Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

dobra zartowalam:))noga jestem z netu i z kompa;))))))))))))

ale i tak nienawidze jostry za te zakupy w warszawce:)))))))))))))))))))i to samolotem!!!!!!!!!!!:)))))eee, to mozecie sie we 3ke spotkac z Agatka:))))jak bedzie wracac:)))))))))))

dobry pomysl???

Posted

ale zes tam dlugo pobyla, raptem 2 dni???

ale i tak Cie nie lubie o 2 dni za duzo:))))))))))))))))

takie ladne sklepy.................ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Posted

Hej ! Ale piekne sznaucerki dzis ogladalam .Dostalam fotki z hodowli sznaucera sredniego p/s gdzie sa trzy tygodniowe szczeniatka.

Mowie Wam sam miod :D Uch ,gdzie te czasy kiedy moja stara gropa byla takim malentaskiem.

Gdyby ktos chcial to chetnie na priva przesle fotki i opis szczeniat .

Posted

hahaha aleście nabazgrały stron zazdrośnice jedne :evilbat: ja tam samolotów nie zazdroszczę 8) ale zakupów owszem :lol:

a co do LUNKOWEGO oka to jest lepiej ale wylazł sinior na powiece :roll: przynajmniej nie ma już takiego krwiaka pod powieką; a z całą pewnością mówię, że to nie wina fryzjerki, bo ja tam cały czasy byłam i widziałam jak Luna się zachowywała - jak ja bym była taką fryzjerką to takich psów chybabym nie przyjmowała do strzyżenia :-? ; no a babka tak się przejęła, że dziś dzwoniła do mnie i pytała o Lunklowe zdrówko :) to dobra kobita jest :wink:

Posted

Romas wyjdz z tego forum i jak ten temat opuscisz to na samej gorze bedzie temat GALERIA:)))))ale Galeria sznaucerkow a nie ta glowna:)))

jaki priw, WKLEJAJ JUZ:)))))))))))))))))))))))))))

Posted
Ka-Vanga i jeszcze za nie kase dostanie!!!:))))tez tak chce:)))))))))))

JAKĄ KASĘ???

Mówicie o 24 zł diety?

I ja mam za to się wyżywić w Wawie?

Chiba żartujecie!

Nio to egzamin napisałam, pa pa do jutra !

A niektórym do dziś :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...