Doginka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='lately']Dzięki waszym zdjęciom zrobiliśmy już projekt Sznaucerowego kalendarza. Dostępny na www.rasowykalendarz.pl czekamy na uwagi zanim pojedzie do drukarni Kalendarz SUPER!!!!!!!!!!!!!!:loveu::multi::multi::multi:Czekam tylko aż ukaże się w sklepiku i kupuję:multi::multi::multi:( conajmniej 4-5)
Elitesse Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :multi: jest tez kilka fotek moich burkow :multi:
weszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 O raaaany ile tam moich suczyn :multi::multi::multi: Chyba wykupię pół nakładu dla rodziny i przyjaciół :D
Doginka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Oooooooooo!!!! Widzę, że nie tylko ja się cieszę z kalendarza:multi: - Gordon jest na stronie tytułowej (czy napisałam bez byka?):multi:
kasia124 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 tez bym bardzo chciala ten kalendarz gdzie go bedize mozna kupic? mam nadzieje z enie bedzie limitowany?
Elitesse Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 w sklepie internetowym - jego adres jest na stronie kalendarza, cena to chyba 35 zl jak pamietam :roll:
weszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja się bardzo cieszę bo zawsze było ciężko w Polsce o fajny sznaucerzy kalendarz. No a taki z własnymi psami i innymi znajomymi to super sprawa! A kupić będzie można --> tutaj
Karolina_Nett Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 o to pieniądze odkładać i kupować, ja kupię napewno :)
Aisa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 kalendarz świetny :)) Mój Zulus i Flicka też tam są :)) Czekam na pojawienie sie go w sklepiku :)
Elitesse Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 w sumie to autorom fotek powinni dawac jakas znizke :roll:
Karolina_Nett Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 a gdzie można dokłądnie obejrzeć wszystkie zdjęcia?? ;) edit: już nie trzeba
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 lately napisał(a):Dzięki waszym zdjęciom zrobiliśmy już projekt Sznaucerowego kalendarza. Dostępny na www.rasowykalendarz.pl czekamy na uwagi zanim pojedzie do drukarni Teraz spojrzałam na opis okładki i jednak mam uwagę. Nie używa się nazwy sznaucer olbrzymi tylko sznaucer olbrzym. Dobrze by było to zmienić.
Agnieszka K. Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A ja mam inne pytanie - czy autorzy kalendarza mają zgody autorów zdjęc na publikacje??:cool3:
Elitesse Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agnieszka K. napisał(a):A ja mam inne pytanie - czy autorzy kalendarza mają zgody autorów zdjęc na publikacje??:cool3: Agnieszka wlasciciele psow sami wysylali zdjecia do kalendarza
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Właściciele sami wysyłali i tym samym wyrażali zgodę na niedopłatne opublikowanie zdjęć.
Agnieszka K. Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A to dzięki :) A juz teraz wiem skąd ta "niespodzianka" :) :)
aga_beta Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 witam wszystkich sznauceromaniaków:) mam pytanie czy ktos z was wybiera sie na wystawe do Rybnika albo Zabrza?? jestem tu nowa więc teraz cos o mnie: mam 3 psy: 2 rottweilery i sznaucera mini. Sznaucer wabi sie beta i ma 2.5 roku. Jest kolorku czarno-srebrnego i jest kochana :calus::loveu:
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ja się wybieram do Zabrza, ale tylko w roli fotografa:eviltong:
Karolina_Nett Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 aga_beta napisał(a):witam wszystkich sznauceromaniaków:) mam pytanie czy ktos z was wybiera sie na wystawe do Rybnika albo Zabrza?? jestem tu nowa więc teraz cos o mnie: mam 3 psy: 2 rottweilery i sznaucera mini. Sznaucer wabi sie beta i ma 2.5 roku. Jest kolorku czarno-srebrnego i jest kochana :calus::loveu: Witam! :D Ja się wybieram do Rybnika prawdopodobnie. Ale również w roli fotografa. A galeryjka jest już?
aga_beta Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 galerii jeszcze nie ma. a czy obcinacie swoje pieski w zimę??bo ja obetne na poczatku listopada, a potem w marcu i juz mi raz powiedzieli: " jaki ładny owczarek nizinnny":-D
Karolina_Nett Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Na zimę tak, ale nie na najkrócej. Tylko że w tym roku, to Nett już jest ostrzyżony, a następny termin mamy na styczeń. No i Rybnika nie zaliczyłam :(. Ale Zabrze to już na pewno!
aga_beta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja tez nie byłam w rybniku, ale do zabrza na 1000%. ac zym karmicie swoje psy?? gotowane czy suche?? ( ten temat na pewno juz był ale nie chce mi sie czytać 3374 stron forum)
eria Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 suche, gotuję czasem bardzo okazyjnie a potem klnę jak szewc jak muszę 35 kg psa pakować do wanny żeby tą klejącą brodę umyć:evil_lol: :shake::shake::shake:jak to dobrze ze są suche karmy!
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Oj tak sucha karma to zbawienie dla brodatych :) Dirki i Sympa wcinają suche ale Bunia od pewnego czasu z racji problemów jelitowych jest na gotowanym, domowym jedzonku. Bardzo jej smakuje i służy. Zjada rybkę, jarzyny, biały ser, jogurt, jajka, olej lniany i wiesiołkowe kapsułki. Wcześniej jadła Intestinala Eukanuby ale nawet ta karma okazała się juz zbyt drażniąca.
aga_beta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja na codzien tez daje suche, ale tak raz na jakis czas dostają mięso z ryżem. ja mam miniaturę więc mycie brody nie jest takie straszne:). a jak często kąpiecie i czeszecie wasze pieski??
Recommended Posts