Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
.

Założono jej taki wysięgnik na szyję ,a Oliwka postanowiłą zeskoczyć i.................zawisła jek wisielec .Całe szczeście, że ją chwyciłam ,bo już byłoby po niej, artystka jedna .

Olivka:)))nie :)))))))moglaby nawet i 10 razy tak skakac:))))i tez nic by nie bylo:))psa sie nie powiesi tak jak czlowieka, bo ma bardzo silne wiezadlo karkowe, u ludzi ono peka a zaraz po nim peka kregoslup i rdzen kregowy, a u psow nie:)))dlatego jak na wioskach sk**** wieszaja w lesie psy to te psy sie mecza bardzo dlugo:-((((((((((((((

malawaszka: bedzie dobrze z Lunka, tylko troche to potrwa, no i nieladnie wyglada takie czerwone oko,ale psa nie boli:)))tez kiedys takie oko mialam, ale ja nie pies to mowie-nie boli tylko fatalnie wyglada..

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
tez kiedys takie oko mialam, ale ja nie pies to mowie-nie boli tylko fatalnie wyglada..

Przyznaj sie lepiej jak to zrobilas, zdolniacho jedna, pewnie sie hulalo gdzies co :wink: :evilbat: .

Posted

Lunka jak Lunka,ale fryzjer jaki zdolny!!!:)))co on nie wie jak uderzyc psa,zeby krzywdy nie zrobic???po oczach musi?:))))))))))))))))

a ja....ale o czym Ty do mnie rozmawiasz?:))))))))))))))))

Posted

pinda jedna!!!juz Cie nie lubie!!!zaraz zacznie sie chwalic:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zakupami i gdzie to nie byla:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted
Słońce, ja już jestem w Wawie.

Gdzie, jak? Buuuuuuuuu to ja przegapilam :cry: , ale czekaj jakbys chciala to moglybysmy sie dzis spotkac. Wzielabym malca :wink: :D .

Posted

Planuję skoczyć tylko gdzieś do centrum, może C&A, więc możemy się spotkać albo po 16 i pójdę sobie póżniej, albo po zakupach, jak Ci pasi, chcę zobaczyć Twojego potwora :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...