Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
a gdzie to jest :hmmmm:

na ulicy Towarowej, przy placu Zawiszy, bardzo blisko Hotelu Sobieski

A większość czasu będę spędzać na Senatorskiej, na naukach :P

Posted

witajcie:) widze że szykujecie się na zakupy pełną parą:) ale wam zazdroszczę spotkania:( ja też chce:) jak widac mam nowy emblemacik z dzisiejszego zimowego spacerku a zarz dodam sporo fotek do galerii wiec zapraszam!

Posted

Hej dziewczynki!!! Ja w końcu wróciłam z L4 jestem w końcu w pracy (nie myślałam że kiedyś za ni ą zatęsknię). Dopiero co uporałam się z odetkaniem swojej poczty, w między czasie pracując i dopiero tutaj piszę. Zaraz się zabiorę za czytanie co u Was. Buziaki

Posted

Super Olu, że już do nas wróciłaś:) tęskniliśmy (przynajmniej ja:)!!:) ale coś tu pustawo dzisiaj, no nic ja lece się uczyć na tą nieszczęsną biologie (heh....mój ulubiony przedmiocik...) bo jutro mamt ą olimpiade o 10 przez 90 min to będzie najdłuzsze 90 min w moim życiu, mam nadzieje , ż epomyslicie o mnie przez chwilkę....mam nadzieję, że jakoś to będzie:)

Posted

Hej Madziorko!! No właśnie pustawo niestety :( Mam nadzieję że nie dlatego że ja się pojawiłam :lol: :lol: :lol:

A ja dopiero teraz odgrzebałam się ze swoją pocztą, pracą i zaległymi stronkami DG. Uff ale się opisałyście, szkoda że nie mogłam sobie z Wami pogadać, a tyle fajnych tematów poruszałyście. Czytałam że było coś o remonciku (chyba Orsini planuje), ja też od jutra zaczynam remont mieszkania i też się składa że m.in. będą kładzione panele na przedpokój (też z myślą o psach), potem malowanie prawie całego mieszkania, nowe mebelki, narożnik i dopiero odpocznę, czyli pewnie nie wcześniej jak za 1,5 tygodnia do dwóch. Ale właściwie to się cieszę bo uwielbiam remontowanie i zmienianie w domku.

Gratuluję wszystkim zwycięstw w Kielcach, my niestety nie dojechałyśmy gdyż Beska złapała okropne zapalenie kratni+szmery w oskrzelach (a mówiłąm jej że śniegu się nie je :lol: ) i musiałyśmy zostać kurować się w domku; a szkoda bo chciałyśmy poćwiczyć przed przerwą zimową :(

Beska jak dobrze pójdzie też za niedługo będzie paradować w nowym ubranku i fryzurce (na skina) :wink:

A tak w ogóle mam nadzieję że nie dalej jak za 2 tyg. nadrobię zaległości na DG bo chyba wreszcie założą mi necik w domu (oby!!)

No nic, kończę monolog i czekam na Was :D

Posted

hhe widac ze narazie tylko myjestesmy chociaż ja już powinnam się uczyć, a reszta na pewno gdyby wiedziała, że wróciłaś by już tu była, hm....nie wiem gdzi eich wywialo!

ja też uwielbiam zmiany! może na wiosne (a może wczęnsiej) będe miała na nowo wytapetowany pokoik na jasną zieleń albo piaskowy:) tylko też jescze pare rzeczy w domu do remontu sie szykuje:) będziemy odnawiać schody tj. barierki, poręcze itd. i takei inne drobiazgi:)

Denis dzisiaj też pooijadł troche śniegu jak widac w galerii no ale co ja mam zrobiż jak on ciagle ten pycholek wsadza do sniegu i się bawi;d widziałaś zdjęcia w galerii? jak ci się podobają? no a tera to juz chyba na seiro lece powtórzyć ten materiał...

Posted

Co do remoncików , to muszę się pochwalić ,że nabyliśmy działeczkę budowlaną pod laskiem i będziemy stawiać dom .

