orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja wiem,ale nie powiem...za te zakupy w Arkadii:(((((((((((( :evilbat:
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Tyż mi się tak wydaje :DCo za ludzie ... :) No nie :wink: :evilbat: .
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja wiem,ale nie powiem...za te zakupy w Arkadii:(((((((((((( :evilbat: ale jestes :bigcry: :eviltong: :wink:
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ja wiem,ale nie powiem...za te zakupy w Arkadii:(((((((((((( :evilbat: Nie byłam w Arkadii, tylko w Reducie :P
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Nie byłam w Arkadii, tylko w Reducie :P Orsini teraz bez wykretow prosze mowic 8) .
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 dobra zartowalam:))noga jestem z netu i z kompa;)))))))))))) ale i tak nienawidze jostry za te zakupy w warszawce:)))))))))))))))))))i to samolotem!!!!!!!!!!!:)))))eee, to mozecie sie we 3ke spotkac z Agatka:))))jak bedzie wracac:))))))))))) dobry pomysl???
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ale zes tam dlugo pobyla, raptem 2 dni??? ale i tak Cie nie lubie o 2 dni za duzo:)))))))))))))))) takie ladne sklepy.................ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Gdyby nie to, że muszę tu siedzieć, a za chwilę mam egzamin :( to bym dopiero poszalała po sklepach
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 oj tam egzamin:))zdasz napewno:))))a potem....shopping time;)))))))))))))))))))))))))
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Mam wątpliwości, czy zdam. W końcu cały dzień siedzę na dgm i gadam z Wami :-?
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Orsini moze i my sie na takie wybierzemy :wink: :D .
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Aaaaaaaaaaaale śmieszne :evil: Ja mam po prostu podzielną uwagę 8)
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Ka-Vanga i jeszcze za nie kase dostanie!!!:))))tez tak chce:)))))))))))
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 To ja tez sie pisze na takie szkolenie :evilbat: .
Romas Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Hej ! Ale piekne sznaucerki dzis ogladalam .Dostalam fotki z hodowli sznaucera sredniego p/s gdzie sa trzy tygodniowe szczeniatka. Mowie Wam sam miod :D Uch ,gdzie te czasy kiedy moja stara gropa byla takim malentaskiem. Gdyby ktos chcial to chetnie na priva przesle fotki i opis szczeniat .
malawaszka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 hahaha aleście nabazgrały stron zazdrośnice jedne :evilbat: ja tam samolotów nie zazdroszczę 8) ale zakupów owszem :lol: a co do LUNKOWEGO oka to jest lepiej ale wylazł sinior na powiece :roll: przynajmniej nie ma już takiego krwiaka pod powieką; a z całą pewnością mówię, że to nie wina fryzjerki, bo ja tam cały czasy byłam i widziałam jak Luna się zachowywała - jak ja bym była taką fryzjerką to takich psów chybabym nie przyjmowała do strzyżenia :-? ; no a babka tak się przejęła, że dziś dzwoniła do mnie i pytała o Lunklowe zdrówko :) to dobra kobita jest :wink:
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Romas wyjdz z tego forum i jak ten temat opuscisz to na samej gorze bedzie temat GALERIA:)))))ale Galeria sznaucerkow a nie ta glowna:))) jaki priw, WKLEJAJ JUZ:)))))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Romas, ja ja ja ja chce :wink: , moj mail to: schnauzer@ka-vanga.com . Malawaszka, to super, ze juz z Lunka lepiej, hehe przeciez ci pisalam wczesniej, ze masz w domu kieszonkowego morderce :wink: :evilbat: .
malawaszka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ano mam mordercę :oops: :lol: Romas wklejaj do galerii fotki :D
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Ka-Vanga i jeszcze za nie kase dostanie!!!:))))tez tak chce:))))))))))) JAKĄ KASĘ??? Mówicie o 24 zł diety? I ja mam za to się wyżywić w Wawie? Chiba żartujecie! Nio to egzamin napisałam, pa pa do jutra ! A niektórym do dziś :D
Marta-m Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 To dobrze że coraz lepiej z Oczkiem Luny.... Rozrabiaka mała :lol:
Recommended Posts