

to Juste przepraszaj:)))))))mi fotki nie przeszkadzaja:))))ani tu, ani duze:))))))))))))ja mam stale lacze:))))))))))))))))))))))))))))))))))ale sa w postaci linkow wiec chyba moga byc i takie, nie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...