jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 orsini już płakać mi się chce :evil: ostatnio tak sobie siedzę od 8-20 - ja tak kocham swoją pracę :evilbat: nie ma jak poważna instytucja finansowa :roll: a tu gorzej jak w hipermarkecie :( A Ty?
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 uuuuu to wspolczuje!!! ja 7-15:))))wszystko super, tylko kasa malutka i tak sie zastanawiam nad powrotem do jakiejs firmy:((((stres olbrzymi , ale teraz mnie na nic nie stac:(((((((((buuuuu
jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 U mnie też malutka :evil: I nawet nadgodzin nie zapłacą :x
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 ale Ty masz meza to jakos razem latwiej, a ja?:((((buuuu co za lajf:))) wysle te CV moje i bedzie co ma byc, jak mnie przyjma to sie bede wtedy martwic co wybrac czy swiety spokoj i brak kasy, czy kase i stres.
madzior_ka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Wiajcie ja tylko na chwiklunie bo mam na 9:55 do szkoły, wie juz musze lecieć:) za godzine mam sprawdzian z geografii więc trzymajcie kciuki jak możwecie z óry dzięki:) u nas nc nowwgo - Denisio jeszcze spi:) zaraz go wezme na sikanie :evilbat: to chyba nie będzie zbyt zadowolony z pogody bo on nie znosi deszczu :evilbat: a co do ogonków to miałam wlasnie psiac ze z tego co widze na róznych fotkach itd. to wszystkie maluszki mają jescze niepoztasrane tak na stałe te kręgi i chyba wzystkim się zawijają, a dopiero potem niekórym się oprostują a niektórym zostają zawinięte, chyba nie da się tego poznac gdy psiak ma 2 m-ce no nie?
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 przy 2 miechach juz widac:)))ale Mafia miala troche tylko...bo to z wiekiem jakos sie bardziej zakreca:)))))))))) to tzrymamy kciuki:)))
jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 A mój Parysek miał prawie prosty jak był mały, później mu się zakręcił, a teraz ma 2 i pól roku i mu się wyprostował. Ma tylko troszkę zawinięty. Nie jest idealnie, ale nie ma jak świnka :P Bo niektóre sznaucerki to mają ogonek mocno zawinięty i jeszcze położony na boku.
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 oooo jak Agatka przyjdzie to moze napisze kto sedziuje w Krakowie sznaucerki:)))bo na ulotce jest ogolnie,a konkretnie ciekawe kto:)))))
jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Do Krakowa mamy jeszcze 7mcy, a Ty już byś chcaiła wiedzieć :) Myslisz, że jak już zaplanowali to nie zmienią?
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 mysle, ze nie:)))na finskiej www juz dawno jest obsada na europejska w 2006:)))a Krakow juz rozdaje ulotki tylko ze bez podzialu na konkretne rasy
jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Ale my nie mieszkamy w Finlandii :-? A jak myślisz kiedy będzie rozpiska na światówkę w Poznaniu???
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 eeee, swiatowka jest w listopadzie tak?no to tak w sierpniu 2006 powinni znac sedziow:)))))))))))))))))))
jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Niooooooooo i to chyba najwcześniej :-? Albo będą trzymać w tajemnicy, bo oni w tym Poznaniu kochają tajemnice :P
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Ok juz pisze:))))kariere wystawowa to zaraz skonczy , bo mam zamowione szczeniaki:))))teraz w Poznaniu dostala Ml.Zwyc.Polski a potem w porownaniu z juniorem tez wygrala:)))a wczesniej to tylko 6 razy Zwyc.mlodziezy:))))
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 a wiek 15miesiecy ma i teraz w Kielcach jakby sie nam udalo CWC to by miala rozpoczety championat i wtedy przed dziecmi by sie moze udalo skonczyc...
madzior_ka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 acha to już wcale nei taka malutka:) kiedy planujecie sczeniaki? strsznie mi się podobają ostatnio czarn-srebrne (Mafia i Dengi....ech...sliczne) ... fajnie by wyglądały dwa pieprzaki albo pieprzak i cz-s:) no, a z geoghrafi dostałam 2 w sumie nie ma się czym chwalić :oops: , ale co tak to jescze nei koniec swiata, a jutro mam olimpiade z angielskiego, może bedzie lepiej:)
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 czekaj, ale ta 2ka zalicza tak?:)))no to jest dobrze:)))))))szkola nie wyscigi-kazdy zdazy:)))))))))))))))))))) to bedziemy jutro tez trzeymali kciuki!!! a wiesz jakby fajnie wygladaly wszystkie 4: bialy,czarny,pieprzak i czarnosrebrny?:))))))))))))) Nie wiem, chyba jak skonczy championat czyli tak w okolicy lata pewnie:))))
malawaszka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Nie wiem, chyba jak skonczy championat czyli tak w okolicy lata pewnie:)))) hahah jaka skromna :lol: czyli żadnej niepewności czy skończy tylko kwestia czasu?? :lol:
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 nie no skonczy ale nie wiem kiedy:))jak zacznie w kielcach to skonczy na wiosne,ale jak nie zacznie w kielcach to zacznie na wiosne a wtedy skonczy na jesieni dopiero , bo pol roku trzeba odstepu, a w kielcach mam agenta na ringu:))))ktos kto z Mafia w poznaniu przegral i jest o to wsciekly,wiec jak zejde z ocena bdb to tez sie nie zdziwie:)))
madzior_ka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 no:) w ogóle 4 to elpiej niż 2 wygladają, ale dwa wygladają lepiej niż 1 :lol: więc ja narazie o dwóch myślę, a i to raczej nie bliska przyszłosć...
jostra Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 a wiesz jakby fajnie wygladaly wszystkie 4: bialy,czarny,pieprzak i czarnosrebrny?:))))))))))))) Z doświadzcenia mogę powiedzieć, że bardzo fajnie wyglądają :P
orsini Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 ale sedzina jest spoko,wiec mam nadzieje,ze nie bedzie sluchala asystenta:)))a bo moge miec 2 agentow na ringu,ale mam nadzieje, ze ta 2ga osoba to pojdzie asystowac na dobermany, bo jak tez na ten sam ring to KANAL:)))
Marta-m Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 hey, znowu dzien mnie nie było a ty tyle dyskusji,tematów.... Wszystkiego najlepszego dla Deniska (spóxnione,ale szczere :D Pas pytała sie w galerii (apropo - piekne zdjęcia) czy myjemy zęby swoim psaikom... Ja nie myje i chyba myć nie bede.....(zreszta teraz w przypadku i tak nie ma sensu) ale za to daje mu kości w tym od czasu do czasu takie specialne oczyszczające.....
Recommended Posts