Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lately']Dzięki waszym zdjęciom zrobiliśmy już projekt Sznaucerowego kalendarza.
Dostępny na www.rasowykalendarz.pl
czekamy na uwagi zanim pojedzie do drukarni
Kalendarz SUPER!!!!!!!!!!!!!!:loveu::multi::multi::multi:Czekam tylko aż ukaże się w sklepiku i kupuję:multi::multi::multi:( conajmniej 4-5)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ja się bardzo cieszę bo zawsze było ciężko w Polsce o fajny sznaucerzy kalendarz. No a taki z własnymi psami i innymi znajomymi to super sprawa!
A kupić będzie można --> tutaj

Posted

lately napisał(a):
Dzięki waszym zdjęciom zrobiliśmy już projekt Sznaucerowego kalendarza.
Dostępny na www.rasowykalendarz.pl
czekamy na uwagi zanim pojedzie do drukarni

Teraz spojrzałam na opis okładki i jednak mam uwagę. Nie używa się nazwy sznaucer olbrzymi tylko sznaucer olbrzym. Dobrze by było to zmienić.

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
A ja mam inne pytanie - czy autorzy kalendarza mają zgody autorów zdjęc na publikacje??:cool3:

Agnieszka wlasciciele psow sami wysylali zdjecia do kalendarza

• 2 weeks later...
Posted

witam wszystkich sznauceromaniaków:)
mam pytanie czy ktos z was wybiera sie na wystawe do Rybnika albo Zabrza??

jestem tu nowa więc teraz cos o mnie:
mam 3 psy: 2 rottweilery i sznaucera mini. Sznaucer wabi sie beta i ma 2.5 roku. Jest kolorku czarno-srebrnego i jest kochana :calus::loveu:

Posted

aga_beta napisał(a):
witam wszystkich sznauceromaniaków:)
mam pytanie czy ktos z was wybiera sie na wystawe do Rybnika albo Zabrza??

jestem tu nowa więc teraz cos o mnie:
mam 3 psy: 2 rottweilery i sznaucera mini. Sznaucer wabi sie beta i ma 2.5 roku. Jest kolorku czarno-srebrnego i jest kochana :calus::loveu:

Witam! :D Ja się wybieram do Rybnika prawdopodobnie. Ale również w roli fotografa. A galeryjka jest już?

Posted

galerii jeszcze nie ma. a czy obcinacie swoje pieski w zimę??bo ja obetne na poczatku listopada, a potem w marcu i juz mi raz powiedzieli: " jaki ładny owczarek nizinnny":-D

Posted

ja tez nie byłam w rybniku, ale do zabrza na 1000%. ac zym karmicie swoje psy?? gotowane czy suche??
( ten temat na pewno juz był ale nie chce mi sie czytać 3374 stron forum)

Posted

suche, gotuję czasem bardzo okazyjnie a potem klnę jak szewc jak muszę 35 kg psa pakować do wanny żeby tą klejącą brodę umyć:evil_lol: :shake::shake::shake:jak to dobrze ze są suche karmy!

Posted

Oj tak sucha karma to zbawienie dla brodatych :) Dirki i Sympa wcinają suche ale Bunia od pewnego czasu z racji problemów jelitowych jest na gotowanym, domowym jedzonku. Bardzo jej smakuje i służy. Zjada rybkę, jarzyny, biały ser, jogurt, jajka, olej lniany i wiesiołkowe kapsułki. Wcześniej jadła Intestinala Eukanuby ale nawet ta karma okazała się juz zbyt drażniąca.

Posted

ja na codzien tez daje suche, ale tak raz na jakis czas dostają mięso z ryżem. ja mam miniaturę więc mycie brody nie jest takie straszne:). a jak często kąpiecie i czeszecie wasze pieski??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...