jostra Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 no, a przynajmniej ja bede mogła sie spokojnie na olimpiade jutrzejsza pouczyć:) A może to Ty zadzwoniłaś? hi hi Żeby móc się pouczyć do olimpiady ? :P
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Galeria Mokotow, Sadyba, BlueCity...ehhhhh rozmarzylam sie.........tylko cashu trzeba i mozna jechac:))))
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 no, a przynajmniej ja bede mogła sie spokojnie na olimpiade jutrzejsza pouczyć:) A może to Ty zadzwoniłaś? hi hi Żeby móc się pouczyć do olimpiady ? :P Cos w tym jest :wink: :evilbat: :evil_lol: .
madzior_ka Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 hehe:0 no co ty! ja nie mam po co bo i tak nasza babka od biologi jest super i nam ząłatwiła nie pytanie do olimpiady i wkasne bylo to przed geografią, z której nas zwolniła zebysmy sie uczyły biologi w biobliotece:) więc nie ma różnicy:) a teraz lece na spacerek:)
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Galeria Mokotow, Sadyba, BlueCity...ehhhhh rozmarzylam sie.........tylko cashu trzeba i mozna jechac:)))) Orsini, ale Jostra chciala blisko Pl. Bankowgo :P .
jostra Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Koleżanka z pracy wczoraj była w tej Arkadii i mówiła, że nic tam nie ma Dlatego pytam się o namiary czegoś ciekawego. Ale jak nie to nie :( orsini: nazwy znam, ale w którym jest coś fajnego?
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 W KAZDYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))) uwielbiam wydawac kase:)))))na wszystko:)))))) Ka-Vanga nie znam Wawy:)))i nie wiem co jest blisko, ja jestem w wawie zawsze autem wiec wszystko jest dla mnie blisko:))))
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 No to ja polecam GALERIE MOKOTOW. Drogo, ale mnostwo sklepow :D .
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 W KAZDYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))uwielbiam wydawac kase:)))))na wszystko:)))))) Ka-Vanga nie znam Wawy:)))i nie wiem co jest blisko, ja jestem w wawie zawsze autem wiec wszystko jest dla mnie blisko:)))) Ale z Ciebie rozrzutna osoba :wink: . No tak samochodem to inaczej, a jak ktos ma jechac autobusem np. z BlueCity, a potem do Galerii Mokotow, to troche mu zejdzie :wink: .
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 no przeciez pisze ze nie mam kasy:(((ale jakbym miala...ehhhhhh super sa te wycieczki sklepoznawcze do Wawy, Gdanska lub Torunia....
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 no przeciez pisze ze nie mam kasy:(((ale jakbym miala...ehhhhhh buuuuuuuu ja tez nie mam, w portfelu zostalo mi az 9zl. :wink: :roll: super sa te wycieczki sklepoznawcze do Wawy, Gdanska lub Torunia.... a jakie super, sa np. do Berlina :wink: .
jostra Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Na szczęście nie jadę samochodem bo ode mnie to 5 godzin Lecę samolotkiem :) A cash będę mieć, dlatego się wypytuję, bez cashu nie chodzę po sklepach, bo po co się dołować? :P
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Hehe, spryciara :wink: . A kiedy bedziesz w Wawie?
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 no ladnie i z kim my tu gadamy!!!!!!!!!!! ma kase i jeszcze sie samolotami rozbija!!!!!! ja juz sie nie odzywam:))))))))))))
jostra Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Będę od 1 do 3 grudnia A za samolot płaci mi pracodawca :) Jest cholernie drogi, za bilet w jedną stronę z Rzeszowa do Wawy mogę polecieć do Amsterdamu i z powrotem. A cash dopiero będę mieć, ale już niedługo :)) Jeszcze tylko kilka dni, a na razie mam w portfelu 1,20 :D
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 nie tlumacz sie burzuju:))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja tez chce takiego pracodawce :wink: . Hehe to widze, ze jeszcze taka biedna nie jestem, hmmmmmmmm tylko jak ja kupie benzyne za to 9 zl :hmmmm: .
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Będę od 1 do 3 grudnia To moze udaloby nam sie spotkac :D .
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 normalnie: u Was sie to robi tak: zdejmujesz tablice rejestracyjne ze swojego wozu i z wozu stojacego obok, byle te drugie nie mialy WWL albo WPR:)))))))zakladasz tamte zamiast swoich jedziesz na stacje, tankujesz do pelna i spie**** :))))))))))))))))))))))))i masz tankowanie za 9zl do pelna:))i jeszcze Ci starczy na Fishmaca:)))))))))))))))))) PS- WWL-tabice z Wolomina, WPR-Pruszkow dla niewtajemniczonych:)))))
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 normalnie: u Was sie to robi tak: zdejmujesz tablice rejestracyjne ze swojego wozu i z wozu stojacego obok, byle te drugie nie mialy WWL albo WPR:)))))))zakladasz tamte zamiast swoich jedziesz na stacje, tankujesz do pelna i spie**** :))))))))))))))))))))))))i masz tankowanie za 9zl do pelna:))i jeszcze Ci starczy na Fishmaca:))))))))))))))))))PS- WWL-tabice z Wolomina, WPR-Pruszkow dla niewtajemniczonych:))))) Buahahaha, chyba musze sprobowac :cunao: :evil_lol: :evilbat: .
jostra Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Będę od 1 do 3 grudnia To moze udaloby nam sie spotkac :D . No problem :) Przylatuję o 15.30 A mieszkam w Campanile orsini: skąd Ty to wszystko wiesz?
orsini Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 jostra: mniej wiesz-mniej powiesz:)))))))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 No problem :)Przylatuję o 15.30 A mieszkam w Campanile a gdzie to jest :hmmmm: orsini: skąd Ty to wszystko wiesz? Orsini, to "stary" wyjadacz :wink: :lol: .
jostra Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja tez chce takiego pracodawce :wink: A ja nie :( Codzienne siedzenie przy kompie po 10-12 godzin to nic przyjemnego Dziś błagam szefów, żeby mnie puścili na pół urlopu. Trzymajcie kciuki
Recommended Posts