Moje marzenie ,to żeby otworzyć drzwi z salonu do ogrodu i wyjść w lecie boso na trawkę .

Posted

Aleksandra napisała

Uff ale się opisałyście

:D :D :D :D :D :D :D prosze o mnie też pamiętać.Mało bo mało ale zawsze coś tam naskrobie.

Witaj.I mimo że sie nie" znamy" to też się cieszę, że wyszłas juz z choroby.

Posted

Witajcie sznauceromaniacy!! :)

Witaj Olu, dobrze, że juz wyzdrowiałyscie i jest wszytko OK, wreszcie będziesz mogła więcej pisać na DGM, a jeszcze jak będziesz miec internet w domku to będzie super! :buzi:

Olivko, Gratuluję - kiedyś czytałam sobie poczatki sznauceromaniaków i pisałaś , że Twoim marzeniem jest miec własny dom z ogrodem - i widzisz marzenie sie spełniło!!!!! :angel:

Witaj Mek: jasne, że o Tobie pamietamy, ja też żadko piszę, ale piszę - mam nadzieje, że jeszcze mnie pamietacie!?! :wink:

Posted

heh julcia nie o tobie byłoby troche trudno zapomnieć :lol:

a co do żarówki to pojawiły się niedawno i też jescze ich nierozszyfrowąłam :roll:

Olivko to co się ta ukrywasz z tą działeczką, trza sie od razu bło chwalic a nie! też w Kielcach? gdzieś niedaleko waszego obecnego mieszkanka? super kiey Olivcia z córeczką będa sobie po ogródecko latały!!!

Posted
Co do remoncików , to muszę się pochwalić ,że nabyliśmy działeczkę budowlaną pod laskiem i będziemy stawiać dom .

Moje marzenie ,to żeby otworzyć drzwi z salonu do ogrodu i wyjść w lecie boso na trawkę .

hih to tak jak moje :D i przeciągnąć się na ogrodzie :D kiedy zaczynacie?? my wczesną wiosna planujemy i oby się udało :kciuki: 8)

Posted
heh julcia nie o tobie byłoby troche trudno zapomnieć :lol:

a co do żarówki to pojawiły się niedawno i też jescze ich nierozszyfrowąłam :roll:

Olivko to co się ta ukrywasz z tą działeczką, trza sie od razu bło chwalic a nie! też w Kielcach? gdzieś niedaleko waszego obecnego mieszkanka? super kiey Olivcia z córeczką będa sobie po ogródecko latały!!!

Ten post napisała Madzior_ka :) - bo ja jak zwykle zapomniałam sie wylogować :oops:

Witaj malawaszko - widzę, że wszyscy jakies remonciki na cełego robią! :D

Posted
jakie tam remonciki :wink: od podstaw dajemy czadu :wink: :lol:

Ty i Olivka to rzeczywiście nie będziecie robić zwykłych remoncików tylko prawdziwy domek od "0" :lol:

Posted

No dom to super sprawa, ja mieszkam od roku w domu i teraz marzy nam sie basen :wink: :D (eh, tylko taki mamy klimat, ze malo miesiecy cieplych, no chyba, ze kryty by zrobic :wink: ).

Posted

ja tez jeszcze cały czas sie buduje.....jeszcze mam tyle do zrobienia....ale juz mieszkamy bo co najwazniejsze mamy zrobione...

A ile kasy w to idzie :roll:

Posted

Na razie to ta działeczka musi poczekać sobie na domek i na nas .

Jeszcze będziemy troszkę terenu dokupować, a przekonanie tego ktosia ,żeby odsprzedał to troszkę potrwa .

Ale potem będzie miodzio . Lasek i niedaleko staw

No przecież moje pieski muszą mieć warunki :lol:

bo mnie to to mieszkanie ,w którym mieszkam by wystarczyło ostatecznie.

Malawaszko tak szybko to ja tej budowy nie zacznę.

Będę śledzić Twoje postępy w budowie OK ?

zawsze będzie siękogo poradzić.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...