orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 .Założono jej taki wysięgnik na szyję ,a Oliwka postanowiłą zeskoczyć i.................zawisła jek wisielec .Całe szczeście, że ją chwyciłam ,bo już byłoby po niej, artystka jedna . Olivka:)))nie :)))))))moglaby nawet i 10 razy tak skakac:))))i tez nic by nie bylo:))psa sie nie powiesi tak jak czlowieka, bo ma bardzo silne wiezadlo karkowe, u ludzi ono peka a zaraz po nim peka kregoslup i rdzen kregowy, a u psow nie:)))dlatego jak na wioskach sk**** wieszaja w lesie psy to te psy sie mecza bardzo dlugo:-(((((((((((((( malawaszka: bedzie dobrze z Lunka, tylko troche to potrwa, no i nieladnie wyglada takie czerwone oko,ale psa nie boli:)))tez kiedys takie oko mialam, ale ja nie pies to mowie-nie boli tylko fatalnie wyglada..
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 tez kiedys takie oko mialam, ale ja nie pies to mowie-nie boli tylko fatalnie wyglada.. Przyznaj sie lepiej jak to zrobilas, zdolniacho jedna, pewnie sie hulalo gdzies co :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 oj zaraz:)))))))))))))))))))) ale pytanie jak to Lunka sobie zrobila???fajny ten fryzjer swoja droga....nadziala sie na grzebien czy jak????
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Z tego widac, ze z Lunki zdolna dziewczynka jest :wink: , a Ty sie nie wymiguj od odpowiedzi, tylko gadaj gdzie sie szlajalas :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Lunka jak Lunka,ale fryzjer jaki zdolny!!!:)))co on nie wie jak uderzyc psa,zeby krzywdy nie zrobic???po oczach musi?:)))))))))))))))) a ja....ale o czym Ty do mnie rozmawiasz?:))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 No fryzjer rzeczywiscie musial byc zdolny :wink: . Grzecznie sie pytam, gdzie sie szlajalas, ze se tak oko podbilas :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 cholera cos mi sie dymi z kompa i nie za bardzo widze te literki....:))))))))))))))))))))))))))no i nie wiedze co inni pisza:))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 He he, spryciara jak swiruje no :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Wiem, musisz isc do "okulisty" :wink: :evilbat: .
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 taaaaaaaa dymmmm, gesty....tyyyyyyleeeeeeee dymu:)))))))))))szok:))))))))))))
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 No patrzcie jak swiruje :evilbat: . Jostra, kiedy Ty masz byc w tej Wawie?
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Słońce, ja już jestem w Wawie. Lot miałam wczoraj. I już jestem po pierwszych zakupach :)))
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 pinda jedna!!!juz Cie nie lubie!!!zaraz zacznie sie chwalic:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zakupami i gdzie to nie byla:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Taaaaa Podobno w Wawie jest drogo. Wydałam 200 i mam 2 siaty ciuchów.
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 JUZ CIE NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))) napisz cos jeszcze to wysle killera poczta kurierska:))))))))))
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Dziś też idę na zakupy, tylko niech się to durne szkolenie skończy. :P
orsini Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 juz dzwonie po killera!!!!!!!!:)))) ladne mi szkolenie jak na necie siedzisz:)))))tez bym na takim mogla byc
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Słońce, ja już jestem w Wawie. Gdzie, jak? Buuuuuuuuu to ja przegapilam :cry: , ale czekaj jakbys chciala to moglybysmy sie dzis spotkac. Wzielabym malca :wink: :D .
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Sprężam się, ćwiczenia szybko robię, więc daję radę :) A jestem teraz na Senatorskiej, skończę chyba po 16
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Teraz doczytalam, ze dzis znowu na zakupy idziesz :( , no trudno, jak nie bedziesz miala czasu to moze nastepnym razem.
jostra Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Planuję skoczyć tylko gdzieś do centrum, może C&A, więc możemy się spotkać albo po 16 i pójdę sobie póżniej, albo po zakupach, jak Ci pasi, chcę zobaczyć Twojego potwora :P
Ka-Vanga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Mi w zasadzie wszystko jedno, szkoda tylko, ze pada. Hmmmmmm tylko gdzie sie spotkamy?
Recommended Posts